- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bu aksam caylar senden mi bende simdi cay koydummm :)Yemek yedik, şimdi çay koydum demlenmesini bekliyorum Margam:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aksam caylar senden mi bende simdi cay koydummm :)Yemek yedik, şimdi çay koydum demlenmesini bekliyorum Margam:)
Değmeyin keyfime diyorsun:)) 5-1 olmuş daha yazıktır karşı takımaAynen kuzum kasimpasayla oynuyoruz iki de kirmizi kart var 6. Golde gelsin :)
Vuslatim bak kakoa ne yapmis benim icin istemistim yapmis kiz yaaaa :)5-1 mi iyi gidiyormuş:))
Olsun olsun atalim :)Değmeyin keyfime diyorsun:)) 5-1 olmuş daha yazıktır karşı takıma![]()
Bir demlik benden, bir demlik senden anca yeter topiğe Margam:))Bu aksam caylar senden mi bende simdi cay koydummm :)
Dimi yaaa :) bugun caylar bizden..Bir demlik benden, bir demlik senden anca yeter topiğe Margam:))
yok kuzum gecer mıyımm 70000 gorcez ınsAaaaaa dalga geciyooo :)
Ohaa:)yok kuzum gecer mıyımm 70000 gorcez ıns
el acması borek fırında az bekleyın getırcem onu daDimi yaaa :) bugun caylar bizden..
Gelenler kurabiye falan getirir artik :)
Vayy Kakaoya bak sen, çok ince düşünmüş:) Ne var yani ben de 25 Nisan da yapar eklerim
Evet, eli boş gelmesinler değil mi yani:))Dimi yaaa :) bugun caylar bizden..
Gelenler kurabiye falan getirir artik :)
En iyi pasta yapana hediye yollayacağım hahahaVayy Kakaoya bak sen, çok ince düşünmüş:) Ne var yani ben de 25 Nisan da yapar eklerimKıskançlık yaptım sanki azıcık
![]()
vaaaayyy manita mı yaptınçay içtiğim birileri var lutfen rahatsız etmeyınız![]()
evet gelmesinler bir de tolin gibi yanmış kurabiye yapmasınlar hahahaEvet, eli boş gelmesinler değil mi yani:))
Bekliyorum çabuk ol :) acıktımmmm :)el acması borek fırında az bekleyın getırcem onu da![]()
sen benım kurabıyeme kurban ol kokmuşşşşevet gelmesinler bir de tolin gibi yanmış kurabiye yapmasınlar hahaha![]()