soru işaretleri?

ist_nbl senin yorumlarını nerede görsem işte bu diyorum

evlilik hakkındaki görüşlerini okuyunca da sen de kendimi gördüm tabii ben senden küçüğüm fazlasıyla erken bana evlilik

yazdıklarını okudum da 'insanın fikri neyse zikri de odur' sözü geldi aklıma. kaynana adayın çok tuhaf, huzursuzlanmakta haklısın malesef.

ama dikkatimi çeken şey sevgilin çok açık sözlü hatta fazlasıyla açık sözlü

birbirinizi bu kadar seviyorsanız kaynana adayı yüzünden çöpe atılmaz bu ilişki. ama mücadele etmen gerekecek gibi güç toplamalısın

karşında cahil bir kaynana ve anneci bir sevgili var.erkeklerin bazıları zamanla olgunlaşır belki senin sevgilinde akıllanır ama hiç değimeyebilirde.eğer evlenmeyi düşünüyorsan bu aileden mümkün olduğunca uzakta yaşa ve az görüş çok muhatap olma başka yolu yok

öyle konuşmasının tek nedeni, herkes buna vermiş tavizi, ne derse kadın susmuşlar.
benım gördüğüm şey, evin yöneticisi kadın
ve herkesın üzerine ağır bir etkisi var
yoksa kolay kolay bu hakaretler asla edilemez!

aslında sevgilin sana anlattığı zaman hep gül geç
biliyorum elinde olmaz bazen insanın, ama bırak anlatsın annesini ve hiç susmasın
böyleyece daha iyi tanırsın.

Sevgili İstanbul,İstanbul kadar güzel ruhlu arkadaşım...sen de mi yaaa?

diye başlayacagım malesef...kişiligini çok iyi anladım senin aynısı bir kaç yaş büyügünüm.Bizim gibi kadınlar malesef kadın--Erkek herkesi korkutuyor.
Aklı başında ,yüksek lisans yapmış,ayakları üstünde duran bir kızsın...kelimelerinden belli...KAYINVALİDE ADAYIN seni eğip bükemeyecegini ilk görüşte anlamış olmalı...Ki salvo yapmış eczacı kız daha munasip eş vs diye...

Hastalıgı konuşması ne ayıp...Üstelik kanser atlatmış bir kadın...İnsanlarda gerçekten vicdan yok...Bu hesapla kocası tarafından KARILIK GÖREVLERİNİ YAPAMIYOR DİYE boşanan kadınlar kervanına katılması gerekirdi...yani kendi kafası bu...

Hersey böyle olacak bundan sonra...Kadın bu yaşa gelmiş...22 yaşında bebegini kaybedene de sevgisi merhameti yok senin gibi DİŞLİ gördügüne de...bence onun kişiliği bu...Ki önemli bir rahatsızlık geçirmiş daha yapıcı daha sevecen olması gerkemez mi?

Ben diger kıza acıdım.İş yapıp bebegi düşürşe o....u oluyor.yan gelse yatsa iş yapmasa pasaklı o....u olurdu...kısaca her ne yaparsanız yapın olmayacak...iletişimi zor görünüyor.

İŞİN İLGİNCİ O BENİM ANNEM İSTANBUL...denmesi..Dedigin gibi küfürü sen etmişsin cık cık cık asla kabullenemem ayagını denk al demek gibi...Anlaşılan o ki eş adayın annesini kıpırdatamayacagını biliyor senden bekliyor ve bekleyecek de...

Nişanlını yada sevgilini çok sevebilirsin İSTANBUL ,ne desek çok acımasız gelecektir sana ama daha evlenmeden bile sana O....PU diye hitap eden bir kv le nasıl olacak arkadasım? benim kafam basmıyor...

Ancak ayrı şehirlerde olmanız lazım...uzak çok uzak ....kırk yılda bir görüşmek gerekir ...zor çok uzak ihtimal...

Böyle şehir dışında yaşayan kişilerle evli arkadaslarım var aileler yılda haftalarca kalmak kaydıyla gelip özlem gideriyor .uzakta olunca görüşmek orada kalmak --yatılı misafirlik yoluyla oluyor.Şimdiden o benim annem diyen eş adayı gelmesinleri kabul etmez.Bu da dogru degil zaten...Gelinip gidilmesi lazım...normal olan bu...ama nasıl?

Çok iyi konuşman lazım.anlaşılan o ki kv adayın agzı biraz bozuk cahil bir insan.Ya onu oldugu gibi kabul edeceksin.Ya da eş adayınla sıkı sıkı pazarlık edeceksin...Asla konuşulanları anlatmasın,senden beklentisi yüksek olmasın.Annesine de hakaret konusunda set çeksin...

Dilerim mutlu huzurlu bir yuvan olur...OKUDUGUM KONULAR-KENDİ YAŞADIKLARIM-ARKADAŞLARIM-EŞİM DOSTUM ÇEVREM...HEP BÖYLE ...

İNSANOĞLU ÇİĞ ÇİĞ BİRBİRİNİ YEME DERDİNDE...DÜNYA TOP YEKÜN DELİRMİŞ OLMALI DİYORUM BEN...

DELİRMİŞ OLMALI...SEVGİLER

Hayatına yazık edeceksin.... Sen sanıyor musun annesinin dediği her lafı sana getiren adamın ileride evinizde yaşanacak her olayı annesine aktarmayacağını????
Gıyabında ettiği o küfür var ya işte ozaman rahat rahat yüzüne karşı da duyarsın, çünkü karşıda o ne biçim laf anne diyemeyecek bir eş olacak.....
Bebeğini kaybeden o kızcağıza da çok üzüldüm, o zaten kendini bol bol suçluyordur, yazık kim bilir neler ima ediyorlardır kızcağıza.....
Arkana bakmadan kaç, hele bu kadar sinyal görmüşken...
Fragman buysa film nasıl olur bir düşün....

@surrender: bende aynen öyle düşünüyorum. kanım çekildi resmen, dedim allahım bu nasıl bi kadın böyle? yazık öyle durumdaki gelini arkasından böyle konuşuyor benim arkamdan neler neler demez.. napıyorum ben dedim.. ama sevgilimle mümkünse onlardan uzakta yaşamak gibi bi düşüncemiz var, o da istemiyor çok fazla sevmiyor bu durumu. zaten benle birlikteyken ona gittiler başka bi kız önerdiler var ya, içimden dedim ah ben kaynana adayım bakalım oğlun beni alabilecek mi? madem böyle bende sana oğlunun yüzünü gösterirsem! ben ezdirmem kendimi hayatım yani kavga etmem belki ama tatlı dille yüzlerine çat çat söylerim yani hiç çekinmiyorum. ama değer mi uğraşmaya işte onu bilmiyorum. kısacası sevgilim bana sahip çıkmazsa, bu konuda benim yanımda durmazsa bu iş biter gibi görünüyor.. onun işi de zor arada kalıcak ama ben yapamam o sözlere gelemem.[/QUOTE]

müstakbel eşinle konuşursun arkadaşım. dersin ki bak ben anneni anlıyorum seviyorum da ama benim garibime gidiyor böyle argo kelimeler. ve her şeyden önemlisi nişanlına eğer seninle evlenmek istiyorsa evliliğinizdeki hic bir ayrıntıyı ailesine aktarmamasını anlatmalısın. annesinden sana bahseden senden de ona bahsetmekten çekinmeyecektir. tamam iyi niyetli de birinin kulağını çekmesi lazım. e anneler çekmez genelde çünkü merak ederler gelinlerini. benimki banyo yaptınız mı diye sorardı. ama artık eskisi gibi değil. belli ki sen de akıllı bir kızsın. arkasınndan söyleme hiç bir şeyi. yüzüne ama tatlı dille. annem kötü bir şey söylemez bana de annesinin yanında konu açılırsa mesela. aaa biz iyi anlaşan gelin-kv olacağız ikimiz de koca insanlarız de ve mesafeni koru.

yani aslında bana kalsa hiç uğraşma da derim ama ondan ayrılsan sanki yeni adayların ailesi melek mi çıkacak? sen kendi sosyalliğin ve kendi sözlerinle , tatlı dilinle o yılanları deliğinden çıkaracaksın. e madem adamı da bu kadar uzaklığa rağmen bu kadar seviyorsun....

bu işler zor ama aklını kullanıersan bence onları yola getirirsin. sonuçta kadın da kanser mi şu anda? tehlikesi var mı yoksa ilgi mi istiyor?

tşk ederim tatlımmm

aa, daha genç misin? ne güzelll, hemen şimdi çık koş dışarı hayatını yaşa canım ya. ve aşık olmak için hiç acele etme, dert valla dert başka bişi değil. özgürlük gibisi var mı? inanır mısın kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. valla kesicekler beni etimi yiyecekler sanki. bu evlilik korkusu çok fena. hayır yani insanlara ne bizim naaptığımızdan, bi kot bi tişört giyip iki imza atıp kaçıversek diyorum sevgilime bazen. aptal aptal gülüyo o da. evet biraz saf, ama benden hiçbir şey gizlememesi güzel birşey. bunları saklasaydı hoşuma gider miydi, daha iyi olur muydu? tabiki hayır. bunları bilip nelerle karşılaşacağımı önceden bilmek daha iyi bence. evet hayatım, biz kadınların hayatı mücadele zaten. oh be deyip kendimizi iki dk bırakamıyoruz valla insanlar neden böyle birbirlerine sataşıyorlar, hani neden iki seven insanı bozmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum. şurda yaşayacağımız bi 50-60 yıllık ömür neyi paylaşamıyorlar bilemedim işte.. gerçekten yanında özgür ve mutlu olduğum bi adamı kalbi kararmış bi kadın için bırakıp, ona haketmediği bi acı yaşatamam. kılıçları kuşandım artık. savaşıcam!

savaş tabii ki. bir de tavsiyem kafanda çok büyütüp de kadına kin beslemeye başlama. iyi yönünüden ve her defasında empati yaparak bak olaylara. yani aynı ağzı bozukluk senin ailende de (yani annende de ) hastalık gibi olabilirdi. gerçek niyetini nişanlıılk döneminde anlarsın zaten...

yaa bende psikomarmelatım, bende maalesef )=

hastalık geçirmiş olduğu için bende önce evlatlarının mutluluğunu ister, artık onun için bu önemli olur herhalde diye düşünüyorum ki yok yani. bizim ülkede oğlan anneleri bi süre sonra kadınlıklarını unutup sadece bi oğul anası oluyor. isterse ölümden dönsün, onlar kadın ve insan değil sadece birer oğul anası oluyor. adına gelin denen küçük o...r, oğullarını üzerler kendileri gibi iyi bakamazlar. onlar öyle bilmiş, kutsal ve yüceler! (tabi genelleme yapmıyorum kızlar ama cahil ve eski kafalılar malumunuz öyle görüyorlar dünyayı)

işte kendi cinsine karşı nefret dolu, kıskançlık dolu, acımasızca davranıyorlar. ruhlarını yitiriyorlar, kendi kızı gibi görmesi ona üzülmesi gerekirken düşük yapan gelinine -torunumu öldürdü o..u ! diyecek kadar canavarlaşıyorlar. bu büyük bi nefret ve kinin dışavurumu zaten. ben böylesi bi kadını insanlığımla altedebileceğimi düşünüyorum ama biliyorum hiç kolay değil. bi de işin komik tarafı kv adayımda kaynanasından çok çekmiş eskiden. sevgilim anlatırdı bende üzülürdüm. hah! diyorum şimdi. eğer sana yapılanı sende karşındakine yapmak için fırsat bekliyorsan güçlü gibi görünüyor olsan da aslında çok acizsindir! ben o yüzden kv adayımdan korksamda, çekinmiyorum bi yerde. sevgilim benim yapımı çok iyi bilir. ben ona bu benim karşı olduğum herşey! dediğimde tek kelime edememişti. biliyorum demişti. o da benim takmamamı, gülüp geçmemi istiyor. normalleştirmeye çalışıyor çünkü benim küfür ve hakaretten nasıl nefret ettiğimi ve insanlardan bu yüzden çabucak soğuduğumu biliyor. ama işte şapşal olduğu için beceremedi. =)) o da benim annem derken, ne diyebilirim ki diyor, üzemem diyor aklınca. ama yok yani diyecek. demezse kendi kaybeder..

ben kv adayımı olduğu gibi kabul edemem hayatım ya. kim kendisinin yüzüne gülüp de arkasında iş çeviren ve hakaret eden bi kadını olduğu gibi kabul edebilir. ama onu eğitebilirim, onun sesini kesebilirim. evet zor olucak ama bunu yapabilirim. uğraşma bırak diyenler var haklılar ama diyorum ki adamımla gerçekten mutluyum. onu seviyorum. onunla özgürüm. sadece benim kadar sivri değil hayata karşı. bana olan sevgisinden de milyonlarca kez eminim. bunun için savaşılır. dediğim gibi bu ilişkiye inanıyorum, önüne gelen herkesi de sevemiyor insan.

sevgilim öğretmen şimdi atama isteyecek. bende yükseği yeni bitirdim kpssye girdim atama beklicem ama bu sene zor gibi görünüyor. ayrı şehirlerde olmak ikimizin de isteği, hatta bana "uzak olan tatlı olur." demişti sevgilim. bakmayın o da istemiyor bütün bunları..

bakalım, hayat bu. görücez el mi yaman bey mi yaman =))

ayrıca sen hep yaz bana, nasıl mutlu oluyorum bi bilsen...

evet onunla iyi bi konuşma yapmam lazım canım. çelişkiler var bu konuşma mevzularında, farkediyorum bunu. ama işte ayrıyız şimdi. ben ayın 22'sinde mersine geçicem, o da ağustos ortasında askere gidecek. arada 3 hafta var ve bu arada nişan yapılacak, belki nikah yapıp beraber gidicez. artık yorulduk, çok özledik birbirimizi. anlayışsız bi adam değil, o da biliyor neyin ne olduğunu ama işte.. bu süreçte ondan çok annesiyle muhattap olucam bu konuda. aa, güzel fikirler. bunları kesinlikle dicem. ben annesinin arkasından konuşmadım hiç, sadece bazı sözlerine şok geçirerek birden tepki verdim ama haricinde konuşmam ailesinin bi hatrını sorar geçerim. zaten çoğu şeye gülüp geçiyorum.

nasıl yani banyo yapıp yapmadığınızı... aa, olur mu öyle şey ne ayıp! canım yaa, insallah bozulmaz. ne acaip şu aynanalar yeminle ya )=

yok şu anda kanser değil. meme kanseri oldu, 1 sene tedavi oldu şimdi maşallah çok iyi. herşeyi yerinde sağlıklı. allah bi daha göstermesin sağlık gibisi yok ama işte bu durumu suistimal ediyor olabilir.

Valla çok meraklı oluyorlar ama onların hakkından da gelinebilir. muhteşem yüzyılda hürrem nasıl konuşuyordu sülümana:)) sülümanınn seni sevip sana ve iyiniyetine inandıktan sonra hürrem kadar başarılı olabilirsin:) ah ah özlemişim bu arada hürremi... neyse.

dediğim gibi akıllı olmak ve de empati yapmak lazım. bak ben 8 senedir bu komplolar içerisindeyim çok şey yaşandı ama Allaha şükür şimdi çok mutluyum. asla kimseye laf verme. sonra o laflardan dönmeyeyim diye kadını seveceğin varsa da sevemezsin. sevsen de kimseyi inandıramazsın:)

allah mesut etsin diyelim şimdiden

haaa bir de şunu söyleyeyim. kendi annesi babası nişanlına çok kıymetli değilken çok sıkı fıkı olup da şımartmayasın....bizimkiler hayatlarında doğum günü kutlamazdı ben alıştırdım aaa kv ye pasta hediye alıp giderdik ama sonra görev gibi oldu hediye beğenmez oldu hatun:)))

yok şu anda kanser değil. meme kanseri oldu, 1 sene tedavi oldu şimdi maşallah çok iyi. herşeyi yerinde sağlıklı. allah bi daha göstermesin sağlık gibisi yok ama işte bu durumu suistimal ediyor olabilir.

bir de bu konuda söylemeden edemeyeceğim. benim kendi annem bile burnu kanasa bütün memleket duyar hatta ben de bazen annen kötüymüş falan diye onlardan duyup yok canım ne alakası var derim ama bazı insan o konuda kötü niyetli değil ama alışkanlık olmuş kendine acındırarak ilgi bekleme.

hatta öyle bir durumdayız ki şu an benim geçirdiğim bir kazayı ben kimseye özellikle söylemememe rağmen yaymış bütün akrabalara:))) ona da kızıyorum ama yapacak bir şey yok alışmışlar...

yok hayatım ben gerçekten hayatımda en sevmediğim şeydir küfür, hakaret. asla karşımdakinin seviyesine düşmem bunun için. o kadar kazık yedim ki şu hayatta kimseye kin gütmedim. buna hiç kin gütmem. sadece insanlığımla, onu utandırarak yola getirebileceğimi umuyorum. bi de laf sokmayı çok beceremem aslında olmadı açık açık konuşurum kendileriyle bu konuyu. uyarırım sertçe.
benim ailemde var malesef canım babamın ağzı ciddi anlamda bozuktu, çocukluğum o ağır küfürlerle hakaretlerle geçti bu yüzden alerjim var işte. ne olursa olsun o....u gibi bi kelimeye empatik yaklaşamıyorum, hele oğlunun sevgilisine ya da gelinine kalkıp o..u diyen bi kişiye empatik yaklaşamam sadece acırım, üzülürüm.

inşallah değer. değer yani. herkes mutlu olsun ya!

az önce sevgilimle konuştuk. o ailesiyle birlikte şimdi ama hiç annesinden bahsetmiyor bana. hani hiç selam da yollamıyor filan.. bende konuyu eşeledim biraz. ilk başta bana uydurma dedi. benimde tepem attı, nasıl yani sen kendin söyledin bunları bana bence sen hafıza kaybı yaşıyosun dedim. sonra seni sevmedikleri filan yok uydurma diyorum dedi. bende sen bana böyle hissettirdin, madem ben uyduruyorum o zaman en iyisi herşeyi topyekün bi gözden geçiriim ben dedim. tartıştık işte biraz, sonra bana kısacası şunları söyledi.

aşkım noldu şimdi sen böyle değildin, gelin moduna mı girdin yoksa.. ben seni rahat olduğun için seviyorum istnbl yapma bu tür şeyleri takma nolur aşkım ya dedi. benim tek istediğim sensin, yani bırak bunları önemli değil zaten ayrı yaşicaz hiç önemli olmayan şeyleri büyütme.. kimbilir ayda yılda bi görücez neyi dert ediyosun dedi. tek istediğim senle birlikte köşeme çekilip mutlu olmak.. kim sana ne dicek, onlar benden çok severler seni. böyle şeylere takılma biz o kadar ayrılık çektik bi de bu yüzden kavga mı edelim.. zamanla herşey olur, sen kocaman kadınsın. niye korkuyosun. sen bana güvenmiyo musun? bu tür şeyleri bana bırak, bana güven dedi..

bende tamam o zaman bişi olursa bu söylediklerini sana hatırlatırım dedim, o da tamam hatırlat dedi..

böyle salak bi muhabbet geçti aramızda utanç verici, bi kavga edemedim adamımla yaa. hemen çeldi aklımı. :44:

ya kızlar işte böyle. kv adayım beni severmiş, ayrıca o eczacı kız muhabbeti benden önce de varmışmış filan. nerdeyse 30 yaşına geldik nelerle uğraşıyoruz, haklı aslında biraz ama ne kadar takmasam da sonradan mutsuz olmak istemiyorum işte canımı sıkıyor bu durum. en önemlisi sevgilimin bana destek olması. eğer bunu yapamazsa çok büyük hayalkırıklığı yaşarım. sizce yanımda olur mu kızlar ya? ailesi için üzer mi beni, hiç bilmiyorum.. hoff.

bu konuşma umut verici...inşallah dedigi gibi olur...uzak ama tatlı :))

dilerim ikinizde gayett coool bir hayat kurarsınız...kul olmaktan eyidir eheheheh:))

bu konuşma umut verici...inşallah dedigi gibi olur...uzak ama tatlı :))

dilerim ikinizde gayett coool bir hayat kurarsınız...kul olmaktan eyidir eheheheh:))

gelin moduna mı girdin sen istanbul :? Cümlesi beni güldürdü...

Girdin mi sahiden ? Nasıl bir yermiş orası?

Mustafa topaloğlu demişti ya survivor da sibel tüzün e --- nerdesin biliyorum çık oradan çık diye...
çık oradan istanbul.madem konu bu kadar basit sende kafa yorma.

Tek artın yaşın arkadasım...30 yaş en güzel,en aklı başında en kendine güvenli --kendini tanıdıgın yaş...

Insanlıgınla adam etme konuna gelince...pas geeeeeççç...yorma kendini...

Olmuyor bak buna 1 e 10 bahse girerim.

Tırsıtabilirsin,geri püskürtebilirsin,mesafeni koyup kötü gelin olabilirsin ama insan tarafını ortaya çıkartamazsın...

Kendin ol,sevdanın tadına var...hayatına odaklan madem.

Ama yorulma...degmez...

Sevgiler:))

marmelatım valla coolluk serserilik, kulluk ise hanımlık olmuş bu dünyada. kv adayım kusura bakmasın ruhumuz serseri bizim! =))

ahah, ya sorma canım gelin modu nedir ya? bi yandan gülüyorum bi yandan da ağzının üstüne terlikle vurasım geldi nasıl... ben "darkside mod on" diyorum adam bana "gelin mod on" diyo.. sonra da istnbl sen çok büyütüyosun, oldu canım. =))

evet, girmiş olabilirim gelin moduna, o nasıl oluyo bilmiyorum ama böyle korku tünelinde geziniyormuş hissiyatı içindeyim. bana kalsa hiç öyle düğüne müğüne gerek yok. bi kot bi tişört iki şahit, imzala bas git )= ah şu kurallar, kurallar, kurallar... ama biz zaten yeterince yorgunuz bırakın sadece kavuşalım ya, görmeyin bizi. şimdi bunun töreni var, yok eltisi teyzesi çeyizi takısı makısı var hiç anlamam, hoff. canım gerçekten düşününce mideme kramp giriyo bakma. basit gibi belki gerçekten ben bahane arıyorum ama şöyle bi gerçek var: gerçekten mutsuz bi ailede büyüdüm. kötü bi çocukluk yaşadım. yıllarca böyle ruhsuz evlilikler gördüm, birbirine yabancı evlilerden nefret ettim. etrafında hep kötü örnekleriyle karşılaştığın, hiç bilmediğin ve bilemeyeceğin bi yola adım atmak, bu çok zor. yani bunun ikilemini sanırım o imzalar atılana kadar bol bol yaşicam. manyak olcam galiba,

ben tam 15 gün sonra 28' olucam canım, sevgilimde 29 yaşında.. biz kabaca 30'a geldik diyoruz. evet bence de en güzel zamanlar. her şey için erken, daha yaşayacak görecek deneyimleyecek çok şey varmış gibi geliyor bana. aslında bütün bunları da sevdiğim adamla yaşamak istiyorum ama işte evlilik çok büyük bi olay. bütün bir hayattan bahsediyoruz. işin en kötüsü annem kır eşek yaşına geldin hala okuyosun çocuk perişan oldu vericem seni alsın gitsin diyo, fenaa =))

öyle mi dersin?? )= ben elbet bi gün insanlık kazanıcak diye düşünürüm hep. olmadı dediğin gibi, her şey bizim için. ben zaten ne ilişkimde ne hayatımda 3. kişilere çok yer vermiyorum. böyle akıl danışmaya da alışık değilim ama bilmediğim yerden geldi valla sorular. cvp veren herkese de koca koca tşkler =))

inşallah marmelatım hepimiz için en güzeli olsun, herkes mutlu olsun. ^^

dün öğle saatleriyle kuzeniyle buluştu. kuzeni benim ilkokul arkadaşım. kendisini sevgilimin kuzeni olarak değil ilkokul arkadaşım olarak görüyordum başlarda.

geçen sene kuzeni nişanlısından ayrılmıştı. onunla baya bir yaşantısı vardı ve üzgündü. bende onun yanında olmaya çalıştım. yalnız ondan sonra bana sarmaya başladı. sevgilimin boynundan şap şup öpmeler, sonra beni küçük görmeye, kıskandırmaya çalışmalar filan. hiç pirim vermedim. ağzına laf vermedim. işin kötüsü sevgilim bunların farkında olmasına rağmen değil kuzenini uyarmak, hoşuna bile gitti diyebilirim. bu aramızda çok büyük kavgaya neden oldu. resti çektim kendisine, özür diledi bi daha yapmicam dedi ve orda kapattık.. senden hiçbir şey önemli değil demişti bana, ne salağım bildiğim halde hala sözlere kanıyorum. biz kadınlar niye böyleyiz?

kıcasası dün kuzeniyle buluştu, akşama kadar görüşmedik. gün içinde iki kere aradı ikisinde de selam söyledim ama bana geri dönüş olmadı. iftarı beraber açacaklardı, rahatsız oluyor diye aramadım. neyse derken gece 11 oldu ben msj attım "canım eve geçince beni ara" diye ses yok. 01'e gelince artık aradım, hala orda olduğunu oturup karpuz yediğini, birazdan eve geçeceğini söyledi. tamam canım dedim, eve geçince ara. çok yorgunum dedi. tamam eve geçince dinlenirsin biraz iyi geceler dersin bi uyursun dedim..

saat 2 oldu yok, 2.30 oldu msj attım "aşkolsun" diye. bana teyzesinin kızı ve ailesinin de geldiğini, bırakmadıklarını, sahuru orda yapacağını, sonra eve geçeceğini, uyumamı ve beni sevdiğini söyledi.. bende sana iyi geceler dedim ve uyudum. sabah oldu uyuyorum beni aradı. açtım bana yaylaya döndüğünü söyledi. iyi dedim bende. sonra işte neden böyle konuşuyorsuna geldi, benim bi gözüm kapalı. sonra bağırmaya bana laf söylemeye başladı.. bende sinirlendim ve istemdışı ağlamaya başladım. uyanır uyanmaz yapılır mı bu ya? benim sinirlendiğim şey: eve geçicem deyip bi türlü geçmemesi. onunla konuşacaklarım vardı saatlerce bekledim.. ama ona göre şöyleymiş:

onun hayatına müdahale ediyormuşum, ben ona rahat vermiyormuşum, zaten yılda bi kere görüşüyormuş, sorun çıkarıyormuşum, hep aynı şeyi yapıyormuşum, hiçbi yere gitmesini istemiyormuşum, ona saygı duymuyor onu kabul etmiyormuşum, özgür değilmiş, baskı yapıyormuşum..

dedim sende vicdan yok mu? ben senden 1000 km uzaktayım. neyine karıştım, gitme, görüşme mi dedim. saatlerce görüşmedik ben senin sevgilin değil miyim? dedim sonra yine başladı. yok anacım yok, öyle bencil ve kibirliler ki adama hep iyi ol, sev, derdini dert yap ama en ufak bişeyde kirlisin, karasın, kötüsün...

sonra bi de bana demesin mi kuzenime giderken başladı senin huzursuzluğun diye. onu seviyor musun söyle dedi bana kızlar ya? böyle bişi olabilir mi? ben ona başta dedim ben herkesi çok severim ama karşımda en ufacık bi samimiyetsizlik gördüğüm zaman da soğurum diye. kalkmış bana seviyor musun, dürüst ol diye direten bi adam.. şok geçirdim dilim tutuldu..

artık nasıl bi sinir harbiyse (baskıcı oldum yetmedi bi de kıskanç oldum üstüne) deli gibi ağlamaya başladım. kızlar ben bununen hassas zamanlarında yanında oldum. tek başına tatile çıktı oh iyi yaptın tadını çıkar aşkım dedim. ha onu da bi başkası yok diye demişim nedense!!!

sana yazıklar olsun deyip kapattım kızlar. ama moralim öyle bozuldu ki. ben burda bi an önce tezimi veriim de mezun olup yanına gideyim. hemen nişan filan kavuşalım mutlu olalım diye düşünüyorum. o yalnız diye kendimi eve kapatıyorum adamın kalkıp bana dediğine bak!!!

hazırlandım çıktım dışarı ama perişanım. allahım otobüs ağzına kadar dolu bana geldi bi sinir yine ağlamaya başladım hüngür hüngür. nasıl bi rezillik anlatamam. nasıl sinirlendim kendime anlatamam. msj yazdım buna: "ağzına kadar dolu bi otobüsün ortasında hüngür hüngür ağlıyorum, rezil oldum. arama beni bi daha, hiçbir şey istemiyorum. allahım ya!" dedim.

aradı, kapadım telefonu. otobüsten inene kadar durduramadım kendimi. ya nasıl bir işkencedir bu kızlar sorarım size? bu telefonu memlekete gidene kadar açmicam. ve artık onun samimiyetine de inanmıyorum. nasıl düşman olmuşum ona. nasıl sorun çıkaran, milleti kıskanan bi kadın olmuşum ben de onu boğuyormuşum.

nasıl yabancılaşmışız biz?

allaha havale ediyorum!

ayda yılda bir mi bence seni ikna etmek için böyle bişi söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…