bide konunu şöyle bir daha baktım aklım karıştı çünkü...
neden ben kapalıyım ailem kapalı nişanlımın ailesi açık gibi bir ifade kullandın?
hani konuyu açıklar kapalılar meselasına mi getirmekti niyetin?
konu dikkat çeksin mi istedin?
bide konunu şöyle bir daha baktım aklım karıştı çünkü...
neden ben kapalıyım ailem kapalı nişanlımın ailesi açık gibi bir ifade kullandın?
bak canım dördüz bebeğim oluyor konusu ve sevgilim geniş konusu hepsi garip ve fake çıkınca bu konuda bize tuhaf geldi yanişüpheci olduk bir gece de 3 konu bizi tuhaf etti...
yani ben rahat edemem. kızım olsa da babasıyla uyumasını istemem belli bir yaştan sonra oğlum olursa da belli bir yaştan sonra yanımda yatmasını istemem.Tabikide anne babanın yanına şımarıklık yapmak, aralarına girmek bunlar çok anaç şeyler.. Bunları asla yargılayamazsın, yadırgayamazsın. Sırası gelir kız kardeşinle birlikte de yatarsın, sarılırsın.. Birbirinize sevgi gösterirsiniz.. Çok güzel duygular, insanın bunlara da ihtiyacı var.. Ama gece birlikte uyumak, biraz sakıncalı bir durum.. Her ne olursa olsun, abin yahutta baban dahi olsa, sonuçta karşı cins.. Olmaz yani..
yok o konu fake çıktı. bizimle dalga geçmek istemiş konu sahibi, erkekmiş.O konuyu da mı aynı kişi açmış?
Katılıyorum sana.. Yani konu sahibi kapalı olunca edepli de, nişanlının ailesi açık olunca edepsiz mi oluyor.. Ki şöyle bir şey de var...bide konunu şöyle bir daha baktım aklım karıştı çünkü...
ikinci üyelik almanın izinle olacağını bilir KK üyeleri... Kimseye haber vermeden yeni üyelik aldım dediğine göre benim de şüphelerim uyandı.
yok o konu fake çıktı. bizimle dalga geçmek istemiş konu sahibi, erkekmiş.
isteyen istedigi kadar suphelensin
ya soruma cevap verin yada yazmayin arkadaslar
bak canım dördüz bebeğim oluyor konusu ve sevgilim geniş konusu hepsi garip ve fake çıkınca bu konuda bize tuhaf geldi yanişüpheci olduk bir gece de 3 konu bizi tuhaf etti...
kaçırmışım ben onları
bir bakayım
bir süre önce de olmuştu, ben de öyle abuk ve fake bir konuya denk gelmiştim, sonraki kaç gün yeni üyeliklere şüpheyle yaklaştım hep
Evet ben hatirlar gibi oldum ama tam cikaramadim.Böyle bir konu vardı, hatırladınız mı?
gözlemlemekten başka bi seçeneğin yok şuan öle bişey sorsam o bnm kardeşim ne diyosun sen dicek sölemezki ereksiyon olduğunukonumda sorumda ne ikiz ne bebek ne hamilelik gecmiyor
bilgilendirme yeri degil burasi
lutfen diger konularin yorumlarini baska yerde yapin