- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
üstüne çokokrem süre süre yedim vallaAllah canını almaya 1 ekmeği nasıl yedin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne çokokrem süre süre yedim vallaAllah canını almaya 1 ekmeği nasıl yedin![]()
Iyice sıyırcan kafayi kararlisin yaniBir part ondan bi part ondan izliyorum
Biri komedi biri ask ve duygusal
Bi guluyorum bi agliyorum haha:)
Heheehe sanki önceden 15 tl ydi öyle hatırlıyorumHe dogru 30 tl![]()
Tamam :)) ama katılacağım kesin değil ona göre :))Dusun dusun :) ne giyeceksin merak ettim vallahi :)
Kadinlar kulubu ve resmi cektigin tarihi kagida yazip elinde tutmayi unutma :)
Alım müdürüm o benimEvin muhasebesiyle kocan ilgileniyor demek :)
Cok merak ettim pinkolarda kim ilgileniyor acaba
Allah seni ıslah etsin lunam ne diyeyimüstüne çokokrem süre süre yedim valla![]()
Aminn harbicanımmAlım müdürüm o benim
Pinkolar fakir ya,bisey almiyolar pek,böyle dertleri olmuyo hahahah
Allah seni ıslah etsin lunam ne diyeyim![]()
M.ö mi ne zaman kizzz kaziklandik miHeheehe sanki önceden 15 tl ydi öyle hatırlıyorum![]()
kız sen ne diyonNe diyecegimi bilemedim
Yarasin tosunuma be
Kim bozdu bakim senin pskilojini kelloş kocan mipsikolojim bozuk napim![]()
kaçıncı oldun kızproluk 30 tl idi benim zamanımdaama ben yarışmadan kazandım tabisi
![]()
Demek işin sırrı sudakız sen ne diyonben 49 kiloyum bir oturuşta 1. 5 ekmek ve 2 tabak yemek ve her lokmadan sonra 1 bardak su içerim :) yemin ederim
su hastasyım mübarek dakika başı su içerim çorba içerim her yudumdan sonra su
maşallah sığır miğdesi var bende D: o kadar şey nereme gidiyor anlamadım
hala inceciğim ayıptır söylemesi
![]()
Siyirmis halim bu :) eskiden cok normaldim :)Iyice sıyırcan kafayi kararlisin yani![]()
Evet ta kendisiKim bozdu bakim senin pskilojini kelloş kocan mi![]()
Ha böyle vur kafasinaEvet ta kendisi![]()
Masalah masallah nazar degmesin yalniz bende cok yerim :) garipseyisim ekmek yedigi icin degil kilo aldigi icindi :)kız sen ne diyonben 49 kiloyum bir oturuşta 1. 5 ekmek ve 2 tabak yemek ve her lokmadan sonra 1 bardak su içerim :) yemin ederim
su hastasyım mübarek dakika başı su içerim çorba içerim her yudumdan sonra su
maşallah sığır miğdesi var bende
o kadar şey nereme gidiyor anlamadım
hala inceciğim ayıptır söylemesi
![]()
Sondan ikinci falandım yemek yarışmasındakaçıncı oldun kızbirde hangi yarışmadan
![]()
çok tatlıyım ama değilmi margammmmmmMasalah masallah nazar degmesin yalniz bende cok yerim :) garipseyisim ekmek yedigi icin degil kilo aldigi icindi :)