• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru....IKEA ürünlerinden memnun kaldınız mı?

gazel o sehpadan benimde vardı.oğluma ders çalıştırken eşim sehpaya bi vuruyor kalemle içine göçtü.sonrada ben onu tamir ettim ama bu kezde başka yerleri atmaya başladı.yukarıdaki arkadaşın gofret gibi benzetmesi hoşuma gitti.aynen öyle.çivi bile tutmadımeğer gofretmiş içi:)

Hay Allah...
ben de yeni ev kuracağım. ikea çok hoşuma gidiyordu. hani kitaplığı falan alırım diyordum ama kararsız kaldım şimdi...

arkadaşlar her markada olduğu gibi ikeada da hem kaliteli hem de kalitesiz ürünler var.aşağı yukarı fiyatlarından anlıyabilirsiniz ve kendilerini inceleyebilirsiniz.ben evimin %80 ini ikeadan aldım.ufak tefek dekoratifinden tutun da mutfak gereçlerine,efendim mobilya ve tüm perdelerime kadar.özellikle perdelerime bayılıyorum ve her gören de benim gibi.bence gerçekten tarz sahibi,ekonomik,rahat vb..sorularınız olursa cevaplandırabilirim...

Hay Allah...
ben de yeni ev kuracağım. ikea çok hoşuma gidiyordu. hani kitaplığı falan alırım diyordum ama kararsız kaldım şimdi...

LACK serisi ürünler açılıyor.kitaplık ve raflarını aldım baglantı yerleri gözükmeyen ...ama zamanla kenarlar açıldı.

Orta sehbam kare beyaz parlak lake...ama fiyatı zaten uygun olanlardan degil.ondan memnunum.

kızıma küçük gardolap almıştım.zamanla dagıldı .ama söküp taktık defaten ondan olabilir.

plastik çocuk ürünleri kasalar vs ler süper...sorunsuz.

mobilya alacaaksanız PAHALLI olan ürünleri tercih edin.ucuz parçaları bilin ki sadece 1 bilemedin 2 yıl sonra atmanız gerekecek.

deri koltukları var pahallı gayet saglam mesela onlar...ama her şey alınıp getirlmez eve...

yine de gitmekten ve alışverişten vazgeçemedigim tek yer:))

Ikeadan birkeland dolap almistim masif ahşap olduğu icin çok sağlam uzun yıllar bişi olacağını sanmıyorum. Simdi de masif ahşap bir karyola aldım fiyatı uygun sayılır 450 lira umarım o da kaliteki çıkar yorumlardan sonra biraz korktum. Peki ikea yatağı kullanan var mı hovag modelini aldım, poket yaylı sistem kullanıp da yorum yapabilecek var mı.. 1-2 sene sonra çekecek gibiyse hemen vazgecebilirim. Sünger yatak değil, yaylı yataklarından.

Bellona istikbal ya da diğer markalarda pocket yaylı sitem yataklar 1000 liradan aşağı değil ben 550 liraya aldım. 2+ 25 yıl garantli gerci ömürlük bişi aramiyorum ama 1-2 senw değil de 3-5 sene götürse yeter

Back
X