Sorular, sorunlar geyikler...

Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

aman uzatılmasın hatta erken bitsin, ne çok gereksiz anlam yüklendi bu enlere ya, ne güzel geyik çevircektik sadece
seneye en çok oy alan 3-5 kişi olsun sadece kategorilerde, sanırım çok daha güzel olur

Kazen,

benim bir önerim var.

anket birincilerine kupa gönder. kupanın üstündede tarih ve kazandığı dal yazılı olsun
mesela örnek veriyorum : 2012 Kadınlar Kulübünün en sevilen üyesi.

hadi bekliyorum, adres bilgilerimi mesaj olarak sana gönderirim

Öyle mi sonuçlar belli zatenHayırlı uğurlu olsun

Her konuya hakim, yazmadan duramayan Kadınlar Kulübü üyesi ?
dalında her an herşey olabilir, tek heyecanlı giden dal oydu, diğerleri hep kısa sürede belli oldu

Anketler tamamlandı....

Beni sitenin en kötü başlıklarında aday gösterip oy veren herkese teşekkür ederim. Seneye malesef bu sene aldığımız kurallar dahilinde katılamayacağım, seneye katılacaklara bol şans. Önümüzdeki sene bu başlıkta 9. ay da bu organizasyon başlayacak ve sonuçlar ödüllü olacaktır.

Buna ek olarak X kişiyi bir konuda aday gösterip ona oy vermeyenleri ise hayretler içinde izledim. Biri aday gösteriliyor ise aday gösteren neden o kişiye onay vermez ?

Bir diğer konu da anket için 2. üyelik alıp kendine oy atan saptanmış ise onu da diskalifiye edeceğim. (seneye)

katılan, oy veren, vermeyen, kazanan, kazanamayan, okuyan herkese teşekkür ederiz...

en asabi adam ...

3 dalda aldım gene ödülleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…