- Konu Sahibi Huy Meselesi
Her siz Kv ler hakkında atıp tutun bende sizi yerden yere vuracamOoo maşallah sanaaiyi kaynana ol ama
Beybisiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her siz Kv ler hakkında atıp tutun bende sizi yerden yere vuracamOoo maşallah sanaaiyi kaynana ol ama
Beybisiiii![]()
Sen de mi telefondan giriyorsun hiç bir şey anlayamadım benEVlwnince anlanE
Canım dikkat et kendine, bu havalar hep hastalık havası: ( Güneşe aldanmaSabah karnıma yemek yedikten sonra bi ağrı girdi üşüttm herhalde dün balkonda oturdum da rüzgar vardı burda
masa degıl o cımbız hıhMune nin maşasını biliyor musun sen bakayım hı![]()
acayip can yakıyo![]()
En son yediğim cımbızın izi hala totomdaMune nin maşasını biliyor musun sen bakayım hı![]()
acayip can yakıyo![]()
Canım ağlama lütfen ...öyle deme canım ya moralim çok bozuluyo ikide bir ağlıyorum
harbi cımbızla çekilmez o iri kıl tanesinden daha ağırmasa degıl o cımbız hıh![]()
Hepiniz duydunuz en çok beni seviyor HarbicimHainnnn
En çok.seni seviyorum ben zaten vuslatim,bunlarin hepsi ööğ kaka
Sananeeee![]()
bdvde ettıgın laflar banlanınca bı yerını tırmalarEn son yediğim cımbızın izi hala totomda![]()
Kaynana değil misiniz,hepiniz hayınsınızHer siz Kv ler hakkında atıp tutun bende sizi yerden yere vuracam![]()
cımbız seni çekmez konulardan sana maşa lazım maşa..En son yediğim cımbızın izi hala totomda![]()
vuslat hep denk gelıyoruz bı tanısamadıkkHepiniz duydunuz en çok beni seviyor Harbicim
![]()
Aynen vuslatım sen neler yapıyorsun cicişler nasıl :)Canım dikkat et kendine, bu havalar hep hastalık havası: ( Güneşe aldanma![]()
Ne sandin ya evelallahKaynana değil misiniz,hepiniz hayınsınız![]()
Sen evde kalırsın yandın![]()
kıyılır mı kıyılııırrr mııı pembeye kıyılııır mıpas vermezsen yaparım senı celık tencerelerde kaynatırım canım hıh![]()
Hepiniz duydunuz en çok beni seviyor Harbicim
![]()
aynen öyle oluyobdvde ettıgın laflar banlanınca bı yerını tırmalar![]()
cımbız seni çekmez konulardan sana maşa lazım maşa..
güllerin savaşını izlerken daha hızlı koşmalısın koşu bandında
o değilde cihan nasıl öptü dimi gülruyu![]()
gerçi sen de o var senin sevgilin olunca senin adama yapmadığın sürpriz kalmıyordu
kocişime yaparım
kıyılır mı kıyılııırrr mııı pembeye kıyılııır mı![]()
Sen de mi telefondan giriyorsun hiç bir şey anlayamadım ben![]()
Bir de gurur duyuyor yaNe sandin ya evelallah![]()
ay kulaklarımm .. bı daha sarkı soylerken pamuk ver canım
kocişime yaparım
kıyılır mı kıyılııırrr mııı pembeye kıyılııır mı![]()