Herkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Herkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Cinsiyet değiştirmiyorsunuz,yeni bir Instagram hesabı açıyorsunuz neden garipsensin. Ha ama illa ki garipseyecek tipler olacaktır ama onlar da olmazsa olmaz bence.Herkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Bence biraz daha bekleyin boşanma olsun bitsin ondan sonra herkesi engellersiniz,ya boşanma gerçekleşmese kocanıza dönerseniz . Ben kk da her boşanıyorum diyen üyeye güvenmiyorumHerkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Yani eğer binlerce kişi değilse temizlemek çok zor olmamalıHerkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Neden baba evine gittiniz mesela eşinizin akrabaları ins ekliyse ilk önce paylaşımlar yapın ne kadar rahat olduğunu neler yaptığını mesela akrabaları kıskandırabilirsinjz ondan sonra çıkarmak isterseniz çıkarın ama yeni hayatinkzla ilgili paylaşımlar yapın ne kadar mutlu olduğunuzu ne kadar iyi olduğunuzu anlasinlar ki sana hr ne yaptılarsa pişmanlık duyup seni kiskanirlarHerkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Yani ne gibi yanlış anlaşılacak veya garipsenecek? Toplumu niye bu kadar önemsiyorsunuz kim ne düşünürse düşünsün?Herkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
neden yanlış anlaşılsın ki toplumdan sanane sen kendinden sorumlusun çok takılma bende hemen açtımHerkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Sorun temizlemek değil akrabalarıyla birşey yaşamadım etmedm aralarında çok iyi anlaştğım insanlarda vardı o yüzden böyle düşündümYani eğer binlerce kişi değilse temizlemek çok zor olmamalı
Yalnız instagrami sildiğinizde 30 gün sonra tamamen siliniyor. Davaniza göre hesaplayıp öyle silin yani durum kesinleşsin iyice. Ardından açabilirsiniz diye düşünüyorumSorun temizlemek değil akrabalarıyla birşey yaşamadım etmedm aralarında çok iyi anlaştğım insanlarda vardı o yüzden böyle düşündüm
Akrabalara niye nispet yapıyor? Onların ne suçu var ki?Neden baba evine gittiniz mesela eşinizin akrabaları ins ekliyse ilk önce paylaşımlar yapın ne kadar rahat olduğunu neler yaptığını mesela akrabaları kıskandırabilirsinjz ondan sonra çıkarmak isterseniz çıkarın ama yeni hayatinkzla ilgili paylaşımlar yapın ne kadar mutlu olduğunuzu ne kadar iyi olduğunuzu anlasinlar ki sana hr ne yaptılarsa pişmanlık duyup seni kiskanirlar
Nispet değil canım rahat olduğunu iyi olduğunu bilmeleri açısından nispetlik durum yok canım akrabaları evli kaldığı kişinin ailesine söyler çünkü dedikodu illa ki yaparlar canımAkrabalara niye nispet yapıyor? Onların ne suçu var ki?