- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.621
Teşekkür ederimmmBen getiririm yemek vakti:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmmBen getiririm yemek vakti:)
Ne dertlendin be hatunummah sebastian ahh
Ay olsa da yesekAh sebastian ah bi etli ekmek getirmedin![]()
yalnızım margam ya işte benimki ve kavgalıyız pehNe dertlendin be hatunumm
yalnızım margam ya işte benimki ve kavgalıyız peh
Hii canım istedi bende yapimde yiyim:)Teşekkür ederimmm.. Benim yemek vaktim belli değil ki az önce ekmeğe yağ s ürüp yidim : D
o öğrensin bananeSen niye kocanla surekli kavga ediyorsun :) huysuz kiz azicik alttan almayi ogren yaaa![]()
Hiiiiiii ay birini daha yoldan çıkardım marga görünce kesecek beni : DHii canım istedi bende yapimde yiyim:)
o öğrensin bananesarılmayacam gece yatarken ona görür o dana : P
akrep vışşşşşşAnam senin burcun neydi lunam
Hiiiiiii ay birini daha yoldan çıkardım marga görünce kesecek beni : D
akrep vışşşşşş
haklısın amaaaaaa bura diyet topiğimi hacı çay var dediler geldik : P e çayın yanınada bi kek olur börek olur koycaz heraldeSana diyet topiklerini yasaklamak lazim
Sen oradakileri yoldan cikariyorsun bacim![]()
çok sarıldım şımardı zağar azcık özlesin beni : ) ))O zaman kocana saril haha:)
Senin ki bi gece bi gunduznnu gidiyoçok sarıldım şımardı zağar azcık özlesin beni : ) ))
Burda serbest of canim ispabakli borek cekti . Gidip yemeliyimhaklısın amaaaaaa bura diyet topiğimi hacı çay var dediler geldik : P e çayın yanınada bi kek olur börek olur koycaz heralde![]()
evet canım saat 4 gibi gelir : )Senin ki bi gece bi gunduznnu gidiyo
evet canım saat 4 gibi gelir : )
tağam ya gelmem bi daha konuşmam seninle hıhBurda serbest of canim ispabakli borek cekti . Gidip yemeliyim
Sen bana iui gelmiyorsun ya gelmiyorsun !
Yok canım henüz düşünmüyoruz inşallah biraz daha ilerde nasip olur. Okuyor musun?Bebiş var mı![]()
ANCA ye zaten sen, yapmayapmasını bilseydim getirmezmiydim hiç![]()