• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular çalınmış!!!!!!

Bu yalanları çıkaranlar bizi bu hale getirmek istediler işte.
Nolur gelmeyin bu oyunlarına alet olmayın.
BU BİR FİTNE
BU BİR OYUN.
KÜRT TÜRK SORUNU NEYSE ŞİMDİ DE BİZİ BÖYLE BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR.
inanmayın yalanlarına.
ulaştırmayın onları amaçlarına..

ha bıde bu cıktı bızı bırbırımıze dusurmeye calısolar falan. arkadasım cemaatten bırı acıklamıs VICDAN yapmıs bıze dagıtldı demıs 21 tl karsılıgında... daha neresını savunuyosun anlamıyorum kı ya

çok şey yazıp yazıp sildim sinirlerimi ve ortamı germemek için.
yazıklar olsun evet koskocaman bir yazıklar olsun
bizi at gibi sınav maratonuna hazırlayan sonra da zaten birinci belliydi siz spor amaçlı koşun diyen zihniyetlere yazıklar olsun!
eğitim sistemi bozukken üstüne bir de sınavlar hazırlayan ösym : neyi başardın ?
bunca insanın ahını alıyorsun belki masumsun belki değil belki bu olay pkk nın veya değil.
beni bunlar ilgilendirmiyor beni sonuç ilgilendirir. sonuç itibariyle sorular nette çarşaf çarşaf dolanıyor. yine milyonlarca insanın hakkı yeniyor kimin yediği umrumda değil ! sonuç olarak yeniyor!
geçen yıl sorular çalındı sınavlar iptal oldu falan feşman sonuç ne oldu ? açılan davalar ne oldu birilerinin haberi var mı ?
kimler ceza aldı ? kimlerin puanları silindi ? kimse bir şey bilmiyor. aynı süreç bu sınavda da olucak ve davalar açılıp bir süre sonra zaman aşımına uğrayacak...
kısaca biz yine birilerine söve söve hayatlarımıza devam edeceğiz... maalesef türkiye gerçekleri bunlar...
yazıklar olsun ülkemin sınav sistemine !

sadece içimi dökmek istedim kızlar...

bakın bende cemaatte kaldım ilk iki sene ve polislik sınavının sorularını dağıtmışlardı bunu söyleyende cemaatin üst düzey kişilerindendi, lütfen ağzımı açtırtmayın..o kadar da masum değiller emin olun :50:

Nerden biliyorsunuz soruları çaldıklarını?Neden görmediğiniz şeylere körü körüne bağlanıp inanıyorsunuz.
Bir iki tane karalama politikasına neden alet oluyorsunuz.
Nolur arkadaşlarım yapmayın ya yapmayın.

Son düzenleme:
hanımefendi ilginç tepkileriniz var... cemaattekilerin birbirini kayırması abla kardeşlik adıyla yaşanan nice olay vs. Türkiyede yaşadığınızdan emin misiniz? aa.. ama pardon televizyonlarda haberlerde falan görmek neredeyse imkansız.. nedeni belli...

yorumlarımı dikkatlice okursanız anlarsınız size özel açıklama yapmak gibi durumum yok genel yazıyoruz

cemaatin soruları dağıtmış oldugu iddia ediliyor deyince bizi yargılayan asıl sizsiniz
biz sizin ne cemaatinizle ilgileniyoruz ne dininizle,
Ayrıca bu kadar rahatsız olanda sizsiniz,
sizin şöyle demeniz gerekirdi: eger cemaatte böyle bir işe karışmışsa ya da her kim karışmışsa allah bin türlüsünü onlara versin.
İşte biz bunu diyoruz!
ama siz ne hikmetse sürekli savunma derdindesiniz, neyi savunuyosunuz onuda anlamadık.
Ama bir son verin bence buna çünkü çok rahatsız edici oluyor.

Son düzenleme:
ne oyunu yaa oyun oynanıyorsa bölmeye değil kadroya kendi düşüncesinden adamı geçirmeye sen sanıyorsun bayrağı önemsiyorlarmı yapma adamlar ülkeyi bölmüşler bile haritaya koymamışlar sadece kendi kadrolaşmasını yapıyor hedefi 2023 yaaa 2200 de olur bizde bu kafa oldukça yerleştirdiği adamlarda helal helal die geziniyorlar ortada ne helalli yaa başta çalştğm kurumda kendi adamları en iyi yerde hemde hiç çalışmadan sözde cemaat sözde helal bırakın bu palavraları

gün gibi ortada çalışıp emek harcamayan çevremdeki çoğu kişi sırf cemaat kökenlii diye atandı bundan haberin varmı senin gram çalışmadılar 70 puanla atandılar ben peki peki ben yarı devlet yarı özel sektör bir kurumda iyi şartlarda heran işen çıkarılma korkusuyla çalışıyorum çok şükür allah şartlarım iyi

allah korkusu büyüktür bende ısrarla dile getircem ama çalıp çırpan ve at gözlüğü takana karşıda siper alırım öyle uyuyan biri değilim olmuycam herşeyi elimizden aldılar inandığım değerlmi aldılar kutlatmadılar bayramlarmızı o yüzden bu devlete onun desteklediği cemaate ve piyonlarına gram günvecem yok

bu konuda açıklığa kavuşsun yüz karalarıııı

inşalllah gün gelir devran dönerde o oturdukları koltuklardan halkım indirr onları uyan halkım geç olmadımı uyan halkım uyan kpss ye giren milyonlar biryerden başlayın artık canınız yanmadımı onlara destek olanlarda vardır elbet ama elbet canlarmız yanıyor farkındamısınızzz bazıları haram şekilde iyi yerlere geliyor kul hakkı değilde nedir

Nerden biliyorsunuz soruları çaldıklarını?Neden görmediğiniz şeylere körü körüne bağlanıp inanıyorsunuz.
Bilgisayarın başında ağlıyorum.. sözleriniz karşısında

körü körüne bağlanan sensin güzelim bir camaattir gittin yani..

Hayatımda mıncıklanmadığım kadar mıncıklanıp, gelecekteki kocişime sakladığım tüm varlığıma gözümün yaşına bakılmadan ellendi bugün :ssz: Buna rağmen içeriye nasıl telefon sokup malum sosyal paylaşım sitesinde dolaşan soruların fotolarını çektiler acaba :ssz: Böylesi bi' denetim altında bu ancak göz yummak, görmezlikten gelmekle mümkün olabilir..

Son düzenleme:
Bilgisayarın başında ağlıyorum.. sözleriniz karşısında

Sen neden savunuyorsun ki sorular sana geçmedi anlaşılan..Savunduğun şeyin ne olduğunu bilmiyorsun demek ki,sana bir şey demiyor kimse..Bu olayları döndürenlere kızıyoruz biz üzerine alınma sen..

Son düzenleme:
duru adlı üye, burda herkesin sinirleri bozuldu bence artık yorum ypma daha fazla çünkü yorum yaptıkça batıyorsun..kendini bizim yerimize koy, o kadar çalış et sonra elin adamı gelsin soruları çalsın ve geçsin oh ne ala..

Nolur arkadaşlarım yapmayın ya yapmayın
Bilgisayarın başında ağlıyorum.. sözleriniz karşısında.

neden ağlıyorsun neden kiii o denlimi ele geçiryorlar beyinlernizde görmyorsunuz yazıktır günahtır

sen ağla ki ülkem vatanım elden gidiyor zina helal oluyor kızlar tecavüzcüleriyle evlendiriyor şehite kelle deniyor kadınlar evde otursun okuyupta ne olucak deniyor sen bunlara ağlasana biraz

bende çok ağladım zamanında hergün bir yeni yasa çıktı ağladınmı baktınmı yararımammı zararımammı adamlar gece oylaması yaptılar sen uyurken teslim bayraklarını çektiler ağladınmı

şehitlermiz oluyor hergün ağlıyormusun yüreğin acıyormu

benim acıyor sorguluyorum neden bu neden şimdi neden daha önce olmadı neden gözüme batmadı ben neden memur olamıyorum neden yineeee veee kocaman nedenler

Savunmamın tek sebebi Allah korkum.
savunman için emin olman gerek. Nsl bu kadar emin olabiliyorsun????? yoksa sana da önlisans sorularını mı dağıttılar???:52: neyse durucum bak sinirler gergin uzatma..elbette istediğini yazarsın ama böyle hassas bir konuda bilip bilmeden yazman tepkilere yol açar

Kızlar inşallah çalınmamıştır yaa, ben bu sınava girmedim ama hayatım boyunca sınavlara girdim hala da giriyorum aöften dolayı, bu durumun ne kadar kötü- iğrenç- berbat bi duygu olduğunu tahmin edebiliyorum yani.
ÖSYM açıklama yapmış, inşallah öyledir diyelim.

allahım cıldırmama az kaldı arkadasım sen gercekten turkıyede yasıyo olamazsın...hayır anlamıyorm basımızdakıler ve onların murıtlerı bızlerı gercekten salak sanıyolar galıba....
pekı senın gozun gordumu cematın masum oldugunu cemaatten degılım dıyıp cemaatı bukadar savunuyosun oda enteresan..

Yazmıyım dedim ama...

Sevgili arkadaşlarım!
Cemaatten olan der ki cemaat değil, terör örgütü yaptı, terör örgütü der ki cemaat yaptı.. Herkesin cemaati kendine.. Bilip bilmeden hiçkimseyi yargılayamayız. Sorular öyle yada ahmet ya da mehmet aho ya da maho tarafından çalınmış mı öyle görünüyor? Neyin savunuculuğunu yapıyor ooo o kesin yapmaz yok canım bu adam yapmaz.. Yapmaybilir bilemeyiz!

Derdimiz soruların çalınmış olması emek hırsızlığı... seneleri çöpe atmak.. Ülkemde ne düzgün Allah aşkına ne yolunda... Osmanlıda ahiler başkanı ferman yayınlardı terzi şu kadar dikiş yapacak esnaf şu kadar zam yapacak falan filan şimdi ise nerde hak'a önem veriyorlar ki at eti, eşek eti yüzde yüz dana yerine tavuk yediriline biz değil miyiz? E ne olacaktı senelerce kafa patlatan mı işe girecekti? Hay Allahım hay Allahım sen ne büyüksün...

Allah hepimiz hakkıyla kazaananlardan eylesin.. Sinirlerinizi germeyin midenizde asit yapacak gece gece uyuyamamanızın yanında mide ağrısı çekeceksiniz...

Back