- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hosgeldim dombisim :) pazar kahvaltisina gitmek vardi simdi dimi gerci bugun cumartesi :)Çay dediler geldik tayfasindanimselams Naber nonoşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldim dombisim :) pazar kahvaltisina gitmek vardi simdi dimi gerci bugun cumartesi :)Çay dediler geldik tayfasindanimselams Naber nonoşlar
Kiz şurda iki saat sonra herife kavalti hazirlamam lszim ama ben birda siftiniom
Kocan yuzunden o kadar luks hayati sevvmeyiversin aaaa adami her konuda rencide ediyorum hahahaBirde biz evde 2 kişiyiz yüksek ödüyoruz herşeyi
Sen nerdesin?
Teşekkür ederiimm Gece elektrik kesildi yahu. Kusura bakmayın çıkmış gibi oldum amaInşallah hakkında hayırlısı olur, sen kendini sıkıp bebeği de üzme. Sıkıldığın zaman gel, sohbet ederiz açılırsın
Bende istanbuldayım :)
Istanbul candir can :)Sağ ol canım. İstersek seneye İstanbul'a falan gideriz, eşim çok istiyor ama o da sıkıntı. Çok büyük yer. Korkuyorum. Ankara'da mutlu mesut yaşıyordum yaa. İşi gücü bırakıp geldik buralara, hayırlısı olsun bakalım... 3 sene daha burada kalırız gibime geliyor. Belli de olmaz. Ben atanırım belki. Eşim askere falan gider. Nasip...
Telefonda gezerken kk seni disari atiyorsa veya tutukluk oluyorsaTamam canım :)) Chrome yi bir türlü sevemedim ama en güzeli exploler ya da yandex lakin yandex'i yüklemedim ben.
Geçinememekten, eve hırsız girmesinden korkuyorum yaa... Burada da biri gelip bizi öldürecek, intihar süsü verecek diye korkuyorum gerçiIstanbul candir can :)
Eki Görüntüle 1499240
Yahu bu ne saçma şeydir ya.
Geçinememekten, eve hırsız girmesinden korkuyorum yaa... Burada da biri gelip bizi öldürecek, intihar süsü verecek diye korkuyorum gerçi
Amaaann... Burası kadar kötü olamaz herhalde O yüzden düşünmesem daha iyi olacak. Tüm suç eşimde. Arkadaşı için buraya geldi puanı İstanbul'a yettiği halde. Arkadaşı da buna kazık attı, tınlamıyor bile bunuBende korkuyorum hala korkuyorum..
Iki semt oteye tek basima gitmekteb korkuyorum mesela..
Ama bos korkular..
Disarida yasamia burayi sadece haberlerden takip eden insanlardan biriydim zamaninda korkum bu yuzden sanirim :)
Neredesiniz suan canim..9
Amaaann... Burası kadar kötü olamaz herhalde O yüzden düşünmesem daha iyi olacak. Tüm suç eşimde. Arkadaşı için buraya geldi puanı İstanbul'a yettiği halde. Arkadaşı da buna kazık attı, tınlamıyor bile bunu
İnsan bi günaydın yada iyi günler der hayırsız yine kukruyon9
Amaaann... Burası kadar kötü olamaz herhalde O yüzden düşünmesem daha iyi olacak. Tüm suç eşimde. Arkadaşı için buraya geldi puanı İstanbul'a yettiği halde. Arkadaşı da buna kazık attı, tınlamıyor bile bunu
Gunaydin gunaydin tunaydinnnnnnnnn :)İnsan bi günaydın yada iyi günler der hayırsız yine kukruyon
Hakkarideyiz canım. Dalga geçtiğinizi görür gibiyim ama koca bu işte, yapmış bir hata. 90 puan alıp Hakkari'yi neden yazar insan, bu kafam bir türlü almıyor bunu...Neredesiniz suan canim..
Ya su hayatta arkadas kaziklari kadar derdin bir aci yoktur herhalde..:)
Gecmis olsunnn :)
Amoooooo.... Günaydıııııııııııııınnn Sen buralarda mıydın ya. İyi oldu bu. Verdiğin aklı tuttum, küs kalmadım bak. Şu kk çok canlı ya. İki takıldım sinirim yatıştıİnsan bi günaydın yada iyi günler der hayırsız yine kukruyon
Teşekkürler beybiler sizlerede bu kadınlar kulubu nü icad eden kim ise gece saat 3 - 4 de kadar eller gözler yoruluyo haliyle tatil de olunca gec kalkıyorumGunaydin gunaydin tunaydinnnnnnnnn :)
Her burdayım. Kız Sen kaçta yattın beybisi saat 4 de geliyodu çatır çatır yorum yapiyodunAmoooooo.... Günaydıııııııııııııınnn Sen buralarda mıydın ya. İyi oldu bu. Verdiğin aklı tuttum, küs kalmadım bak. Şu kk çok canlı ya. İki takıldım sinirim yatıştı
Seneye öğretmenliğe geçicem yazmıştım canım. Ben gazeteciyim. İletişim liselerinde öğretmenlik yapmak için formasyon alacağım. Eşim öğretmen. Mesleki farklılık olmasın aramızda diye. Onun yazın tatili oluyor. Benim yok. Mesleğimin gecesi gündüzü de yok. O yüzden eğitim sektörüne geçmeye karar verdim Öğrenciler için kabus yeniden başlıyor sanırımAa ne öğretmenisin sen ?
Bilmiyorum ki, elektrik tak diye kesildi yahu. Saati göremedim. Korka korka odaya kaçtım Gittim eşime sarıldım. Baktı elektrikler yok, ben de bu niye bana sarıldı diyorum, elektrik kesildi korktun demi çakaaaal dedi.Her burdayım. Kız Sen kaçta yattın beybisi saat 4 de geliyodu çatır çatır yorum yapiyodun