Sormalimiyim?

bende bundan korkuyorum aslinda
nasil sorarsin basina taktigin ortudende mi utanmiyorsun derse bana
Canım bunun basını örtmekle ilgisi yok,bu dünya bu kadae iğrenç bir hal almısken kendi babası kızına yıllarca tecavuz edip saklarken benım aklıma normal seyler gelmiyor malesef ve cocugum için korkuyorum.

Arkadaslar lutfen yardimci olun
Acik acik sormalimiyim? Sormassam dayanamam beni yiyip bitirecek bu suphe

Tövbe estağfurullah bugün de ne "geniş" birgün böyle. Belediye keçi boynuzu mu dağıttı nedir?

acaba bugün ki konuları aynı kişiler mi acıyor?

çok merak ettim
hangi konu diğer konu? okumamışım ben
gerçi bu konunun bende yarattığı etkiyi bir başka benzer konuyla pekiştirmek ister miyim bilemedim...

Tövbe ya ! Abisi değil mi sarılır da , öper de, çok hasta olduğunda yıkar da ...

İyi de neresinden tutarsan saçma yani.
Bu kadar rahat olan genç bi erkek nişanlısıyla cinsellik mi yaşamayacak?
Sahiden ordan bakınca çok mu keko gözüküyoruz?

bide konunu şöyle bir daha baktım aklım karıştı çünkü...

neden ben kapalıyım ailem kapalı nişanlımın ailesi açık gibi bir ifade kullandın?

hani konuyu açıklar kapalılar meselasına mi getirmekti niyetin?

konu dikkat çeksin mi istedin?

arkadaşım sorsan ne olacak?
tut ki en adisinden bir durum var ortada
var der mi?
seni suçlayıp üste çıkmaya çalışmaz mı?

yani sorup da nasıl bir cevap bekleyeceksin onu yaz bize
ona göre cevap verelim

Tabikide anne babanın yanına şımarıklık yapmak, aralarına girmek bunlar çok anaç şeyler.. Bunları asla yargılayamazsın, yadırgayamazsın. Sırası gelir kız kardeşinle birlikte de yatarsın, sarılırsın.. Birbirinize sevgi gösterirsiniz.. Çok güzel duygular, insanın bunlara da ihtiyacı var.. Ama gece birlikte uyumak, biraz sakıncalı bir durum.. Her ne olursa olsun, abin yahutta baban dahi olsa, sonuçta karşı cins.. Olmaz yani..

İyi de neresinden tutarsan saçma yani.
Bu kadar rahat olan genç bi erkek nişanlısıyla cinsellik mi yaşamayacak?
Sahiden ordan bakınca çok mu keko gözüküyoruz?

Allah razi olsun o konuda bekleyecegini soyledi ve sozunu tutuyor zaten dugunumuze 6 ay var
ailem en basindan aileyi istemedi, bizim gibi kapali bir aile istediler hep ama annem hep yanimda oldu sagolsun babami ve abilerimi ikna etti bu evlilige
ama benim korkularim var simdi

çok merak ettim
hangi konu diğer konu? okumamışım ben
gerçi bu konunun bende yarattığı etkiyi bir başka benzer konuyla pekiştirmek ister miyim bilemedim...

bak canım dördüz bebeğim oluyor konusu ve sevgilim geniş konusu hepsi garip ve fake çıkınca bu konuda bize tuhaf geldi yanişüpheci olduk bir gece de 3 konu bizi tuhaf etti...

Ne diceksin ki canım kardeşim, sen de kardeşinle cinsellik yaşıyor musun??? gibi bir soruya hangi erkek evet der ki, durum böyle olsa dahi. Yüzüğü eline verir, ailesi de sayar söver. Bu çok ağır bir itham farkında mısın ? İspatlayamayacaksan ağzını açmamalısın, ağzını açarsan da ayrılırsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…