Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nispet değil canım rahat olduğunu iyi olduğunu bilmeleri açısından nispetlik durum yok canım akrabaları evli kaldığı kişinin ailesine söyler çünkü dedikodu illa ki yaparlar canım
Söylerler illa ki ama konuda aileyle de olan bi problem yazılmamış. Belki onlar da üzülüyor böyle olmasını istemiyor. Bi de boşandıktan sonra eşe de nispet yapmak yarışmak falan saçma böyle geride bırakamazsın ki, önüne bakmak geride bırakmak en mantıklısı.
Herkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Herkese meraba, sorum biraz garip olacak ama iki aydır baba evindeyim hala mahkeme açılmadı en kısa zamanda açılcak sorum şu ki Instagram hesabımda hep eşimin akrabaları var. Ben o hesabı kapatıp yeni hesap açsam sizce toplum tarafından garipsenir mi bu durum yanlış anlaşılır mı
Boşanma süreciniz nasıl? Çekişmeli mi sorununuz büyük mü yani kavgalı gürültülü mü? Eğer öyleyse diğeri durduğu gibi dursun siz yeni hesap açın. Eltimle eşimin abisi boşandı. Hiç birimiz birbirimizi çıkarmadık hesaptan çünkü onlar anlaşarak boşandı, biz hala konuşuyoruz.