- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.489
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip misin canım?ya ne iyi gelir pampa
Hepsinden istiyorumOrtaya karışık derken![]()
Ay benim zayıflamaya ihtiyacım varrrBahar yorgunluğu için; mate, malisa, Ihlamur, kırmızı Çay. Günde 2 bardak
Rica ederim![]()
Hangimizin yok kiHepsinden istiyorum
Ay benim zayıflamaya ihtiyacım varrr![]()
Lunammpinkoşum![]()
napıyon ne ediyonLunamm![]()
Napim tatlım, kendi çapımda eğleniyorum öyle, sen naptın? Ders nasıl gidiyornapıyon ne ediyon![]()
bende aynı ya en son mantık sorularının nasıl çözeceğimi anladım ve bıraktım 1 saat önce çalışmayıNapim tatlım, kendi çapımda eğleniyorum öyle, sen naptın? Ders nasıl gidiyor![]()
Bırakma yardım istebende aynı ya en son mantık sorularının nasıl çözeceğimi anladım ve bıraktım 1 saat önce çalışmayı![]()
anladım kızBırakma yardım iste
Soruyu yaz yardımcı olmaya çalışırız
Bak yaanladım kızama çözemediğim olursa yazarım bebişim
o kadar şey var ki çalışacak onları düşünmekten çalışamıyorum amann hangi birini başaracam diyorum salıyorum
![]()
ay kovarlar beni değil mi eheheBak yaÇağırırım
Nevreste yle
EnHarbiKiz yi görürsün dersi sallamayı
Zaten hepsi bildiğin şeyler tekrar yapıyorsun, sıkıntı yapma![]()
Nevoş corçla gelir zaten, harbiyi kestiremiyorumay kovarlar beni değil mi ehehe
öylede işte bazı şeyleri fazla unuttum keşke ilk senemde çalışsaydım bu kadar körelmezdim peh : P
Nevoş corçla gelir zaten, harbiyi kestiremiyorum
Zaman geçtikçe unutuyoruz tabi ama olsun yaparsın sen, ben güveniyorum sana![]()
İnşallah canım benim. Ders çalışacaksan kaç çalışmayacaksan bekle gelip ikna ederler senikaçsam mı napsam kimse gelmeden
sağol canım inşallah güveninizi boşa çıkarmam![]()
ay iki ucu şeyli değnek gibi 0ldu kaçsam dert kaçmasam dertİnşallah canım benim. Ders çalışacaksan kaç çalışmayacaksan bekle gelip ikna ederler seni![]()