Kendimi övmek için yazmadım zaten...Kendimi övmeyi sevmediğim gibi kendini öven insanlardan da hiç hazetmem o yüzden burada şunları,bunları yaptım diye anlatmayacağım.Sizin ne gördüğünüzde beni hiç ilgilendirmiyor.Bu arada günümüzde doktora yapmak hiç zor değil,yapan tek kişide siz değilsiniz.
Argo söyleyişlere uzağım.Bu arada sadece ciddiye aldığım insanlara kırılırım.Diğerlerine sadece uyarılarda bulunurum.Fakültenizde ki bir hocaya söyleyemeyeceğiniz "söyleyişi" tanımadığınız insanlara söylemekten rahatsız değilseniz...
Konunun ölçme değerlendirmeyle ilgisi ne ki...
Kendimi övmek için yazmadım zaten...
performans değerlendirmeleri, kurumsal olan ve kurumsallaşmak isteyen her iş yerinde uygulanır, uygulanmalıdır.. anlamanız gereken kısım bu kadar...
Ama bu konu sınıf içinde geçiyor.Bu anketleri, firmaların/iş yerlerinin ölçme ve değerlendirme birimleri uygular, analiz eder...
İyi ki kendinizi övmek için yazmamışsınız yoksa nerden öğrenirdik ikinci yüksek lisansınızı bitirdiğinizi,doktora yaptığınızı falan
Ama bu konu sınıf içinde geçiyor.
Kesinlikle öğrencinin çok eleştireninden iyi sonuç çıkmıyorYolu bilmiyorum ama o gıcık tipleri biliyorum.Başıma geldi çok benzeri okulda.Ağzımı açtığım an anlamadık diyen bi öğrenci grubuydu.Ne müdüre anlatabildim ne veliye.Önceden de çalıştım ve hiç karşılaşmadığım bir durum.
Tayinimiz çıktı ayrıldım şehirden.Sonra aynı çocuklardan sizi özledik mesajları,aramaları aldım.Biri soru sordu inanamadım.Hani anlamıyordunuz 1500 km ötedeki öğretmene ne sorusu :/
O şikayetçi grup beklenen başarıyı da gösterememiş sınavda.
Üzülme derim sana.Vicdanın rahatsa sıkıntı yok.Memnuniyetsiz tipler her yerde
Ne mutlu size o zamanYalnız ''-ki'' bitişik
Her sınav sonrası fakülteyi,hocalarını değerlendiren anket düzenliyorlar şu an okuduğum fakültede
Devrik cümle kurmuşsunuz
Alanım olduğunu belirtmek için söyledim... yazdıkça sizi analiz edebiliyorum artık :)
Kurumsal okul müdürleri de öğretmeni çağırıp 3 kişi seni beğenmemiş dikkatli ol tarzı uyarı yapıyor mudur? Yani öğretmene yansıması böyle mi?? Bu arkadaşınki pek kurumsal bir etüd merkezi değil sankiKurumsal okullarda da ölçme ve değerlendirme birimi vardır...
Peki,teşekkürler.Bakın sayenizde bir şeyi fark etmiş oldum.Şimdi neden anketlerin gerekli olduğunu söylediğimi anlamışsınızdır sanırım
Peki,teşekkürler.Bakın sayenizde bir şeyi fark etmiş oldum.Şimdi neden anketlerin gerekli olduğunu söylediğimi anlamışsınızdır sanırım
Kurumsal okul müdürleri de öğretmeni çağırıp 3 kişi seni beğenmemiş dikkatli ol tarzı uyarı yapıyor mudur? Yani öğretmene yansıması böyle mi?? Bu arkadaşınki pek kurumsal bir etüd merkezi değil sanki
Kurumsal okul müdürleri de öğretmeni çağırıp 3 kişi seni beğenmemiş dikkatli ol tarzı uyarı yapıyor mudur? Yani öğretmene yansıması böyle mi?? Bu arkadaşınki pek kurumsal bir etüd merkezi değil sanki
Yok hala anketi saçma buluyorum.Sadece öğretmenliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu nelere göğüs germemiz gerektiğini bir kez daha fark ettim.
Dolayısıyla profesyonel olmayan bir ortamda yapılan ölçme değerlendirme sözkonusu. Öyle işi bilenler yapsalardı öğretmeni olması gereken şekilde haberdar ederlerdi. Ayrıca bakalım öğrencilere nasıl bir üslupla yaklaşıldı da ne ölçülüp değerlendirildi??? sanki hocamıza yüklenmek burada doğru değil.Yaklaşım yanlış evet... öğretmene bu şekilde bir bildirim yapılmaması lazımdı...
Dolayısıyla profesyonel olmayan bir ortamda yapılan ölçme değerlendirme sözkonusu. Öyle işi bilenler yapsalardı öğretmeni olması gereken şekilde haberdar ederlerdi. Ayrıca bakalım öğrencilere nasıl bir üslupla yaklaşıldı da ne ölçülüp değerlendirildi??? sanki hocamıza yüklenmek burada doğru değil.
Diğer çocukların memnunuyeti dikkate bile alınmamış yalnız nasıl bir kurum ve idarecilikseKurumsal okul müdürleri de öğretmeni çağırıp 3 kişi seni beğenmemiş dikkatli ol tarzı uyarı yapıyor mudur? Yani öğretmene yansıması böyle mi?? Bu arkadaşınki pek kurumsal bir etüd merkezi değil sanki