- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.601
Rabbim öyle biriyle karşılaştırır inşallah başka bir isteğim yok benim. Bir akrabamız var kız yıllarca kanserle cebelleşti eşi hep yanında oldu destek oldu annesinden babasından iyi baktı daha 28 yaşındaydı geçenlerde öldü eşi mahfoldu başkası olsa tahammül edemezdi belkiAynen öyle vicdan sahibi erkekten korkma.
Ben onun manevi kızıyım bi daha bana karışmazsan affedermiş
Ben kimseye küsmedimki ya
Allah gönlüne göre versin inan ne istersen onu buluyorsun. Bazen hataya düşüp Israrla Hayırsız olanı istiyoruz onu veriyoRabbim öyle biriyle karşılaştırır inşallah başka bir isteğim yok benim. Bir akrabamız var kız yıllarca kanserle cebelleşti eşi hep yanında oldu destek oldu annesinden babasından iyi baktı daha 28 yaşındaydı geçenlerde öldü eşi mahfoldu başkası olsa tahammül edemezdi belki
Kendi çenen Yüzünden Olmasın oSus herşey senin yuzunden oldu zaten
Şu 2 gündür her bulduğumu yedim zaten hala açımÇyın yanına bide bişiler yiyelim Eki Görüntüle 1503964 hatta
Evet öyle ama hayatımıza giren insanlarda tesadüf değil bence herşey kader kısmet hayırsızı görüp tanışmasaydım hayırlısını istemeyecektimAllah gönlüne göre versin inan ne istersen onu buluyorsun. Bazen hataya düşüp Israrla Hayırsız olanı istiyoruz onu veriyo
Çin işkencesi gibisinPinkstrao shen bhneim bhu yazdghmi anhlarsan bhnemmde arahd olahim
Bak ne kadar güzel düşünüyorsun şu anEvet öyle ama hayatımıza giren insanlarda tesadüf değil bence herşey kader kısmet hayırsızı görüp tanışmasaydım hayırlısını istemeyecektim
İvet ya bu arada biz tanışmadık 20 yaşındayım çalışıyorum bekarımBak ne kadar güzel düşünüyorsun şu an
Bende 86 lıyım Evliyim. 1 sene 5 aylık evliyim ev hanımıyımİvet ya bu arada biz tanışmadık 20 yaşındayım çalışıyorum bekarım
Bebiş var mıBende 86 lıyım Evliyim. 1 sene 5 aylık evliyim ev hanımıyım
buldum canm. Oyumuda kullandımay bend tam bı tatlı canavarıyımlınkı buldun mu canım
Ah sebastian ah bi etli ekmek getirmedinah sebastian ahh
yapmasını bilseydim getirmezmiydim hiçAh sebastian ah bi etli ekmek getirmedin
Ben getiririm yemek vakti:)yapmasını bilseydim getirmezmiydim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?