- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.221
kızz arbiii bu editörler bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar bence,aha topu attım margayaSenin var yaaa saCini keserim uyudugun yerde
Sana yamıh dedim,yamıhım dedimm,bagrima bastimmmaneyyy aneyyy vayyy leleeyyyyy bennn nedemmm nerelere gideemmmmm (burda ağıt yakan smiley neden yok )
bende seni harbimm hep beni lunam diye sevip sarılıyon sağolasınBen seni çok seviyom lunam,bunlar sevmesede olur hepsi sidikli ve bitli zaten
Aaaaaa terbiyesize bak sen harbi dedik enterbiyesizkiz cikti hahahaBen seni çok seviyom lunam,bunlar sevmesede olur hepsi sidikli ve bitli zaten
Marga topu tutkızz arbiii bu editörler bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar bence,aha top attım margaya
benim niye aklıma gülriz sururinin yemek programı geliyor pekimerhaba ben de dik üçgennamı diğer alaluna(sen demeden ben diyim)
Sende gaza gelme hain yamıhkızz arbiii bu editörler bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar bence,aha top attım margaya
Aaaaaa terbiyesize bak sen harbi dedik enterbiyesizkiz cikti hahaha
Pıçahlan keserim topunuMarga topu tut
ilk defa duydum desembenim niye aklıma gülriz sururinin yemek programı geliyor peki
Çünkü luna yağ reklamlarini yapiyodubenim niye aklıma gülriz sururinin yemek programı geliyor peki
Sen benim taze gelinim,minnos lunamsinnbende seni harbimm hep beni lunam diye sevip sarılıyon sağolasın
Mahallede vardi bizim bahcesine topumuz kacardi kadin bicakla cossa diye havasini sondururdu hey gidi gunler heySende gaza gelme hain yamıh
Pıçahlan keserim topunu
Çocukluğuna indiririm seni uslu durMahallede vardi bizim bahcesine topumuz kacardi kadin bicakla cossa diye havasini sondururdu hey gidi gunler hey
Indir askimi daha daha indirÇocukluğuna indiririm seni uslu dur
Cimcimemm
Yanlis ifade koymusum ya kuzum pardon :)Nldu gzummm
Yanlis ifade koymusum ya kuzum pardon :)
Tamam fistigim gorusuruz yarin :)GUzim bana müsade ben cikim yatim saat ggeç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?