- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.581
Oğlum olunca Aklımda bulundururum :))Çok hamaratımdır ayıptır söylemesi
Eki Görüntüle 1503918
Sağol eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum olunca Aklımda bulundururum :))Çok hamaratımdır ayıptır söylemesi
Eki Görüntüle 1503918
Afiyet olsun. Zenginseniz düşünürümOğlum olunca Aklımda bulundururum :))
Sağol eline sağlık
Sen zenginsen biz Düşünelim :)) pek uyanık çıktınAfiyet olsun. Zenginseniz düşünürüm
Oy oy oy kendimden utandım, bizim sana hizmet etmemiz lazım
Asıl zenginlik o zaten ballı kaymağımBen zenginim ama zengin olan gönlüm sanırım
Ne yapayım çalışmayla zengin olunmuyor kısa yoldan zengin koca bulup zengin olayım istedim ah keşke olsam da düşünsenizSen zenginsen biz Düşünelim :)) pek uyanık çıktın
Yani bize taş çıkarırsın sen ama azıcıkya biz sana Çay kahve verelimHizmet ne demek aşk olsun:)
Parayla saadet olmaz ı öğretmediler mi sanaNe yapayım çalışmayla zengin olunmuyor kısa yoldan zengin koca bulup zengin olayım istedim ah keşke olsam da düşünseniz
Yok ben şimdiye kadar aşkta yanılmakla meşguldümParayla saadet olmaz ı öğretmediler mi sana
Neyse gerisini de bi öğretiriz artık :))Yok ben şimdiye kadar aşkta yanılmakla meşguldüm
Aşkda kaybeden para kazanırmışYok ben şimdiye kadar aşkta yanılmakla meşguldüm
Yok be cicim burası geyik ne kusutu:)Elif abla ne olur k.bakma ya gerçekten ben seni bizimle saniyordum ondan oyle didim ne olur k.bakma ya valla su an esimden kacak gigiriyorum o görmeden konusum senle ne olur affettim de :
Ben onun manevi kızıyım bi daha bana karışmazsan affedermişElif abla ne olur k.bakma ya gerçekten ben seni bizimle saniyordum ondan oyle didim ne olur k.bakma ya valla su an esimden kacak gigiriyorum o görmeden konusum senle ne olur affettim de :
Olabilebilir ne öğrensem o kardır bana :) şaka maka vicdanlı olsun saygılı olsun yeterli para pul mutluluk getirmezNeyse gerisini de bi öğretiriz artık :))
Ben herşeyi elime yüzüme bulaştırıyorum bendemi hata bilmiyorum galiba fazla iyi niyet gösteriyorum ama huyum bu kendimi değiştiremem kiAşkda kaybeden para kazanırmış
Aynen öyle vicdan sahibi erkekten korkma.Olabilebilir ne öğrensem o kardır bana :) şaka maka vicdanlı olsun saygılı olsun yeterli para pul mutluluk getirmez
Yok be cicim burası geyik ne kusutu:)