- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Allah razı olsun tatlimGeçmiş olsun canımBen hazirana kadar dondurma yedirtmiyorum çocuklara:)
Napalım canım hep biz mi yapcazUyanık
Ben de bazen koymuyorum çayı bekliyorum, sonra çay koy da içelim diyorum
Amaan ne güzel keşke bide bana yapan olsa şimdiEvet
Yarım saattir sessiz oturuyordum baktı benden hayır yok yapmaya kalktı
Eşin napıyoAmaan ne güzel keşke bide bana yapan olsa şimdi
Hepimizden canım:) Sorma hava azıcık ısındı mı hemen kısa kol giymeye kalkıyorlar:) Benim kızımda bugün anne kısa kollu giyebilir miyim dedi, birşey demedim sadece ters bir bakış, daha birşey demediAllah razı olsun tatlim
Artik sözde dinlemiyo hava guzel kısa kol giyecem diye tutturdu cikti dışarı dondurma almış şimdi böyle olursa ben bu çocukla ilerde ne yapacam artik ben büyüdüm diyo
Değil mi yani, hayat müşterek:)Napalım canım hep biz mi yapcaz
Eşin napıyo
Herkesi kendimize benzetelimDeğil mi yani, hayat müşterek:)
Şehir dışında haftanin 3 günü evde 4 gün yok oğlumla ikimiz varız. İşi şehir dışında eşimin başımıza bela tövbe estagfurlah bi ciftligimiz var süt sagim inekleriyle mesut bahtiyar yasiyo işçilerin basinda duruyoEşin napıyo
Aile faciasına neden olmayalım daHerkesi kendimize benzetelim
Eşinin işinin olduğu şehire taşınsanız olmuyor mu canımŞehir dışında haftanin 3 günü evde 4 gün yok oğlumla ikimiz varız. İşi şehir dışında eşimin başımıza bela tövbe estagfurlah bi ciftligimiz var süt sagim inekleriyle mesut bahtiyar yasiyo işçilerin basinda duruyo
Olabilir ona iyi geceler demeyi öğretemedimHarbi nereye kaybolduYatıyorum demişti, uyuya mı kaldı:))
Zormuş yaŞehir dışında haftanin 3 günü evde 4 gün yok oğlumla ikimiz varız. İşi şehir dışında eşimin başımıza bela tövbe estagfurlah bi ciftligimiz var süt sagim inekleriyle mesut bahtiyar yasiyo işçilerin basinda duruyo
Canım ben şehir merkezindeyim ankarada oturuyorum çiftlik merkeze 95 km biz ne yapalım orda hep işçi erkekler var hem okula da uzak 5 yıldır böyle idare ediyoruzEşinin işinin olduğu şehire taşınsanız olmuyor mu canım
Anladım, Allah kolaylık versin canım, oğlun için de zor olur babasını çok fazla görememesi.Canım ben şehir merkezindeyim ankarada oturuyorum çiftlik merkeze 95 km biz ne yapalım orda hep işçi erkekler var hem okula da uzak 5 yıldır böyle idare ediyoruz
Evet kendi işimiz ama çok zor bi işmis benim acimdan sorun yok ta eşim cok yoruluyo.canli hayvan veterineri ilaci yemi makinası daha neler nelerOlabilir ona iyi geceler demeyi öğretemedim
Zormuş yanapcan canım para ordan geliyorsa mecburen çekiyorsun. Hem en azından kendi işiniz
Iyi geceler, iyi seyirlerKızlar ben film izlemeye kaçıyorum
Hayırlı geceler
Zaten adam oglanla ilgilenmeye firsat bile bulamiyo fazla babasının yoklugunu aramiyo alıştık 5 senedirAnladım, Allah kolaylık versin canım, oğlun için de zor olur babasını çok fazla görememesi.
Tabi Canım kolay mı babam da bi ara Çok uğraşırdı, çiftliğimiz vardı hayvan Alıp dururdu sattık bitti çok şükürEvet kendi işimiz ama çok zor bi işmis benim acimdan sorun yok ta eşim cok yoruluyo.canli hayvan veterineri ilaci yemi makinası daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?