Soru çözemeyen öğretmen

Kendimi övmek için yazmadım zaten...

performans değerlendirmeleri, kurumsal olan ve kurumsallaşmak isteyen her iş yerinde uygulanır, uygulanmalıdır.. anlamanız gereken kısım bu kadar...

Ne mutlu size o zaman Yalnız ''-ki'' bitişik

Kendimi övmek için yazmadım zaten...

performans değerlendirmeleri, kurumsal olan ve kurumsallaşmak isteyen her iş yerinde uygulanır, uygulanmalıdır.. anlamanız gereken kısım bu kadar...

İyi ki kendinizi övmek için yazmamışsınız yoksa nerden öğrenirdik ikinci yüksek lisansınızı bitirdiğinizi,doktora yaptığınızı falan

İyi ki kendinizi övmek için yazmamışsınız yoksa nerden öğrenirdik ikinci yüksek lisansınızı bitirdiğinizi,doktora yaptığınızı falan

Alanım olduğunu belirtmek için söyledim... yazdıkça sizi analiz edebiliyorum artık :)

Kesinlikle öğrencinin çok eleştireninden iyi sonuç çıkmıyor
Çünkü senden ne alacağına değil seni nereden vuracağına ve eleştireceğine dikkat ediyor
Yada zaten kazanamayacağını iyi bir puan alamayacağını biliyor çevresinde suçlayacağı birini arıyor

Konu sahibi özel sektör çok zor ama sen işini doğru yaptıktan sonra rahat ol
Üzme kendini

Her sınav sonrası fakülteyi,hocalarını değerlendiren anket düzenliyorlar şu an okuduğum fakültede

Devrik cümle kurmuşsunuz

Peki,teşekkürler.Bakın sayenizde bir şeyi fark etmiş oldum.Şimdi neden anketlerin gerekli olduğunu söylediğimi anlamışsınızdır sanırım

Peki,teşekkürler.Bakın sayenizde bir şeyi fark etmiş oldum.Şimdi neden anketlerin gerekli olduğunu söylediğimi anlamışsınızdır sanırım

Yok hala anketi saçma buluyorum.Sadece öğretmenliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu nelere göğüs germemiz gerektiğini bir kez daha fark ettim.

Yaklaşım yanlış evet... öğretmene bu şekilde bir bildirim yapılmaması lazımdı...

Zaten konuda tuhaf olan şey bence müdürün tavrı.3 kişi için hocayı çağırıp ''dikkat edin'' demek bana garip geldi.O öğrenciler dalgasına bile yapmış olabilirler,böyle anketlerde genele bakılır diye düşünüyorum.Varsa özel bir sıkıntı zaten yazılıyor ya da bir şekilde iletiliyor,üstelik o öğrencinin ayrıntı sorma ısrarını bildiği halde canını sıkmış konu sahibinin.

Yaklaşım yanlış evet... öğretmene bu şekilde bir bildirim yapılmaması lazımdı...
Dolayısıyla profesyonel olmayan bir ortamda yapılan ölçme değerlendirme sözkonusu. Öyle işi bilenler yapsalardı öğretmeni olması gereken şekilde haberdar ederlerdi. Ayrıca bakalım öğrencilere nasıl bir üslupla yaklaşıldı da ne ölçülüp değerlendirildi??? sanki hocamıza yüklenmek burada doğru değil.

Lise yillarimi hatırladım , yeni bir hoca gelmişti o sene mezun olmuş ve bizim okula atanmış . Disiplini saglamak konusunda tecrübesiz di tabi sınıfta bunu fırsat bilen haylazlarla doluydu. Dersten önce özellikle zor sorular çıkartıp hoca gelince sorarlardı bilmesinde mahçup olsun diye..
Yani iki seçenek var ya haylazlıktan eğlence çıkartıyorlar kendilerine. Yada bu sınıf iyi diye diye egolari yükselmiş kendilerini birşey sanıp hocalarını beğenmiyorlar..

Müdüre bak gerçekten , iki üç çocuğun lafiyla öğretmene böyle bir çıkış mi yapılır . Nasıl bir kurum hepsi hadsiz

Bana yazdığınız için cevap veriyorum, ben yüklenmedim :)
öğretmene yaklaşım çok yanlış.. bunu konu sahibine de yazdım zaten...

Diğer çocukların memnunuyeti dikkate bile alınmamış yalnız nasıl bir kurum ve idarecilikse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…