bugün de konular ne garip yav.
hepiniz garipsiniz. sadece onlar değil. şu ereksiyon olma meselesine gelince umarım kardeşinden tahrik olduğunu ima etmiyorsundur, düşününce bile midem bulandı.
yarı çıplak aynı yatakta uyumaları garip ama senin buna seksüel bir anlam yüklemen daha garip.
ciddi ciddi yorum yaptım ama Allah affetsin, ilk yorumların günahı olmazmışkendimden şüphe eder oldum
değil mi yani?
kız sütyensiz, adam sadece şortla, sarmaş dolaş uyumak
erkek belki daha rahat yatar evet ama bir genc kiz olarak sutyensiz durmasi cok ayip ayni yatakta yatmasalar bile
O değil de nasil anladıniz iç çamaşırına kadar, genç kızlarda o kadar belli olmaz kierkek belki daha rahat yatar evet ama bir genc kiz olarak sutyensiz durmasi cok ayip ayni yatakta yatmasalar bile
Sen anlatmaya cesaret edemeyeceksin kim olduğun bilinmesin diye nickini değiştireceksin
Buna rağmen Mert ve Burcuyu kabak gibi ifşa?
vallaha kardeş onu sen değil, kardeşini yanına alan adam düşünecek. anatomi bu, yapacağı tek şey karısı/sevgilisi olmayan kadınla aynı yatakta uyumamak. sabah ereksiyonu diye bir gerçek var erkek dünyasında.asla kardesinden erekte oldugunu dusunmedim de, erkekler sabah uyanmadan olurmus, gece oyle ruyalar gordugunde olurmus nebileyim yaninda kiz Allahim affet
dedim daha oncede yataktayken gormemistim zaten girmemle cikmam bir oldu odayaO değil de nasil anladıniz iç çamaşırına kadar, genç kızlarda o kadar belli olmaz ki
Töbe yarrabım bu nedir benimfe kardeslerim var erkek ve kız kardeşlerim birbirine düşkün ama beraber yatmaz şar hiç bizimkilerde rahatt büyüdüler ama abi anne baba ile beraber yatılmaz ayıptır diye biliriz biz.kız kardeşim abisini sever ama. Aynı yatakta yatmaz çekinir kı aralarında 11 ay oldugu için ikiz gibiler kanka gibiler ama asla olmaz böyle bişey.ben ve kız kardeşim evliyiz.erkek kardeşim benden 6 diğer kardeşimden 4 yas kücük sadece telefonda arada canımmm bebişim deriz.cok tuhaf geldi bana.aklındqn geçenleri konus bence kı iyi dayanmıssınoz kardesler
sutyensiz oldugunu bende yataktayken gormedim uyandiklarinda bana kuru kuru hosgeldin deyip banyoya gitti, bembeyaz atlet gibi badiden uclari belli oluyordu tovbeestagfirullah
bugün de konular ne garip yav.
hepiniz garipsiniz. sadece onlar değil. şu ereksiyon olma meselesine gelince umarım kardeşinden tahrik olduğunu ima etmiyorsundur, düşününce bile midem bulandı.
yarı çıplak aynı yatakta uyumaları garip ama senin buna seksüel bir anlam yüklemen daha garip.
ciddi ciddi yorum yaptım ama Allah affetsin, ilk yorumların günahı olmazmışkendimden şüphe eder oldum
yani ben de ablam da ki birimiz 29 diğerimiz 38 yaşındayız, sabah uyanınca annemlerin yanına gider aralarına girer şımarıklık yaparız da herkes kalkmış üstünü başını toplamış olur zaten. ben de annemi özlediğimde falan gider yanına yatarım arada bir ama ne bileyim gece de babamla uyumam ya. bir şey olacağından değil de ben deli yatarım oram buram görünür yani. babam bakmaz elbette de 70 yaşında adamı ne demeye şekilden şekle sokayım görmemek için.Konunuzu okuyunca bugün iş yerinde bir müşterimizin söyledikleri aklıma geldi.. Müşterimiz 50-55 yaşlarında birisi. 30 ve 27 yaşlarında bir erkek bir de kız çocukları varmış.. Ve de hafta sonları hep beraber uyudukları, bazen de kızıyla, bazen de oğlu ile birlikte uyuduğundan basetti.. Ben ailemden böyle şeyler görmediğim için bana ilginç gelmişti.. Ama çaktırmadım, güldüm geçtim.. Sizin konunuzu okuyunca aklıma geldi.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Ama bildiğim tek şey var, ne kadar kardeş olursa olsunlar.. Aynı yatakta birlikte yatmaları yanlış.. Bundan rahatsızlık duyman çok çok normal..
Tam ustune bastinizMadem kendi uyeliğiniz var neden o uyelikle açmadınız konuyu? Belki de buna benzer konular açıldığında ahkam kesiyor ya da yargılıyorsunuzdur açanı. Bu gizlilik neden?