aslında bu sorun hep var aramızda. bir yere gidince yanında birileri olunca asla rahasız edilmeyecek. eğer birşey olursa kendisi ararmış, mesela dün eve geçseydim arardım demek geçmemişimki aramamışım diyor bana. saat 03 olmuş, sen ne diyosun dedim! ama yok. kendisine benim ona msj atmamı bile müdahale olarak anlıyor.
kuzeni kırkanıyor açık bir şekilde ama beni kıskandırmaya çalışarak ben kıskanıyormuşum gibi gösteriyor eminim. ama biz birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz, 3 seneden fazla beraberiz. herşeyi yaşadık birlikte. sen beni tanımıyor musun, insanları değil kıskanmak kötülerinden kaçtığımı bilmiyor musun be adam! hiç kıskanç bi insan değilim sadece oyunlardan nefret ediyorum.
evet boynunu öpmekten çok somurmuştu. vakumlu bi öpücük, baya sesli. bende karşılarında oturuyorum. kusura bakma sevgilini de öptüm dedi bende afiyet olsun dedim.
öyle olur hep, senı 100 senedir bile tanıyor olsa, başkalarının görüşlerini önemser ve sen sadece bir kenarda olup bitenı seyretmek zorunda kalırsın
el olursun o anda ona.
bence aralarındakı bu ilişki normal değil.
ne demek kuzenın boynundan öpmesi falan.
şimdi olayı ele al, çok mantıklı ce düzgün bir biçimde.
senınkı kuzenı için sana böyle yaptııysa, yarın öbür gün annesi için neler etmez sana
bir düşün.
yok yılda, ayda bir görüşürmüşsünüz de, hikaye bunlar.
var mı sence gerçekten yılda veya ayda bir görüşen
ilişkini gözden geçir, artılarını ve eksilerini
artıları çok, eksileri az ise; eksilerin ağırlık decesıyle değerlendir.
misal, kuzenın boynundan öpmesi çok ağır bir durum
bu senın için onun eksisi, çünkü aralarındaki ilişki farklı ve hemen o anda senı unuttu.
ertesı gün sana kavgalar ile geldi.