soru işaretleri?

bana en acımasız gerçekleri söyleyin de, gözlerimin acısını alın nolur.

durum ortada aslında. kuzeniyle yanyana gelınce aslan kesilmiş senınkı.
kuzenı boynundan öptü dedin, yoksa bne mı yanlış anladım?

bence kuzen buna şöyle dedi; bu nasıl bir ilişki, nesef aldırmıyor bu kız sana, senınde özgür olmak hakkın... blaaa blaaa blaaa
yoksa sevgılın sana durduk yere nıye söylesınkı bunları. daha önce sıkmıyordun da şimdi mi nefes alamaz oldu
kısacası, kuzenının bıle dolduruşuna gelen bir tip
ve bu tipler çok tehlikeli ve zordur. her dolduruşa gelıp sana geldığınde, her seferınde açıklama yapmak zorunda bırakır senı
halbukı doldurusa gelen kendısıdir, ama cephe sana alınır.

Son düzenleme:

aslında bu sorun hep var aramızda. bir yere gidince yanında birileri olunca asla rahasız edilmeyecek. eğer birşey olursa kendisi ararmış, mesela dün eve geçseydim arardım demek geçmemişimki aramamışım diyor bana. saat 03 olmuş, sen ne diyosun dedim! ama yok. kendisine benim ona msj atmamı bile müdahale olarak anlıyor.

kuzeni kırkanıyor açık bir şekilde ama beni kıskandırmaya çalışarak ben kıskanıyormuşum gibi gösteriyor eminim. ama biz birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz, 3 seneden fazla beraberiz. herşeyi yaşadık birlikte. sen beni tanımıyor musun, insanları değil kıskanmak kötülerinden kaçtığımı bilmiyor musun be adam! hiç kıskanç bi insan değilim sadece oyunlardan nefret ediyorum.

evet, boynunu öpmekten çok somurmuştu. o bana sardığı zamanlar.. vakumlu bi öpücük, baya sesli böyle. bende karşılarında oturuyordum. kusura bakma sevgilini de öptüm dedi bende afiyet olsun demiştim.

Son düzenleme:

öyle olur hep, senı 100 senedir bile tanıyor olsa, başkalarının görüşlerini önemser ve sen sadece bir kenarda olup bitenı seyretmek zorunda kalırsın
el olursun o anda ona.

bence aralarındakı bu ilişki normal değil.
ne demek kuzenın boynundan öpmesi falan.

şimdi olayı ele al, çok mantıklı ce düzgün bir biçimde.
senınkı kuzenı için sana böyle yaptııysa, yarın öbür gün annesi için neler etmez sana
bir düşün.
yok yılda, ayda bir görüşürmüşsünüz de, hikaye bunlar.
var mı sence gerçekten yılda veya ayda bir görüşen

ilişkini gözden geçir, artılarını ve eksilerini
artıları çok, eksileri az ise; eksilerin ağırlık decesıyle değerlendir.
misal, kuzenın boynundan öpmesi çok ağır bir durum
bu senın için onun eksisi, çünkü aralarındaki ilişki farklı ve hemen o anda senı unuttu.
ertesı gün sana kavgalar ile geldi.

Son düzenleme:
Yerinde olsam annesinin dediklerini ve yaptiklarini hic umursamazdim. Kaynana deyince, neleri var neleri.. Seninkinden zarar gelmez, arada bir belki dedigi birseye kizarsin bugun oldugu gibi, daha fazlasi olmaz. Ammmmaaaa.... Kuzen olayi hic hosuma gitmedi. O kadar kavga ettim diyorsunuz onun yuzunden, ondan sonra da beyimiz gidip nerdeyse tum geceyi onunla geciriyor. Ardindan da savunmaya geciyor, suclamalar filan.. Tehlikeli... Hic hoslanmadim bundan, hem de hic.. Dikkatli ol.. Kuzen muzen, bunlarda nikah dusuyorsa iliskini sallayacak olan kuzen, annesi degil..

Bnce es adayında sıkıntı var ...yav herseyı sana anlatmak zorundamı ...mısal annesı kufretmıs sana yetıstırıyo ...eczacı kız sana yetıstırılıyo..yav erkek dedıgın kadın gıbı ık gık yetıstırmez ..bazı seyler kendınde kalsa olmazmıymıs...ne ılgınc ınsanlar var ya ...mısal bnm aaılem esıme ufacık bısıy deseler (ki Allahtan bırbırımızı aılecek severız ) ben tutupta annem babam sana bunu bunu dıyo demem ...yada o aynı seyı bana yapmaz ...ha kayınvalıden normalmı dıye sorarsan :sıkıntılı ..Allah yardımcın olsun ...

önce onu öptü öylesine, bişi demedim.
biz beraber büyüdük dedi
sonra bi akşam buluştuk akrabalarıyla kuzeni bana kendi gözü önünde resmen görümcelik yaptı (ki nefret ederim!)
kendisi ise değil uyarmak, izledi onun süzüşlerini, laf sokuşlarını
hatta keyiflendi
o günün akşamı ben bunla açık açık konuştum nasıl buna müsade edersin sen dedim
ben onu arkadaşım olarak gördüm ama onun yaptığı çok ayıptı. kaç yaşına gelmiş insanlarız. samimiyetime karşı samimiyetsiz ondan soğudum dedim. sana da yazıklar olsun bu iş böyle olmaz dedim
özürler diledi, yalvardı etti barıştık
bunlar geçen yaz oluyor..

bu kuzeniyle buluşması ve ben msj attığımda kendini rahatsız hissetmesi
dün gece oluyor. ben istanbuldayım o da mersinde şimdi
3 aydır birbirimizi görmüyoruz, uzun mesafeli bi ilişkimiz var.
ben çok rahat bi insanım gerçekten dediğim gibi tatile çıktı tek başına
hatta ben zorladım resmen
kuzeniyle buluşmasına hiçbişi demedim hatta ne güzel oh oh kuzenler toplandı dedim
ama ben daha kuzeniyle buluşacağını öğrendiğimde huzursuzlanmışım
onu değilde onun kardeşini sormuşum hep
ki onu da sordum selam söyledim kardeşini de sordum
böyle beni suçlamak için elinden geleni yaptı
zaten seviyor musun, dürüst ol seviyor musun dediğinde çıldırdım ki
ona bi saygısızlık yapmam ama soğuduğumu da direkt söylemiştim kendisine..

nasıl bir art niyettir bu ya?
be bana bunu kendisi için herşeyi feda edebileceğim sevdiğim adam yapıyor.

kuzeni sana laf soktuğu zaman çok hoşuna gitti sanırım
müdahale etmediğine göre.

kuzeni sana laf soktuğu zaman çok hoşuna gitti sanırım
müdahale etmediğine göre.

ne diim ben şimdi dedi bana. bende bi köşeye çekip noluyo, ayıp değil mi diyebilirdin dedim .
ben misafir olarak gitmiştim. hiç bozmadım kendmi. normalde bu tür şeylere pirim veren biri değilim.
o anda susarım sonra hayatımdan çıkarırım polemiğe girmem.
işte ben sevgilime güvenerek gittim oraya. sevgilimle yemeğe çıkmışlar ay çok yedim, ay şiştim, nasıl da eğlendik bugün filan bi gözü bende sürekli konuştu. kalite sıfır anlayacağınız.

ya artık gerçekten çok sıkıldım. ben mutlu olabileceğimi düşünüm. ama yok, karşımda yabancı bir düşman var.

Son düzenleme:
yav sen kuzenını sevmek zorunda degılsınkı ...bırde bız beraber buyuduk falan hava cıva arkadasım ...nıkah dusuyor kuzenlere ...kac tane amca cocugu ne bılıyım teyze cocugu var evlenen ..en basıtı annem le babam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…