Sorular, sorunlar geyikler...

bir profil gördüm,o kişi makara ise çok güzel maaşallah:nazar:

kızlar bebek doğmuş çok sağlıklıymış,allah uzun ömür vesin.anne-babasıyla sağlıkla büyüsün inşallah:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kendimi ajan gibim hissettim bi an:60:

kızlar bebek doğmuş çok sağlıklıymış,allah uzun ömür vesin.anne-babasıyla sağlıkla büyüsün inşallah:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederiz:16:

Ay 3 kilo olmuşmudur acep bıcırık.:emir_bebek:

Ooo harika.Nerden haber aldınız:).Bizde habersiz kalmadık.Sevindim:)

Makara doğum yapmış ne güzell :nazar::nazar: sağlıkla büyüsün bebeği inşallah

kızlar makarakukara yengemiz mi oluyor,kazen yeğenim oluyor,doğuma gidiyorum yazmış:44:

Yok yengemiz değil

Makara doğum yapmış ne güzell :nazar::nazar: sağlıkla büyüsün bebeği inşallah

Yok yengemiz değil

teşekkür ederim,senin bileceğini tahmin etmiştim.tanışmıştın değil mi çıtır ablam:16:

gerçi diğer profili görünce tahmin etmiştim:1:

teşekkür ederim,senin bileceğini tahmin etmiştim.tanışmıştın değil mi çıtır ablam:16:

gerçi diğer profili görünce tahmin etmiştim:1:

Ben bilirimmm ajan gibiyiz zaten hep :27::38: rakibimiz oyları yükseltiyor haberin olsun hak eden kazansın diyorum :13:

Bildiğim eşi buraya üye ama aktif değildi diye biliyorum

Ben bilirimmm ajan gibiyiz zaten hep :27::38: rakibimiz oyları yükseltiyor haberin olsun hak eden kazansın diyorum :13:

Bildiğim eşi buraya üye ama aktif değildi diye biliyorum

evet senin değil ama benim rakibim iyi çalışıyor:1:

biraz da ben çalışsam iyi olacak.:60:

Back