Sorular, sorunlar geyikler...

Carrie , haksever kim yeni hayranın mı
Ama bak dün mokoko nicki yüzünden ahlakın bozuluyordu da hakseverin avatarı mokokodan beter :1:

Ama bak dün mokoko nicki yüzünden ahlakın bozuluyordu da hakseverin avatarı mokokodan beter :1:

çarlinin meleği ben :33: slm sende gözüme çok çarpıyosun carrie nin yazılarını okdumher yerde sen ve sunder mi neydi nik onuda görüyorum mutlaka:1:

avatarıma laf etmeyin plss :51:bu arada mokoka makaka oldu hangisi daha kötü oldu anlamadım ama:9::9::9:

çarlinin meleği ben :33: slm sende gözüme çok çarpıyosun carrie nin yazılarını okdumher yerde sen ve sunder mi neydi nik onuda görüyorum mutlaka:1:

avatarıma laf etmeyin plss :51:bu arada mokoka makaka oldu hangisi daha kötü oldu anlamadım ama:9::9::9:

Aleyküm selam :3:
Her gözüne çarpanın peşinden gidersen ohooo :27:
Evet ben hafta içi 09:00 - 18:00 arası buralardayım
Şimdi de eşim gecikti diye burdayım

Ben mokokonun anlamını bilmiyordum bu Carrie adamın ahlakını bozar, açıkladı
Bana kalırsa burdan bakınca makaka daha beter :1:

Aleyküm selam :3:
Her gözüne çarpanın peşinden gidersen ohooo :27:
Evet ben hafta içi 09:00 - 18:00 arası buralardayım
Şimdi de eşim gecikti diye burdayım

Ben mokokonun anlamını bilmiyordum bu Carrie adamın ahlakını bozar, açıkladı
Bana kalırsa burdan bakınca makaka daha beter :1:

valla herkezin peşinde gitmiyorum kaç senedir burdayım dikkatimi cezbetti nabım takılıyorum yani ufkumu genişletti ben kk yı böle bilmezdim:kkk:ne farklı insanlar varmış biz kendi topiklerimizde kardeş kardeş geçiniyomuşuz neler varmış neler ufkum çıldı 2 günde:51::52: aynen şimdi daha kötü oldu kızcazın niki:9: ben tam u zaatlerde kreşteyim kuzularımla:17: benimkide geç kaldı işten gelmedi açlıktan ölcem şimdi ben 5te evde oluyorum şükür:10:

birinci olan arkadaslari tebrik ederim :46::46:

kazen,birinci olan arkadaslar icin konu acilsa tebrik icin,ordan tebrik ederdik böyle karisik oluyor

kanka olsun ben severim böyle değuşuk insanları bilirsin :3:

haksever sen 2-3 ay önce gelseydin. oo oooooooo
ban delisi olurdun
bu bizim uslanmış halimiz :3:

kanka olsun ben severim böyle değuşuk insanları bilirsin :3:

haksever sen 2-3 ay önce gelseydin. oo oooooooo
ban delisi olurdun
bu bizim uslanmış halimiz :3:

Evet sende nasıl olsa şahsına münhasır bi kişiliksin :1: fevkaladenin fevkinde :27:

Evet
Bende o yüzden diyorum işte her gözüne çarpanın ardından gitme diye
Bakmayın siz ben yeni üye olur olmaz sembol kullanamıyorum diye ata ata Carrie'ye mesaj attım
Odur budur başım beladan kurtulmuyo :63::1:

Kerikız EN YARAMAZ ödülünü almışın canım bileğinin hakkıyla:42::42::42::42:

En komikte senin hakkındı aslında ama,özel mesajlarla oy isteyecek kadar ciddiye almadın tabii sen olayı:51::51:

Bir liste hazırlayıp yollayaydın hepimize özel mesajla,kaç dalda alırdın birincilik:52::52::52:

Tebrik ediyorum yaramazım:27::27:

Evet sende nasıl olsa şahsına münhasır bi kişiliksin :1: fevkaladenin fevkinde :27:

Evet
Bakmayın siz ben yeni üye olur olmaz sembol kullanamıyorum diye ata ata Carrie'ye mesaj attım

ee fenamı oldu kanka
hep adrenalin yükselttik
doruklarda yaşadık :64:

Kerikız EN YARAMAZ ödülünü almışın canım bileğinin hakkıyla:42::42::42::42:

En komikte senin hakkındı aslında ama,özel mesajlarla oy isteyecek kadar ciddiye almadın tabii sen olayı:51::51:

Bir liste hazırlayıp yollayaydın hepimize özel mesajla,kaç dalda alırdın birincilik:52::52::52:

Tebrik ediyorum yaramazım:27::27:

teşekkür ederim kanki.
ben anketler açıldığından beri ne kimseye özelden bahsettim, ne msn den, nede oy istedim.
en yakınlarımdan bile oy istemedim. hoş biliyordum ben kadınlarım beni yalnız bırakmaz diye :3: sayenizde bebeklerim :3:

ama bi sonraki oylamada konferans düznelicem. her birimiz bi dalda birinci olacaz. :9:

ee fenamı oldu kanka
hep adrenalin yükselttik
doruklarda yaşadık :64:

teşekkür ederim kanki.
ben anketler açıldığından beri ne kimseye özelden bahsettim, ne msn den, nede oy istedim.
en yakınlarımdan bile oy istemedim. hoş biliyordum ben kadınlarım beni yalnız bırakmaz diye :3: sayenizde bebeklerim :3:

ama bi sonraki oylamada konferans düznelicem. her birimiz bi dalda birinci olacaz. :9:

:60::60::60:

Seneye Kazen yokmuş,ben asabide iddialıyım,şimdiden çalışmalara başlıyayım bari:52:

Evet pişman değiliz dimi :27:
Demirden korksak trene binmezdik :51:
Anca beraber ban'ca beraber :7:

totoş nasır tuttu banlanmaktan ama osssunn :37:

:60::60::60:

Seneye Kazen yokmuş,ben asabide iddialıyım,şimdiden çalışmalara başlıyayım bari:52:

:60: :60:
başla başla
ben en ısınamadığınız üye için altyapı oluşturmaya başliyim :27:

Son düzenleme:
Keyifli bir yarışma idi,ben çok eğlendim şahsım adına.:27:

Banada bulunduğum 17 kategoride oy veren,seven sevmeyen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.:16:

Son düzenleme:

Evet

sendemi cariie madurusun :1::1:

Back