- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Verildi :) ama bu yarismada odul birincilere :)Tarzımız sırrımızdır :))şaka yaa :)) Peki katılan herkese pro üyelik veriliyor mu ? bende çok isterim pro üye olmayı :)) evet katılmak isterim aslında neden olmasın :))
Hıı biri yemek mi dediModa Yarışması'na mı katılcan? Süpermiş Yemeğe de bekleriz
Iyi öğrencisin sen ya
Dün Kuaför de ne yaptın?
Yaa bilemedim ki şimdi :)) birde birinci olmassam kendimi asarımVerildi :) ama bu yarismada odul birincilere :)
Sen katil bakarsin birinci gelirsin canim belli mi olur :)
BekliyorummmHıı biri yemek mi dedi:)) Link var mı kız ? bana uygusa neden katılmayayımm :)) evet moda yarışmasına katılmak istiyorum yaaa :))
Tamam canım hemen bakıyorumm :)Bekliyorummm
Basvurular icin sartlar var.. kurallari goz gezdir derim :)
Son hafta basvuru icin :)Yaa bilemedim ki şimdi :)) birde birinci olmassam kendimi asarımdur şu linke bir göz atayımm :))
Hahaha :)) Orası öyle .. Dur bakalım bizim dolaba bir göz atayımm :)) Olmadı kendim tasarlarım :)) boşuna mı moda okuyorum ben :))Son hafta basvuru icin :)
Yahu moda okuyorsun cok iyi kombinler ortaya cikarirsin sen :)
Var bu gün son gün Sütlü tatlı yapıp katıl hemenHıı biri yemek mi dedi:)) Link var mı kız ? bana uygusa neden katılmayayımm :)) evet moda yarışmasına katılmak istiyorum yaaa :))
Kuzu Yemeğin linkimi de koysanaOturmaya gittim gorumcemina yanina gulme krizlerine girdim vallahi:)
Sende sevgili ogretmenimsinn:)
Buda yemek yarismasi :)Hahaha :)) Orası öyle .. Dur bakalım bizim dolaba bir göz atayımm :)) Olmadı kendim tasarlarım :)) boşuna mı moda okuyorum ben :))
Koydum canim benimVar bu gün son gün Sütlü tatlı yapıp katıl hemen
Kuzu Yemeğin linkimi de koysana
Selammm nabıyonn :))Helloooo
Oturuyomm,sen napiyonnSelammm nabıyonn :))
Hihiii bende tarz yarısmasına katılsam mı katılırsam ne giysem diye düşünüyorumOturuyomm,sen napiyonn
Katıl katıl eğlenceli oluyor yarismalarHihiii bende tarz yarısmasına katılsam mı katılırsam ne giysem diye düşünüyorum
1.ye hediye ve pro varmış ama katılan herkese değil :/ ben pro olmayı çok istiyorum fakat :/ 1 olamazsamKatıl katıl eğlenceli oluyor yarismalar
20 tl,parayi basar alırsın1.ye hediye ve pro varmış ama katılan herkese değil :/ ben pro olmayı çok istiyorum fakat :/ 1 olamazsam
yok kız 30 tl baktım ben20 tl,parayi basar alırsınama katılan herkese veriliyor diye biliyorum ben
yook katılan herkese değilmiş okudum .. hem marga da öyle dedi :/20 tl,parayi basar alırsınama katılan herkese veriliyor diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?