Sevgili öğretmenim, hiç canınızı sıkmayınız :)
Müdür Bey klasik uyarıları yapacaktır elbet. Sizler de geçtiniz o yollardan, bilirsiniz, iyi bir öğretmen bulmak gerçekten zor... Birçok kişi aldığı diplomanın hakkını vermiyor , dolayısıyla korku oluşuyor insanlarda ve temkinli davranmaya çalışıyorlar, kendilerince.
Öğretmenlerimizin yeri bambaşkadır. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'le aynı çerçeve içinde yer alıyorsunuz, ne mutlu sizlere.. Lütfen böyle olayların sizleri üzmesine, incitmesine izin vermeyiniz. Emin olun lise yıllarımda sizin gibi özverili bir kimya öğretmeni sayesinde başarılı bir olimpiyat öğrencisi oldum, asla kendi yeteneğimden değil. Benim gibi olan onlarca öğrenci var. Sizin sihrinize, ışığınıza aç ve muhtaç öğrenciler var. Hiç değilse onların hatrına kendinizi zayi etmeyiniz..
Çok çok başarılı olacağınıza inanıyorum.
Güzel bilim insanları yetiştireceğinize inanıyorum. Yapmanız gereken çok iş var zira yükünüz hakikaten ağır, yolunuz zor..
Yol zor fakat siz de kolay değilsiniz ki!
Meşakkatli işlerin üstesinden gelemeyecek olsaydınız öğretmenliği seçmezdiniz. Ve en önemlisi: Kaderinize yazılmış ki siz de layıkıyla başaracak güce sahipsiniz! :)