- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Nasil bi enerjiye sahipsin akşam evde tabak birakmiycaktin sinirindenBilmiyorum ki, elektrik tak diye kesildi yahu. Saati göremedim. Korka korka odaya kaçtımGittim eşime sarıldım. Baktı elektrikler yok, ben de bu niye bana sarıldı diyorum, elektrik kesildi korktun demi çakaaaal dedi.
Ben de anlayamadım. Yok kız bütün tabakları kırmam. Cam olanları sevmediğim için, her sinirlendiğimde hırsımı onlardan alıyorumNasil bi enerjiye sahipsin akşam evde tabak birakmiycaktin sinirindennasil sakinlestin şaşırdım
Ölse girmezCok iyi bi puan almis
Caniniz sagolsun ya :) yine girer sinavlara canini sikmaaa :)
Bebisinin cinsiyeti belli oldu mu bu
İyi yapmışsın tatlım evlilikte kusluk iyi olmaz her iki taraf içinde geçerli. Evliliği yürütmek istiyorsak biraz gururu kibiri atmak gerekir senin adına sevindimBen de anlayamadım. Yok kız bütün tabakları kırmam. Cam olanları sevmediğim için, her sinirlendiğimde hırsımı onlardan alıyorumBu gidişle zopayı yiyecem zaten. Adam sabrı batsın diyecek
Sayenizde efenimİyi yapmışsın tatlım evlilikte kusluk iyi olmaz her iki taraf içinde geçerli. Evliliği yürütmek istiyorsak biraz gururu kibiri atmak gerekir senin adına sevindim
Ciddi misin ya o da zor gercekten..dusunsene ansizin dogum sancilari baslayan bir kadina mudahale edilmesi gerek.. ama tabi her anne cocugunu cok iyi doktorlar kontroldunde dogurmam ister bence.. sende haklisin :)Ölse girmezÇok tembel. Yüksek lisans ödevlerini bile bana yaptırıyor. Bebişin cinsiyeti nasıl belli olsun? Hastaneye hastane demeye bin şahit ister. Özel de yok. Ankara'ya gideceğim, az kaldı. O zaman öğrenirim artık.
Kolay gelsin canim :)Evimi bi toplayim işleri bitireyim yine katılırım sohbete
Teşekkürler beybiler sizleredebu kadınlar kulubu nü icad eden kim ise gece saat 3 - 4 de kadar eller gözler yoruluyo haliyle tatil de olunca gec kalkıyorum
Ne yapayım, mecburum... Burada sancıdan ölüyoruz, gece gidiyoruz, doktorlar tınlamıyorlar bile. Bugün git yarın muayeneye gel diyorlar. Kendileri de gelmiyor, bir hemşireye baktırıyorlar. Hemşire yarın muayeneye gelecekmişsiniz diyor. Öyle işte... Bir aydan az kaldı. Ne olur ne olmaz, erken doğum olur diye önceden gideceğim...Ciddi misin ya o da zor gercekten..dusunsene ansizin dogum sancilari baslayan bir kadina mudahale edilmesi gerek.. ama tabi her anne cocugunu cok iyi doktorlar kontroldunde dogurmam ister bence.. sende haklisin :)
Ne yapayım, mecburum... Burada sancıdan ölüyoruz, gece gidiyoruz, doktorlar tınlamıyorlar bile. Bugün git yarın muayeneye gel diyorlar. Kendileri de gelmiyor, bir hemşireye baktırıyorlar. Hemşire yarın muayeneye gelecekmişsiniz diyor. Öyle işte... Bir aydan az kaldı. Ne olur ne olmaz, erken doğum olur diye önceden gideceğim...
Allah allah. Kimmiş ki o, merak ettim. Hoş burada olup isyan etmeyen kim var ki. Bir tane polis eşi vardı sanırım bir konuda görmüştüm. Odur belki.En guzelini yaparsin
Zor gercekten :)
Seninle konusunca aklima bir uye geldi o da sizin otaraflardan :) arada sirada boyle isyanlari oluyordu kizin..
Allah'in izniylesaglikli bir sekilde kucagini alirsin bebegini:)
Yok canim o degil eski bi arkadas kk yi birakti . O geldi aklima..her yerin ayri bi zorlugu var iste..katlanmaktan baska care yok..Allah allah. Kimmiş ki o, merak ettim. Hoş burada olup isyan etmeyen kim var ki. Bir tane polis eşi vardı sanırım bir konuda görmüştüm. Odur belki.
Valla kkyı bıraktıysa tebrik etmek lazımYok canim o degil eski bi arkadas kk yi birakti . O geldi aklima..her yerin ayri bi zorlugu var iste..katlanmaktan baska care yok..
Valla kkyı bıraktıysa tebrik etmek lazımBağımlılık yapıyor burası...
Yeni geldik daha eve bizde. Cumartesi sabahi gezmesi oldu sabahın erken saatlerinde çıktık :)Hosgeldim dombisim :) pazar kahvaltisina gitmek vardi simdi dimi gerci bugun cumartesi :)
Hosgeldin canim ..Yeni geldik daha eve bizde. Cumartesi sabahi gezmesi oldu sabahın erken saatlerinde çıktık :)
Çay var içersen ben var seversen bebe :))Cay krizin mi tuttu bebe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?