- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- Konu Sahibi Huy Meselesi
üstüne çokokrem süre süre yedim vallaAllah canını almaya 1 ekmeği nasıl yedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üstüne çokokrem süre süre yedim vallaAllah canını almaya 1 ekmeği nasıl yedin
Iyice sıyırcan kafayi kararlisin yaniBir part ondan bi part ondan izliyorum
Biri komedi biri ask ve duygusal
Bi guluyorum bi agliyorum haha:)
Heheehe sanki önceden 15 tl ydi öyle hatırlıyorumHe dogru 30 tl
Tamam :)) ama katılacağım kesin değil ona göre :))Dusun dusun :) ne giyeceksin merak ettim vallahi :)
Kadinlar kulubu ve resmi cektigin tarihi kagida yazip elinde tutmayi unutma :)
Alım müdürüm o benimEvin muhasebesiyle kocan ilgileniyor demek :)
Cok merak ettim pinkolarda kim ilgileniyor acaba
Allah seni ıslah etsin lunam ne diyeyimüstüne çokokrem süre süre yedim valla
Aminn harbicanımmAlım müdürüm o benim
Pinkolar fakir ya,bisey almiyolar pek,böyle dertleri olmuyo hahahah
Allah seni ıslah etsin lunam ne diyeyim
M.ö mi ne zaman kizzz kaziklandik miHeheehe sanki önceden 15 tl ydi öyle hatırlıyorum
kız sen ne diyon ben 49 kiloyum bir oturuşta 1. 5 ekmek ve 2 tabak yemek ve her lokmadan sonra 1 bardak su içerim :) yemin ederim su hastasyım mübarek dakika başı su içerim çorba içerim her yudumdan sonra su maşallah sığır miğdesi var bende o kadar şey nereme gidiyor anlamadım hala inceciğim ayıptır söylemesiNe diyecegimi bilemedim
Yarasin tosunuma be
Kim bozdu bakim senin pskilojini kelloş kocan mipsikolojim bozuk napim
kaçıncı oldun kız birde hangi yarışmadanproluk 30 tl idi benim zamanımda ama ben yarışmadan kazandım tabisi
Demek işin sırrı suda boyun kaç,kac yaşındasn?kız sen ne diyon ben 49 kiloyum bir oturuşta 1. 5 ekmek ve 2 tabak yemek ve her lokmadan sonra 1 bardak su içerim :) yemin ederim su hastasyım mübarek dakika başı su içerim çorba içerim her yudumdan sonra su maşallah sığır miğdesi var bende D: o kadar şey nereme gidiyor anlamadım hala inceciğim ayıptır söylemesi
Siyirmis halim bu :) eskiden cok normaldim :)Iyice sıyırcan kafayi kararlisin yani
Evet ta kendisiKim bozdu bakim senin pskilojini kelloş kocan mi
Ha böyle vur kafasinaEvet ta kendisi
Masalah masallah nazar degmesin yalniz bende cok yerim :) garipseyisim ekmek yedigi icin degil kilo aldigi icindi :)kız sen ne diyon ben 49 kiloyum bir oturuşta 1. 5 ekmek ve 2 tabak yemek ve her lokmadan sonra 1 bardak su içerim :) yemin ederim su hastasyım mübarek dakika başı su içerim çorba içerim her yudumdan sonra su maşallah sığır miğdesi var bende o kadar şey nereme gidiyor anlamadım hala inceciğim ayıptır söylemesi
Sondan ikinci falandım yemek yarışmasında Katılımcıların hepsine veriyorlardı o zamankaçıncı oldun kız birde hangi yarışmadan
Ha böyle vur kafasina
çok tatlıyım ama değilmi margammmmmmMasalah masallah nazar degmesin yalniz bende cok yerim :) garipseyisim ekmek yedigi icin degil kilo aldigi icindi :)