- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Hoşpuldukda az çıkıcam zaten:)Elif abla,hararetli kavga ediyoz yazamadim sana hoş geldinn,nasilsin
Oy ne var adımda:)Adından kaybediyon ya öpme sen
Baksana istemiyolar zatenBunları öpme ama ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşpuldukda az çıkıcam zaten:)Elif abla,hararetli kavga ediyoz yazamadim sana hoş geldinn,nasilsin
Oy ne var adımda:)Adından kaybediyon ya öpme sen
Baksana istemiyolar zatenBunları öpme ama ya
Kocama tükürüyorum kızdırınca, bide dil çıkarıyorum. Bazen kendimi kaptırıp yolda da dil çıkarıyorum millet bakınca fark ediyorumHoşuna gitti demi delii
Kocana yolla sen o yeşil surati
Ha böyle çıkmaz yani
O ne anlarHoşpuldukda az çıkıcam zaten:)
Oy ne var adımda:)
Baksana istemiyolar zaten
Hahaha yazık bizim enisteye ya,lama gibi karısı varKocama tükürüyorum kızdırınca, bide dil çıkarıyorum. Bazen kendimi kaptırıp yolda da dil çıkarıyorum millet bakınca fark ediyorum
Sanki sen farklısınHahaha yazık bizim enişteye ya,lama gibi karısı var
GörüşürüzÖperim her bi hepinizi.Görüşürüz az çıkim gelirim gene:)
ben örnek eşimSanki sen farklısın
Katılıyorumben örnek eşim
Hoşpuldukda az çıkıcam zaten:)
Oy ne var adımda:)
Baksana istemiyolar zaten
Hadi gülüm kendine al,gitmişken banada su getirBanada ordan bir bardak çaaaay
ben misafirim banane çay istiyorum ben çay getirin banaHadi gülüm kendine al,gitmişken banada su getir
Hepimiz misafir değil miyiz şu fani dunyada?ben misafirim banane çay istiyorum ben çay getirin bana
hak verdim sana çayı hakettin şincik dur ben bir çay koyayım içelim kaç şekerli olsunHepimiz misafir değil miyiz şu fani dunyada?
Aferin ben çay sevmem ayol,bana ayran getirhak verdim sana çayı hakettin şincik dur ben bir çay koyayım içelim kaç şekerli olsun