• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular çalınmış!!!!!!

öyle malesef haklıyken haksız konuma düşmekte var...

mınareyı calan kılıfını hazırlar demıs atalarımız ne guzel demıs atalarımız....bundan bır kac yıl sonra kopya ıddaları duymucaz cunku onlar artık profesyonel olucaklar kımse duymadan el altından............!!!!

Sevgili arkadaşlar!

Alışıldık şeyler bunlar benim caaannım ülkemde.. Birbirimizi kırmayalım üzmeyelim üzülmeyelim...

Bir sene dersaneye dünyanın parasını akıtıp eşini dostunu kenara bırakıp sırf atanmak için bir yerlerde bir şeyler yapabilmek için, dört senenin beş senenin(üni. hayatının) karşılığını görmek için insanların emekleriyle dalga geçenler illaki İlahi Adalet'ten cezalarını görecektir...

Bizle oyuncak gibi oynayanların sonunu çok merak ediyorum.. Bu kadar kişini hakkına geçtiler kendi günahları çok azdı heralde.. Bilemiycez... Eğer yoksa da böyle bişey birileri ülkeyi karıştırmak için her şeyi koz kullanıyor sakli ülkem hiç karışık değilmiş gibi... Allah yardım etsin...

Sizin için Allah tan hidayet diliyorum.
İnşallah bi gün ne demek istediğimi anlarsınız..

Sorular çalınmış diye bi başlık açtım arkadaşlarımla yazışmak istedim siz işi hidayete kadar götürdünüz yapmayın lütfen yapmayın herkesin hidayeti düşüncesi kendine arkadasım lütfen..

Mhendis.
Birilerinden uyarı alacak yaşda değilseniz cümlelerinizi ortaya dökmeden önce bi kez daha düşünüp konuşun ozaman.
Söz konusu cümleniz beni yargılamak üzerineydi.
Kimse benim inancımı sorgulayamaz Allah dan başka.

Gözlerinizle görmüşcesine duyulana inanmışsınız oyüzden sordum.
Kesinliği olmayan şeylere Rabbim inanmaktan sakındırsın.
Ben görmedim duymadım.
Ve iki fitnecinin çıkardıklarına bizi birbirimize düşürenlere inanmıyorum
Bu fitneleri de ortaya atanlar bizi böyle birbirimize düşürmeye çalışıyo arkadaşım gel yapma böyle...

Konudan sapan doğruyu ararken gerçeği karalayanlardır.
Doğruyu aramak fitne çıkartmak değildir.
Masum insanları karalamak değildir.
Herkes mesajını gönderirken neleri hayatlarında yok saydıklarını kimlere ne kötülükler yapıp nasıl günah edindiklerini de tartsınlar.
pkk yaptı deseniz bende katılırdım bu pisliklerin yaptığı konusuna
Ama konu masum insanlar olunca sakin yorum yapmamı beklemeyin.

Bu türkiyede cemaate laf atmak için fırsat kollayan insanlar kpss yi de fırsat bilip çamur atıyorlar sizse nasıl gözlerinizle görmüş gibi inanabiliyorsunuz buna?
Nasıl yatıkları pisliklere yağ sürebiliyorsunuz?
Ne demek Fethullah gülenin nasıl adı geçer bu olayda.
Gördünüzmü?
Her söylenenin arkasından doğruluk payını araştırmadan körü körüne alkışlıycakmısınız fitneleri?
Herkes cemaate laf atılmasını fırsat kollarmışcasına nasıl karalaybilir kimseye zararı olmayan kişileri.
Şimdi sizin yaptığınız bu şeyin adı ne peki?
Allah hidayet versin başka da bişey demiyorum.

Kimse cemaate dil uzatmasın.
Bunu bile çıkar meselesi yapıp cemaate laf etmişler ya.neyin peşinde bu insanlar.

Bu da memurlar netten

Bir sitede yer alan bir bilgi:

Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.

Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında "Deneme sınav 2" ibaresi çıktığını belirtti.

Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Siz masum insanlara bilmediğiniz konuda iftira atarken saygıyı unutuyorsunuz da ben masumları savunurken saygısızlık mı etmiş oluyorum.
Güldürmeyin beni lütfen.
Haber siteleri dediğiniz yerlere ne kadar güvenmişsiniz.
Artık iki elimin uyduruktan yapabiliceği bi montajla photoshopla bende haberci olurum sınav kağıtları koyarım haber sitesi açarım.
Ayrıca benim emeğe saygım Rabbimin duymamızı istediği saygı kadar gönüldendir meraklanmayın..

ay sinirlerim bozuldu ya dayanamadım artık

sana mı düştü cemaat denildiğinde ''masum insanlar'' olarak algıladıgın kişileri savunmak, sen nerden biliyorsun onların masum oldugunu, ayrıca her cemaatteki insan masum da değildir ayrıca!. Buraya dini sokmaya gerek yok! cemaatin bir üyesi kendisi itiraf etmiş ayrıca! biz kafamızdan uydurmuyoruz, ayrıca sanamı düştü bunun savunmasını yapman, neden bu kadar gocundun rahatsız oldun arkadaşım! Bana cevap verme gerçekten zaten yeterince burda canımız sıkmış, gelmiş konuyu çarpıtım din allah muhabbetine getiriyorsun, gerçekten sana diyecek hiçbir laf yok. Daha birşeyleri düzeltmeye de çalışma, biz yeterince anladık!

bunları yazan osymden bırı olsun lutfen..... hakkı yenmıs ve buna ısyan eden bınlerce kısıye hıdayet dılıyen bırı ya yasanan hayal kırıklıgını anlayamayacak kadar tas kalplı yada cemaatın yaptıgı bu pıslıgı ortmeye calısacak kadar .....

sonuç olarak ben bugün sınava giren bir adayım hakkımın yenmesine hiç bi şekilde müsade etmem
bazı insanlar bunu haklı göstermek için dini alet eder bazıları siyasi grupları bazıları pkk yı benim için hepsi aynı hakkımı yiyen yemiştir ve helal etmemişimdir
bu konuda beni kimse yargılayamaz bende kimseyi yargılamam ama çıkıpta haksızlığı haklılık gibi gösterene affım olmaz....

ÖSYM, internetteki forum sitelerinde gündeme gelen kopya iddialarına cevap verdi.

ÖSYM: İnceleme Yapıldı iddialar asılsız" dedi. Soruların dışarı çıkarmaya çalışanların polise teslim edildiği bildirildi. İnternette yayılan belge ve görüntülerin asılsız olduğu açıklandı.

Bi gün ne demek istediğimi anlıcaksınız inşallah.
Ben çıkıyorum aranızdan fitne çıkmasın yeterki..

BASIN AÇIKLAMASI
(7 Temmuz 2012)
2012-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans:
Sınavın Cumartesi Sabah ve Cumartesi Öğleden Sonra Oturumlarının Tamamlanması
ve Bazı İnternet Sitelerinde Yer Alan Asılsız Haberler
7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde dört oturumda tamamlanacak olan 2012-KPSS Lisans Sınavının 81 il merkezi ve Lefkoşa’da yapılan Cumartesi sabah ve Cumartesi öğleden sonra oturumları gerçekleştirilmiştir. ÖSYM’nin, sınav güvenliğine yönelik almış olduğu tedbirler sınavın iki oturumunda da uygulanmış ve oturumlar sorunsuz olarak tamamlanmıştır.

Sınavın Genel Kültür ve Genel Yetenek Testinin uygulandığı Cumartesi sabah oturumuna 987.352 aday, Eğitim Bilimleri Testinin uygulandığı öğleden sonra oturumuna ise 299.709 aday katılmıştır.

Sınavın uygulaması esnasında, sınava sahte belgelerle girmeye çalışan, kendi yerine başkasının sınava girmesini sağlamaya çalışan kişiler tespit edilmiş, güvenlik güçlerinin yardımı ile bu kişilerin girişimleri sonuçsuz bırakılmıştır. Bu kişilere yönelik emniyet güçlerince yapılan operasyonlarda bazı kişiler de gözaltına alınmıştır.
Sınav binalarında görev alan tüm emniyet görevlileri ve diğer sınav görevlilerinin titiz çalışmaları ile sınav sorularının sınav başladıktan sonra sınava giren bazı adaylarca sınav binaları dışına çıkarılması eylemlerinin gerçekleşmesine izin verilmemiş, bu eylemlere girişenler binalardaki emniyet görevlilerine teslim edilmiştir. Bazı adayların bireysel kopya girişimleri de sınav görevlileri tarafından engellenmiştir.
Tüm bu eylemlerin sonuçsuz kalmasına rağmen, bazı internet sitelerinde sınav sorularına yönelik asılsız iddialar yer almaktadır. İddia edilen sorular incelendiğinde, kesinlikle ÖSYM’nin kullandığı görüntüde ve düzende olmadığı, imla kuralları, noktalama işaretleri, sorulardaki eksiklik vb. diğer detayların soruların, sınava giren aday/adayların hafızasında tutarak bazı yayın organlarına kasıtlı olarak servis ettiği, sonradan zihinde tamamlanmış sorulardan oluştuğu görülmüştür. Kaldı ki iddia edildiği gibi Eğitim Bilimleri Testinde Türkçe adlı bir bölüm bulunmamaktadır.

Sınavın güvenliğine gölge düşürmeye yönelik, ÖSYM’yi karalamayı amaçlayan bu haberler, kendileri için önemli bir sınava büyük emek harcayarak hazırlanan adayların ÖSYM’ye karşı güvenini zedeleme ve çalışanlarının emeklerine gölge düşürme amacındadır.

KPSS adaylarının sınava ve Merkezimize güvenlerini sarsmaya yönelik bu tür uygulamalara adaylar itibar etmemelidir. Sınava girecek adayların, bu ve benzeri yanıltıcı durumlara itibar etmemeleri, Merkezimize ve sınavın güvenirliğine inançlarını kaybetmeden sınavın diğer oturumlarına katılmaları önemle hatırlatılır. ÖSYM gerçekleştirdiği sınavların güvenliğini sağlamaya kararlıdır. Tüm sınavlarda olduğu kadar, bu sınava katılan adaylarımızın da eşit şartlarda yarışarak başarıya ulaşmalarını sağlamak Merkezimizin en önemli görevidir.
Merkezimiz, bu önemli sınavda insanların duygularını sömürerek, böylesi bir yolla kazanç sağlamaya yönelen kişi ve kurumları şiddetle kınamaktadır. İlgililer hakkında Savcılığa ivedilikle suç duyurusunda bulunulacak ve gereken yasal işlemler yapılacaktır. Bu nedenle bu türden yalan asılsız haberlere itibar edilmemesi önemle rica olunur.
Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mhendis.
Birilerinden uyarı alacak yaşda değilseniz cümlelerinizi ortaya dökmeden önce bi kez daha düşünüp konuşun ozaman.
Söz konusu cümleniz beni yargılamak üzerineydi.
Kimse benim inancımı sorgulayamaz Allah dan başka.

peki biz cemaate inanmak hizmet etmek zorundamıyız ki siz bizi 9 sayfadır yargılama hakknı kendinizde görüyorsunuz?
piyonlarla işim olmaz konuşmaya bile gerek görmem zaman kaybıdır siznde olmasın boş gezeni Allah sevmez.

hanımefendi ilginç tepkileriniz var... cemaattekilerin birbirini kayırması abla kardeşlik adıyla yaşanan nice olay vs. Türkiyede yaşadığınızdan emin misiniz? aa.. ama pardon televizyonlarda haberlerde falan görmek neredeyse imkansız.. nedeni belli...

Son düzenleme:

Bu yalanları çıkaranlar bizi bu hale getirmek istediler işte.
Nolur gelmeyin bu oyunlarına alet olmayın.
BU BİR FİTNE
BU BİR OYUN.
KÜRT TÜRK SORUNU NEYSE ŞİMDİ DE BİZİ BÖYLE BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR.
inanmayın yalanlarına.
ulaştırmayın onları amaçlarına..

Cemaatin yıllardır soruları dağıttığını biliyoruz,gün açığına da ara ara çıkıyor..
Soruları almanız,çalmanız ya da aklınızda tutup yayınlamanız umrumuzda değil bizim..
Bizim önemsediğimiz tek şey hakkımızın yenmesi ve elimizden bir şey gelmemesi !! ..
Adamlar bizimle dalga geçer gibi,onca insanın yıllarını verdiği halde kazanamadığı sınavların sorularını çalışmaktan aciz mahluklara versin,
onlar bir saat çalışarak en iyi yerlere atansın,bu kadar çalışmış insan da bir sonraki yılı beklesin,alın teriyle,hakkıyla..
Bu aptal yerine koyulmak değil de nedir !! Bir gün siz de aptal yerine konulduğunuz da bizi anlarsınız KUL HAKKI yemenin ne demek olduğunu..

Back