öyle malesef haklıyken haksız konuma düşmekte var...
he he :) cevabım onlara :
emin ol bunu bile anlamazlar yorumum onlara artık yorumsuz olmak....
Sizin için Allah tan hidayet diliyorum.
İnşallah bi gün ne demek istediğimi anlarsınız..
Gözlerinizle görmüşcesine duyulana inanmışsınız oyüzden sordum.
Kesinliği olmayan şeylere Rabbim inanmaktan sakındırsın.
Ben görmedim duymadım.
Ve iki fitnecinin çıkardıklarına bizi birbirimize düşürenlere inanmıyorum
Bu fitneleri de ortaya atanlar bizi böyle birbirimize düşürmeye çalışıyo arkadaşım gel yapma böyle...
Konudan sapan doğruyu ararken gerçeği karalayanlardır.
Doğruyu aramak fitne çıkartmak değildir.
Masum insanları karalamak değildir.
Herkes mesajını gönderirken neleri hayatlarında yok saydıklarını kimlere ne kötülükler yapıp nasıl günah edindiklerini de tartsınlar.
pkk yaptı deseniz bende katılırdım bu pisliklerin yaptığı konusuna
Ama konu masum insanlar olunca sakin yorum yapmamı beklemeyin.
Bu türkiyede cemaate laf atmak için fırsat kollayan insanlar kpss yi de fırsat bilip çamur atıyorlar sizse nasıl gözlerinizle görmüş gibi inanabiliyorsunuz buna?
Nasıl yatıkları pisliklere yağ sürebiliyorsunuz?
Ne demek Fethullah gülenin nasıl adı geçer bu olayda.
Gördünüzmü?
Her söylenenin arkasından doğruluk payını araştırmadan körü körüne alkışlıycakmısınız fitneleri?
Herkes cemaate laf atılmasını fırsat kollarmışcasına nasıl karalaybilir kimseye zararı olmayan kişileri.
Şimdi sizin yaptığınız bu şeyin adı ne peki?
Allah hidayet versin başka da bişey demiyorum.
Kimse cemaate dil uzatmasın.
Bunu bile çıkar meselesi yapıp cemaate laf etmişler ya.neyin peşinde bu insanlar.
Bu da memurlar netten
Bir sitede yer alan bir bilgi:
Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.
Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.
Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında "Deneme sınav 2" ibaresi çıktığını belirtti.
Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.
Siz masum insanlara bilmediğiniz konuda iftira atarken saygıyı unutuyorsunuz da ben masumları savunurken saygısızlık mı etmiş oluyorum.
Güldürmeyin beni lütfen.
Haber siteleri dediğiniz yerlere ne kadar güvenmişsiniz.
Artık iki elimin uyduruktan yapabiliceği bi montajla photoshopla bende haberci olurum sınav kağıtları koyarım haber sitesi açarım.
Ayrıca benim emeğe saygım Rabbimin duymamızı istediği saygı kadar gönüldendir meraklanmayın..
Sizin için Allah tan hidayet diliyorum.
İnşallah bi gün ne demek istediğimi anlarsınız..
Mhendis.
Birilerinden uyarı alacak yaşda değilseniz cümlelerinizi ortaya dökmeden önce bi kez daha düşünüp konuşun ozaman.
Söz konusu cümleniz beni yargılamak üzerineydi.
Kimse benim inancımı sorgulayamaz Allah dan başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?