- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.161
:) Sağol canım :) sohbet edelim yaa canım çok sıkılıyor :)Bu aralar öyle cicim, iyi gecelerin olsun..
Edelim şekercim, :)):) Sağol canım :) sohbet edelim yaa canım çok sıkılıyor :)
Yok canım öğrenciyim üni. peki sen ?Edelim şekercim, :))
Çalışıyo musun?
Benim ünv çoktan bitti canım, ev hanımı moduna girdimYok canım öğrenciyim üni. peki sen ?
Hadi yaa :) peki sakıncası olmazsa yaşın kaç ? Ama istemiyorsan söyleme. 20 ler de de diyebilirsin :)Benim ünv çoktan bitti canım, ev hanımı moduna girdim
Ahhh bu yazin bana bir ani hatirlattiHadi yaa :) peki sakıncası olmazsa yaşın kaç ? Ama istemiyorsan söyleme. 20 ler de de diyebilirsin :)
Hadi yaa :) peki sakıncası olmazsa yaşın kaç ? Ama istemiyorsan söyleme. 20 ler de de diyebilirsin :)
Ahhh bu yazin bana bir ani hatirlatti. Crus yas kac
-Yasimi suylumeemmmm
Insan yasindan desifre olabilirmis ondan demiyoHaha 28 e giricem canım.. Niye söylemiyim.. Geçen gün ömürden..
Sen kaç yaşındasın peki?
Bana der benceInsan yasindan desifre olabilirmis ondan demiyo
AhahahahahaaaAhhh bu yazin bana bir ani hatirlatti. Crus yas kac
-Yasimi suylumeemmmm
Görünen o , muhabberin dibine vuruyoruz halbuki haberin yohBuralar cok issiz kalmis
Vuslatim :)
Nerelerdesin Margam, hiç sohbet edemiyoruzVuslatim :)
Buralardayim canim sohbet etmeye vaktim yok su aralar : ) kk ya bakip cikiyorum. Sen nelerelerdesin :)Nerelerdesin Margam, hiç sohbet edemiyoruz
Buralardayim canim sohbet etmeye vaktim yok su aralar : ) kk ya bakip cikiyorum. Sen nelerelerdesin :)