Sorular, sorunlar geyikler...

eyy 2.üyelik alıp, kendıne oy veren insan
nasıl bir ruh halınde yaşıyorsun:27:

zannetmem öyle olacağını
ama neyse.

Son düzenleme:
ohh bu sene katılanlar bir daha katılamaması çok güzel olmuş :46::46::46::46::46:

demek ki ödülleri bu sene birinci olanlar kaçırıyo tebrik mi etsem teselli mi etsem bilemedim şimdi:51:

Anketler tamamlandı....

Beni sitenin en kötü başlıklarında aday gösterip oy veren herkese teşekkür ederim. Seneye malesef bu sene aldığımız kurallar dahilinde katılamayacağım, seneye katılacaklara bol şans. Önümüzdeki sene bu başlıkta 9. ay da bu organizasyon başlayacak ve sonuçlar ödüllü olacaktır.

Buna ek olarak X kişiyi bir konuda aday gösterip ona oy vermeyenleri ise hayretler içinde izledim. Biri aday gösteriliyor ise aday gösteren neden o kişiye onay vermez ?

Bir diğer konu da anket için 2. üyelik alıp kendine oy atan saptanmış ise onu da diskalifiye edeceğim. (seneye)

katılan, oy veren, vermeyen, kazanan, kazanamayan, okuyan herkese teşekkür ederiz...

en asabi adam ...

3 dalda aldım gene ödülleri...

X kisiye bir konuda aday gosterip ona oy vermeyenler...Gercekten sasilacak is.
Kimin kime oy verdigi gorulmese bence zaten bu oy sistemi tepe taklak degisir.

birinci arkadaslar icin konu acilacakmi tebrik etmek icin yoksa anketlerdenmi devam edecegiz ?

X kisiye bir konuda aday gosterip ona oy vermeyenler...Gercekten sasilacak is.
Kimin kime oy verdigi gorulmese bence zaten bu oy sistemi tepe taklak degisir.

bence oylamada gizli olsun herkez kankisine vermek zorunda kalıyo ortada bile nie bana oy vermedin deniliyo şakayla karışık:27:kimbilir özelde neler dönüyodur:19: çooooooooooooooooooook var özelden msj atıp link verip şu dalda adayım bana oy ver diyen:53:

Birincilere ev mi veriliyor araba mı?

Sırf birinci olmak için 2.3.4.5. ........x. üyelik almak nasıl bir psikolojidir yahu?
Pes!

Tüm kategorilerdeki aday ve birinci arkadaşları tebrik ederim..
En başarılı editör kategorisindeki birinciliğim için teşekkür ediyorum hepinize :71:

Bol paylaşımlı nice seneler inşallah..

Yarışmada aday olan ; ilk üçe giren ; ve pek tabii birincilik kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Kendi adıma da yılın şair ruhlu üyesinde kazandığım 1.lik ve yılın en iyi çıkış yapan üyesi kategorisinde aldığım 2.lik(!) için ; diğer 7 kategoride adaylığım ve verilen oylar için çok çok teşekkür ediyorum.

(Seneye 40 kişilik bir personele bana oy vermesi için üyelik aldırırsam , sanırım tüm kategorilerde ipi göğüslerim)

birinci olsun olmasın tüm aday olan arkadaşları tebrik ediyorum.:42:

ayrıca oy için 2.üyelik alanlara da pes diyorum.

Twitterdaki takipçi sayısını yükselten sözde sanatçılar yumurtalı üyelikler alıyormuş ya hani,burdakilerde o hesaba döndü :37:
Ah kıyamam anneeemmm Allah egonuza zaval vermesin :51: :27:

Back