- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ah canım geçmiş olsunKizlar cok fenayim ya midem cok kotu yaniyor ne varsa ictim ama nafile..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım geçmiş olsunKizlar cok fenayim ya midem cok kotu yaniyor ne varsa ictim ama nafile..
Cok fenayim suanda titreme ates mide yanmaai basti bana yaaaa ofAh canım geçmiş olsun
Kizlar cok fenayim ya midem cok kotu yaniyor ne varsa ictim ama nafile..
ay cok guzel ısmı adıyla yasasınErkek adi eymen
Hahahah deli ya hayrdir nie düşünmuyorsun
Canim ya kiyamam sana ben süt iç Iyı gelir margamCok fenayim suanda titreme ates mide yanmaai basti bana yaaaa of
Bakire o da :)Buyir gel . Söyle bakim evli misin bekar misin
Soda ictim simdi rahatlarim insallah.. canim sagolasin.. saatlik uyku ile duruyorum mide dinlenemedi tabi..Canim ya kiyamam sana ben süt iç Iyı gelir margam
Mati de esra erolcu biliyor muydun :)bekarım esra erolcugum sen
Bende iyi sayilirim canim saclar ne durumda rahat kullanabiliyor musunIyidir margam senden naber
Bende seviyorum yaylari nasil oluyordu anlasamayan burc oluyor bilemedim :)Yay burcuyum canım Her ne kadar yay ve boğa anlaşamayan burçlar olarak bilinse de ben boğa burcu insanlarını çok seviyorum
Yalancinin itfirasiiyaa ben dedım tatlı kızı bekleyın dıdım ama marga beklememıs dmı .. dovelım onu Huy Meselesi
Ah ah bir de isin arka tarafinda konusulan mevzulari bilseydin..O beklemez oooo ooo beklemezzzzz
Vardir ya vardir..yok vallahi, Eklerini de cay demlemeye usendiginden suyla yemis. hem zaten cay da sevmezmis ki. soyle bol kopuklu bakir kupada ayranlari yok mudur ki.
TatliskommmO beklemez oooo ooo beklemezzzzz
O bolumde oluyor evet gorunce hemen kibleyelim :)Kusura bakma bende fark edemedim hayatin icindenmis dünde aynı topikte 1 erkek vardı
Ay hic sevmem midem karistiKekik suyu ic
Niye bi şeyden haberim yok benimAh ah bir de isin arka tarafinda konusulan mevzulari bilseydin..
Bu topik icin bir haftadir dejavu olduk
AskimmmTatliskommm
Dione haber vercekmia ama vermemis ona kiz haha:)Niye bi şeyden haberim yok benim
Askimmm
Niye bi şeyden haberim yok benim
Askimmm