- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.621
Teşekkür ederimmm.. Benim yemek vaktim belli değil ki az önce ekmeğe yağ sürüp yidim : DBen getiririm yemek vakti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmm.. Benim yemek vaktim belli değil ki az önce ekmeğe yağ sürüp yidim : DBen getiririm yemek vakti:)
Ne dertlendin be hatunummah sebastian ahh
Ay olsa da yesekAh sebastian ah bi etli ekmek getirmedin
yalnızım margam ya işte benimki ve kavgalıyız pehNe dertlendin be hatunumm
yalnızım margam ya işte benimki ve kavgalıyız peh
Hii canım istedi bende yapimde yiyim:)Teşekkür ederimmm.. Benim yemek vaktim belli değil ki az önce ekmeğe yağ s ürüp yidim : D
o öğrensin banane sarılmayacam gece yatarken ona görür o dana : PSen niye kocanla surekli kavga ediyorsun :) huysuz kiz azicik alttan almayi ogren yaaa
Hiiiiiii ay birini daha yoldan çıkardım marga görünce kesecek beni : DHii canım istedi bende yapimde yiyim:)
o öğrensin banane sarılmayacam gece yatarken ona görür o dana : P
akrep vışşşşşşAnam senin burcun neydi lunam
Hiiiiiii ay birini daha yoldan çıkardım marga görünce kesecek beni : D
akrep vışşşşşş
haklısın amaaaaaa bura diyet topiğimi hacı çay var dediler geldik : P e çayın yanınada bi kek olur börek olur koycaz heraldeSana diyet topiklerini yasaklamak lazim
Sen oradakileri yoldan cikariyorsun bacim
çok sarıldım şımardı zağar azcık özlesin beni : ) ))O zaman kocana saril haha:)
Senin ki bi gece bi gunduznnu gidiyoçok sarıldım şımardı zağar azcık özlesin beni : ) ))
Burda serbest of canim ispabakli borek cekti . Gidip yemeliyimhaklısın amaaaaaa bura diyet topiğimi hacı çay var dediler geldik : P e çayın yanınada bi kek olur börek olur koycaz heralde
evet canım saat 4 gibi gelir : )Senin ki bi gece bi gunduznnu gidiyo
evet canım saat 4 gibi gelir : )
tağam ya gelmem bi daha konuşmam seninle hıhBurda serbest of canim ispabakli borek cekti . Gidip yemeliyim
Sen bana iui gelmiyorsun ya gelmiyorsun !
Yok canım henüz düşünmüyoruz inşallah biraz daha ilerde nasip olur. Okuyor musun?Bebiş var mı
ANCA ye zaten sen, yapmayapmasını bilseydim getirmezmiydim hiç