• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular çalınmış!!!!!!

Savunmamın tek sebebi Allah korkum.

Bu adamların gerçekten soruları çaldığını bilsen yine de savunur muydun ? peki sen çalınmadığını gördün mü ? Benim ve arkadaşlarımın birebir şahit olduğu olaylar var yani burda kimsenin amacı boş atıp dolu tutmak sizi kötülemek değil..Bak sorular sana da geçmemiş,bir düşünsene,seninle aynı cemaati paylaşan başka insanlara geçtiyse eğer, senin de hakkın yenmiş olmaz mi,onlar günah işlemiş olmaz mı ?
Emin olmadan günah olma ihtimali olan bir konuyu allah korkusu ile savunman sence doğru mu ?

Son düzenleme:
neden ağlıyorsun neden kiii o denlimi ele geçiryorlar beyinlernizde görmyorsunuz yazıktır günahtır

sen ağla ki ülkem vatanım elden gidiyor zina helal oluyor kızlar tecavüzcüleriyle evlendiriyor şehite kelle deniyor kadınlar evde otursun okuyupta ne olucak deniyor sen bunlara ağlasana biraz

bende çok ağladım zamanında hergün bir yeni yasa çıktı ağladınmı baktınmı yararımammı zararımammı adamlar gece oylaması yaptılar sen uyurken teslim bayraklarını çektiler ağladınmı

şehitlermiz oluyor hergün ağlıyormusun yüreğin acıyormu

benim acıyor sorguluyorum neden bu neden şimdi neden daha önce olmadı neden gözüme batmadı ben neden memur olamıyorum neden yineeee veee kocaman nedenler

bende senin gibi ülkemin göz göre göre karanlıklara gitmesine aglıyorum
bi jeoloji mühendisi olarak ülkemin en önemli geçim kaynaklarından olan madenlerin yabancılara satılmasına acıyorum üzülüyorum
bundan 10 yıl sonrası için gelecegim için çocuklarım torunlarım için büyük kygılar taşıyorum ama çogu insan at gözlükleriyle ellerinde bayrak en önde koşma derdinde yazık çok yazık...

Benimde dersane geçmişim oldu üniversiteyi kazanmadan önce,nelerin döndüğüne şahit olduk çok şükür,daha fazla uzatırsak bir bir dökülecek herşey ortaya hiç gerek yok bence,konumuzun dışına çıktık çıkacagımız kadar artık körükörüne bişeyleri savunmayalım duru arkadasım lütfen,gel bu konu hakkında yorum yapalım neler yapabilecegimizi tartışalım bak hepimiz bir mesleğe mensbuz çiçeğimiz burnumuzda biraz gerçekci olalım böyle kör dövüşüyle gitmez bu işler..

eskiden cemaat yoktu, ne zaman ki cemaat her yere yayıldı sorular da çalınmaya başladı, başka şeylerde...neyse konu saptı :) sizce iptal olur mu??

Bu adamların gerçekten soruları çaldığını bilsen yine de savunur muydun ? peki sen çalınmadığını gördün mü ? Benim ve arkadaşlarımın birebir şahit olduğu olaylar var yani burda kimsenin amacı boş atıp dolu tutmak sizi kötülemek değil..Bak sorular sana da geçmemiş,bir düşünsene,seninle aynı cemaati paylaşan başka insanlara geçtiyse eğer, senin de hakkın yenmiş olmaz mi,onlar günah işlemiş olmaz mı ?
Emin olmadan günah olma ihtimali olan bir konuyu allah korkusu ile savunman sence doğru mu ?

Elbette savunmazdım.
Ben bi cemaate mensup değilim.Ben Allah a mensubum sadece.
Bi tanesii böyle yaptı diye cemaat adı altında tümü karalanmasın diye tüm sözlerim.

Savunmamın tek sebebi Allah korkum.

Yeter artık ! Sizin Allah korkunuz var da bizim yok mu??? Ben bu sınava koca bir senemi ve umutlarımı verdim ! Bir ara dersaneye de gittim, o dönemde verdiğim paralar bir yana benim manevi bir yıpranmışlığım var ! Sizin gibi kendi hür fikirlerini geliştirmek yerine bir akımın kölesi olup gözleri kör edilmiş birisiyle tartışmaya girmek dahi istemiyorum..
Ama şunu da sormadan edemedim artık. Bahsettiğiniz kişiyi siz peygamber mi zannediyorsunuz da masum ve kusursuz olduğunu, asla ama asla hata yapmayacağını bu kadar güçlü bir şekilde savunuyorsunuz ??? Eğer ki bir cevap yazacaksanız bana sadece bunun cevabını verin.
Ortada yenen kul hakları ve harcanan emeklerimiz var ! Şuanda buradaki herkes çok gergin! Siz ise çıkmış neyin peşindesiniz.. Ben de alenen şöyle diyorum ki ; eğer ki bu olay gerçek ise, benim yenen kul hakkım bunu yapanlara,yaptıranlara,yardım edenlere,faydalananlara ve bu insanlara inananlara haram zıkkım olsun.. Burunlarından fitil fitil gelsin İNŞALLAH!

Son düzenleme:
Allah Kahretsin yaa bugün neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir...
Sınav stresi çeken o kadar kişinin ahını almak kadar günah birşeyolabilir mi?
Sadece kendime değil sınava giren bütün kişilere üzülüyorum...
Öyle birşey varsa yazıklar olsun... Onca emek.............

Allah Kahretsin yaa bugün neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir...
Sınav stresi çeken o kadar kişinin ahını almak kadar günah birşeyolabilir mi?
Sadece kendime değil sınava giren bütün kişilere üzülüyorum...
Öyle birşey varsa yazıklar olsun... Onca emek.............

bu memlette emeğe saygı yok malesef..

Ben asla hata yapmaz demedim kişiler için arkadaşlarım neden bu kadar saptırılıyor olay?Geçmişte yaşanan karalama politikaları gibi olabilir.Kesin bilgileriniz olmadıkça inanmayın dedim.
Sadece hepsini topyekün zedelemeyin inancınıza leke getirmeyin istedim ben.

Ben asla hata yapmaz demedim kişiler için arkadaşlarım neden bu kadar saptırılıyor olay?Geçmişte yaşanan karalama politikaları gibi olabilir.Kesin bilgileriniz olmadıkça inanmayın dedim.
Sadece hepsini topyekün zedelemeyin inancınıza leke getirmeyin istedim ben.

canım başkalarının yerine düşünme..leke gelmez merak etme herkesin imanı, güveni sonsuz.. sana kalmadı bizleri düşünmek..üzgünüm:ssz:

Aşağıda, bugün bir Haber Ajansınca yayımlanan sayfa ile sınav kitapçığında yer alan orjinal sorunun birebir karşılaştırması bulunmaktadır. İki soru özelinde karşılaştırma yapılmıştır.

Yapılacak incelemeden de görüleceği üzere orjinal sınav sorusu ile yayımlanan soru birebir aynı değildir. Üzerinde oynama yapılmıştır. Yani yayımlanan sorular sonradan düzenlenmiştir.

Bazı ziyaretçilerimiz, "siz soruları nerden elde ettiiniz?" diyebilir. Bu nedenle kaynağımızı açıklamak istiyoruz. Orjinal sorular, ÖSYM Başkanlığı tarafından adayların kafasındaki şüphelerin dağılması amacıyla memurlar.net'e gönderilmiştir. ÖSYM Başkanı ayrıca konuyla yakından ilgilendiğini, adayların zihninde sınav güvenliğinin tehlikeye düştüğü imajını oluşturanlar hakkında Savcılığa başvurduğunu belirtti.

$osym1.jpg

$osym2.jpg

$osym3.jpg

$osym4.jpg

Aşağıda, bugün bir Haber Ajansınca yayımlanan sayfa ile sınav kitapçığında yer alan orjinal sorunun birebir karşılaştırması bulunmaktadır. İki soru özelinde karşılaştırma yapılmıştır.

Yapılacak incelemeden de görüleceği üzere orjinal sınav sorusu ile yayımlanan soru birebir aynı değildir. Üzerinde oynama yapılmıştır. Yani yayımlanan sorular sonradan düzenlenmiştir.

Bazı ziyaretçilerimiz, "siz soruları nerden elde ettiiniz?" diyebilir. Bu nedenle kaynağımızı açıklamak istiyoruz. Orjinal sorular, ÖSYM Başkanlığı tarafından adayların kafasındaki şüphelerin dağılması amacıyla memurlar.net'e gönderilmiştir. ÖSYM Başkanı ayrıca konuyla yakından ilgilendiğini, adayların zihninde sınav güvenliğinin tehlikeye düştüğü imajını oluşturanlar hakkında Savcılığa başvurduğunu belirtti.

Eki Görüntüle 459721

Eki Görüntüle 459723

Eki Görüntüle 459724

Eki Görüntüle 459725

canım ben anlamadım şimdi, sorular üzerinde oynandığı belirtilmekte ama soruları nasıl elde edip üzerinde oynamışlar???

2009 sınıf öğr. mezunuyum çalışmadan girdim atanamadım..
Çok pişman oldum çoğu arkadaşım atanınca öğretmenler gününü öğrencim olmadan geçirince
depresyona girmiştim resmen..:ssz:
2010 için deli gibi çalıştım eve kapadım kendimi..
Sınav günü geldi Dualarla girdim soruları çözerken ara verip verip dua ediyordum.
gk gy o kadar kolaydı ki Şoktaydım herkes yapacak standart sapma olmayacak ayırıcılığı yok bu sınavın
emeklerim boşa gidecek :S
Eğitim bilimleri çok kazık olacak! ve oldu da...
Ama sonra daha kötüsü oldu..Kopya iddialarıyla çalkalandı ortalık dünya başıma yıkıldı
Bir daha o kalın kitapların yüzüne bakmak istemiyordum gücüm kalmamıştı:14:
Sınav sonuçları açıklandı. Beklediğimden 7 puan düşük aldım tam 7 puan..
O saçmasapan sınavı fulleyen yüzlerce kişi vardı! Ben aptaldım heralde :31:

Haberlerde sınav iptal olabilir altyazıları..
Çok üzüldüm çok sızlandım ama Rabbime dualar ettim Allah'ım yapanların yanına kalmaz biliyorum.
sen emeklerimin karşılığını ver ne olur bu yıl atanamazsam ben bu sınava bir daha girmem:14:
O kitapları elime yeniden aldım..
Büyük bir hırsla çalışmaya devam ettim..
Ve yeni sınavımda 4 puan yüksek aldım..
Ailemin yanına evime yarım saat uzak okula atandım..
Sizi çok iyi anlıyorum bunları bu yüzden anlattım.
Allah emeklerimizin karşılığını er geç verir kızlar üzülmeyin..
Rabbim gönlünüze göre versin:16:
Gökten taş yağsa cemaatten biliyorlar kızlar ben buna karşıyım o günlerde bile bu lafları umursamadım..
Umursadığım tek şey hakkı yenen gençlerimizdi..
Not: Cemaatle hiç bir ilgim yoktur! Destekçinizim:34:

soru çalındımıydı hakikaten neden hemen nur cematine mal ediliyor.ne alaka yani bu haberlerin aslı astarı nedir nereden çıktı. pek takip edemedim bilen varsa yazsın

Eki Görüntüle 459721

Eki Görüntüle 459723

Eki Görüntüle 459724

Eki Görüntüle 459725

orijinal sorularla diğerinin ne farkı var allahaskına kelimelerin cümlelerin yeri değişmiş sadece

ben sınava girmedim ama girenlere üzüldüm gerçekten..parayı veren düdüğü çalar.bugünkü türkiye şartlarıyla herkesin hayat felsefesi olmuş bu.

Back