- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.341
temmuzda 28 imden gün alacağımKüçük dediğin de 20 yaşsen 27 miydin abla ? :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temmuzda 28 imden gün alacağımKüçük dediğin de 20 yaşsen 27 miydin abla ? :))
ahahha sevabı çok büyükde işte bünye alışık olmayınca sağa sola kafa atıyosun saat yaklaştıkçaraid yemiş böcük gibiyim,ha gözler böyle![]()
Evet abla :)) Büyümüşsün :)) Marga nerde kii ? pinko nerde peki biliyor musun ?temmuzda 28 imden gün alacağımkocaman oldum ben kocamaaannn
![]()
bende kafa gitti işteahahha sevabı çok büyükde işte bünye alışık olmayınca sağa sola kafa atıyosun saat yaklaştıkça![]()
pinkonun kocası izine çıktı,evde. çok sık gelemez. marga da buralardadır gelir birazdanEvet abla :)) Büyümüşsün :)) Marga nerde kii ? pinko nerde peki biliyor musun ?
Hmm bekliyorum o zaman :))pinkonun kocası izine çıktı,evde. çok sık gelemez. marga da buralardadır gelir birazdan![]()
e sen napıyosun bakım,okul yok muydu?Hmm bekliyorum o zaman :))
Vaar olmaz mı :)) Gittim geldim valla :)) Şuan dondurma yiyorume sen napıyosun bakım,okul yok muydu?
vayy afiyet olsunVaar olmaz mı :)) Gittim geldim valla :)) Şuan dondurma yiyorumvalla ne yapayımm :)
ALLAH kabul etsin canım :)bende kafa gitti işte![]()
kız oruçlu deme şimdi dondurmayıVaar olmaz mı :)) Gittim geldim valla :)) Şuan dondurma yiyorumvalla ne yapayımm :)
güzelde lafmı çok güzel dün gerçi k*çımız donduvayy afiyet olsunistanbulda dondurma sezonu açıldı mı yaaa, hava güzel mi o kadar?
aa ciddi misin ? bugün neden oruç tutuluyor ki?kız oruçlu deme şimdi dondurmayı
güzelde lafmı çok güzel dün gerçi k*çımız dondu![]()
hehe mart ayında geldi dondurmalar :) günde en az 3 tane ard arda yiyorum :)vayy afiyet olsunistanbulda dondurma sezonu açıldı mı yaaa, hava güzel mi o kadar?
üç aylar girdi ya onun içinaa ciddi misin ? bugün neden oruç tutuluyor ki?
hmmmm :))üç aylar girdi ya onun için
ohhh yarasın goçumahehe mart ayında geldi dondurmalar :) günde en az 3 tane ard arda yiyorum :)
boşuna dememişler, istanbulun havasına suyuna,karısına kızına güven olmaz diyekız oruçlu deme şimdi dondurmayı
güzelde lafmı çok güzel dün gerçi k*çımız dondu![]()
teşekkürler efem :))ohhh yarasın goçuma![]()
evet tatlım :)hmmmm :))
doğru demiş diyenlerde eksik demişlerboşuna dememişler, istanbulun havasına suyuna,karısına kızına güven olmaz diye![]()