hayir kimseyi bilgilendirmedimikinci üyelik kazenin bilgisin de olur ...
@Kazen le konuşup bilgi aldınız mı?yani ikinci üyeliğinizi bildirdiniz dimi
Canım bunun basını örtmekle ilgisi yok,bu dünya bu kadae iğrenç bir hal almısken kendi babası kızına yıllarca tecavuz edip saklarken benım aklıma normal seyler gelmiyor malesef ve cocugum için korkuyorum.bende bundan korkuyorum aslinda
nasil sorarsin basina taktigin ortudende mi utanmiyorsun derse bana
hayir kimseyi bilgilendirmedim
Tövbe estağfurullah bugün de ne "geniş" birgün böyle. Belediye keçi boynuzu mu dağıttı nedir?
bugün de konular ne garip yav.
hepiniz garipsiniz. sadece onlar değil. şu ereksiyon olma meselesine gelince umarım kardeşinden tahrik olduğunu ima etmiyorsundur, düşününce bile midem bulandı.
yarı çıplak aynı yatakta uyumaları garip ama senin buna seksüel bir anlam yüklemen daha garip.
ciddi ciddi yorum yaptım ama Allah affetsin, ilk yorumların günahı olmazmışkendimden şüphe eder oldum
acaba bugün ki konuları aynı kişiler mi acıyor?
Tövbe ya ! Abisi değil mi sarılır da , öper de, çok hasta olduğunda yıkar da ...Arkadaslar paylasmaya cesaret edemiyordum ama bu tarz konular okuyunca uye olup bende sormak istedim bu arada ikinci uyeligim kim oldugum bilinsin istemedigimden boyle bir yol sectim kizmayin lutfen.
Ben 4 yildir beraber ve 3 aydir nisanliyim. Nisanlim 25 yasinda gorumcem 20. Gorumcem abisine cok duskun askim diyerek konusurz abisidir sever diyordum ilk baslarda, beni kiskanmasinida normal buluyordum bu yuzden, alisamadi zamanla alisir, abisini paylasmak istemiyor daha ergen diyordum ama su an bambaska seyler dusunmeye basladim.
Biz dindar aileyiz annem ben kapaliyiz nisanlimin ailesi daha acik ve rahatlar. Onlara kahvaltiya davetli oldugum bir sabah kayinvalidem acti kapiyi Mert daha uyuyor git sen uyandir kizim cok sevinecek seni gorunce dedi, odaya bir girdim abi kardes sarmas dolas uyuyorlar ama gorumce sutyensiz acik sacik boyle, nisanlimda sadece bir sortla. Ne olursa olsun boyle uyumamalari gerekli. Ciktim yavasca uyandirmadan kayinvalideme anne Burcuda orda beraber uyuyorlar dedim, oy yavrularim benim Burcu hep gider zaten beraber uyurlar onlar arada dedi. Ben bozuldum ama caktirmadim o gun gecti neyse sordum nisanlima neden beraber uyuyorsunuz ki diye, Burcu bana cok duskun biliyorsun canim ne var bunda dedi birsey diyemedim.
Ya bu normal mi? Gorumcemin beni kiskanmalari, beni bakislariyla yerin dibine sokmasi, abisinin kucagina oturup askim diye opmesi vs vs vs bunlar normal mi? Ailede bir genis bir rahat umurlarinda degil
Nisanlimi karsima alip acik acik sen ereksiyon olmuyormusun uykuda, ruyalanmalar olmuyor mu erkeklerde, nasil kiz kardesinle uyuyorsun 5 yasinda kiz cocugu degil bu demeyi dusunuyorum.
Cinsellik yasamadik ama konusuyoruz bu yuzden bu konularida acik acik sormayi rest cekmeyi dusunuyorum
Sizce sormalimiyim? Yoksa ben mi kotu niyetliyim?
dördüz kızlar konusu ama çok uzun, 30lardan sonra başla istersen :)çok merak ettim
hangi konu diğer konu? okumamışım ben
gerçi bu konunun bende yarattığı etkiyi bir başka benzer konuyla pekiştirmek ister miyim bilemedim...
Arkadaslar lutfen yardimci olun
Acik acik sormalimiyim? Sormassam dayanamam beni yiyip bitirecek bu suphe
Tabikide anne babanın yanına şımarıklık yapmak, aralarına girmek bunlar çok anaç şeyler.. Bunları asla yargılayamazsın, yadırgayamazsın. Sırası gelir kız kardeşinle birlikte de yatarsın, sarılırsın.. Birbirinize sevgi gösterirsiniz.. Çok güzel duygular, insanın bunlara da ihtiyacı var.. Ama gece birlikte uyumak, biraz sakıncalı bir durum.. Her ne olursa olsun, abin yahutta baban dahi olsa, sonuçta karşı cins.. Olmaz yani..yani ben de ablam da ki birimiz 29 diğerimiz 38 yaşındayız, sabah uyanınca annemlerin yanına gider aralarına girer şımarıklık yaparız da herkes kalkmış üstünü başını toplamış olur zaten. ben de annemi özlediğimde falan gider yanına yatarım arada bir ama ne bileyim gece de babamla uyumam ya. bir şey olacağından değil de ben deli yatarım oram buram görünür yani. babam bakmaz elbette de 70 yaşında adamı ne demeye şekilden şekle sokayım görmemek için.
O konuyu da mı aynı kişi açmış?dördüz kızlar konusu ama çok uzun, 30lardan sonra başla istersen :)
İyi de neresinden tutarsan saçma yani.
Bu kadar rahat olan genç bi erkek nişanlısıyla cinsellik mi yaşamayacak?
Sahiden ordan bakınca çok mu keko gözüküyoruz?
çok merak ettim
hangi konu diğer konu? okumamışım ben
gerçi bu konunun bende yarattığı etkiyi bir başka benzer konuyla pekiştirmek ister miyim bilemedim...
Arkadaslar lutfen yardimci olun
Acik acik sormalimiyim? Sormassam dayanamam beni yiyip bitirecek bu suphe