- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Hoşpuldukda az çıkıcam zaten:)Elif abla,hararetli kavga ediyoz yazamadim sanahoş geldinn,nasilsin
![]()
Oy ne var adımda:)Adından kaybediyon ya öpme sen![]()
![]()
Baksana istemiyolar zatenBunları öpme ama ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşpuldukda az çıkıcam zaten:)Elif abla,hararetli kavga ediyoz yazamadim sanahoş geldinn,nasilsin
![]()
Oy ne var adımda:)Adından kaybediyon ya öpme sen![]()
![]()
Baksana istemiyolar zatenBunları öpme ama ya![]()
Kocama tükürüyorum kızdırınca, bide dil çıkarıyorum. Bazen kendimi kaptırıp yolda da dil çıkarıyorum millet bakınca fark ediyorumHoşuna gitti demi delii
Kocana yolla sen o yeşil surati
Ha böyle çıkmaz yani![]()
O ne anlarHoşpuldukda az çıkıcam zaten:)
Oy ne var adımda:)
Baksana istemiyolar zaten![]()
HahahaKocama tükürüyorum kızdırınca, bide dil çıkarıyorum. Bazen kendimi kaptırıp yolda da dil çıkarıyorum millet bakınca fark ediyorum![]()
Sanki sen farklısınHahahayazık bizim enişteye ya,lama gibi karısı var
![]()
GörüşürüzÖperim her bi hepinizi.Görüşürüz az çıkim gelirim gene:)
Katılıyorumben örnek eşim
![]()
Hoşpuldukda az çıkıcam zaten:)
Oy ne var adımda:)
Baksana istemiyolar zaten![]()
Hadi gülüm kendine al,gitmişken banada su getirBanada ordan bir bardak çaaaay![]()
ben misafirim banane çay istiyorum ben çay getirin banaHadi gülüm kendine al,gitmişken banada su getir![]()
Hepimiz misafir değil miyiz şu fani dunyada?ben misafirim banane çay istiyorum ben çay getirin bana![]()
hak verdim sana çayı hakettin şincik dur ben bir çay koyayım içelim kaç şekerli olsunHepimiz misafir değil miyiz şu fani dunyada?![]()
Aferinhak verdim sana çayı hakettin şincik dur ben bir çay koyayım içelim kaç şekerli olsun![]()