Savunmamın tek sebebi Allah korkum.
neden ağlıyorsun neden kiii o denlimi ele geçiryorlar beyinlernizde görmyorsunuz yazıktır günahtır
sen ağla ki ülkem vatanım elden gidiyor zina helal oluyor kızlar tecavüzcüleriyle evlendiriyor şehite kelle deniyor kadınlar evde otursun okuyupta ne olucak deniyor sen bunlara ağlasana biraz
bende çok ağladım zamanında hergün bir yeni yasa çıktı ağladınmı baktınmı yararımammı zararımammı adamlar gece oylaması yaptılar sen uyurken teslim bayraklarını çektiler ağladınmı
şehitlermiz oluyor hergün ağlıyormusun yüreğin acıyormu
benim acıyor sorguluyorum neden bu neden şimdi neden daha önce olmadı neden gözüme batmadı ben neden memur olamıyorum neden yineeee veee kocaman nedenler
Bu adamların gerçekten soruları çaldığını bilsen yine de savunur muydun ? peki sen çalınmadığını gördün mü ? Benim ve arkadaşlarımın birebir şahit olduğu olaylar var yani burda kimsenin amacı boş atıp dolu tutmak sizi kötülemek değil..Bak sorular sana da geçmemiş,bir düşünsene,seninle aynı cemaati paylaşan başka insanlara geçtiyse eğer, senin de hakkın yenmiş olmaz mi,onlar günah işlemiş olmaz mı ?
Emin olmadan günah olma ihtimali olan bir konuyu allah korkusu ile savunman sence doğru mu ?
Savunmamın tek sebebi Allah korkum.
eskiden cemaat yoktu, ne zaman ki cemaat her yere yayıldı sorular da çalınmaya başladı, başka şeylerde...neyse konu saptı :) sizce iptal olur mu??
Olmaz canım.....
Allah Kahretsin yaa bugün neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir...
Sınav stresi çeken o kadar kişinin ahını almak kadar günah birşeyolabilir mi?
Sadece kendime değil sınava giren bütün kişilere üzülüyorum...
Öyle birşey varsa yazıklar olsun... Onca emek.............
Ben asla hata yapmaz demedim kişiler için arkadaşlarım neden bu kadar saptırılıyor olay?Geçmişte yaşanan karalama politikaları gibi olabilir.Kesin bilgileriniz olmadıkça inanmayın dedim.
Sadece hepsini topyekün zedelemeyin inancınıza leke getirmeyin istedim ben.
Aşağıda, bugün bir Haber Ajansınca yayımlanan sayfa ile sınav kitapçığında yer alan orjinal sorunun birebir karşılaştırması bulunmaktadır. İki soru özelinde karşılaştırma yapılmıştır.
Yapılacak incelemeden de görüleceği üzere orjinal sınav sorusu ile yayımlanan soru birebir aynı değildir. Üzerinde oynama yapılmıştır. Yani yayımlanan sorular sonradan düzenlenmiştir.
Bazı ziyaretçilerimiz, "siz soruları nerden elde ettiiniz?" diyebilir. Bu nedenle kaynağımızı açıklamak istiyoruz. Orjinal sorular, ÖSYM Başkanlığı tarafından adayların kafasındaki şüphelerin dağılması amacıyla memurlar.net'e gönderilmiştir. ÖSYM Başkanı ayrıca konuyla yakından ilgilendiğini, adayların zihninde sınav güvenliğinin tehlikeye düştüğü imajını oluşturanlar hakkında Savcılığa başvurduğunu belirtti.
Eki Görüntüle 459721
Eki Görüntüle 459723
Eki Görüntüle 459724
Eki Görüntüle 459725
Aşağıda, bugün bir Haber Ajansınca yayımlanan sayfa ile sınav kitapçığında yer alan orjinal sorunun birebir karşılaştırması bulunmaktadır. İki soru özelinde karşılaştırma yapılmıştır.
Yapılacak incelemeden de görüleceği üzere orjinal sınav sorusu ile yayımlanan soru birebir aynı değildir. Üzerinde oynama yapılmıştır. Yani yayımlanan sorular sonradan düzenlenmiştir.
Bazı ziyaretçilerimiz, "siz soruları nerden elde ettiiniz?" diyebilir. Bu nedenle kaynağımızı açıklamak istiyoruz. Orjinal sorular, ÖSYM Başkanlığı tarafından adayların kafasındaki şüphelerin dağılması amacıyla memurlar.net'e gönderilmiştir. ÖSYM Başkanı ayrıca konuyla yakından ilgilendiğini, adayların zihninde sınav güvenliğinin tehlikeye düştüğü imajını oluşturanlar hakkında Savcılığa başvurduğunu belirtti.
Eki Görüntüle 459721
Eki Görüntüle 459723
Eki Görüntüle 459724
Eki Görüntüle 459725
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?