- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
merhabalr,bende pendikte doğa lıfe da yaptırıyorum.işlem ve sonuç mükemmel arkadaşlar.diot açık renk kıllarıda görüyor üstelik teninizde önemli değil.acısız bir işlem.bana verilen bilgide sn.60 atış yapıyor.ütüleme teknolojisiyle.15 gün sonra dökülmeye başlıyor.özellikle 2.seanstan sonra ciddi gözle görülür sonuç alıyorsunuz.merkezde ilgide çok güzel,hijyen,çalışanlarda çok bilgili.benimle ilgilenen arkadaşın tel vereyim size isterseniz lazerle ilgili tüm bilgileri size versin.530.384 43 72.
ilk seans sonrası dökülme 15-20 günü bulmuştu.şimdi bir hafta oldu hafif hafif dökülüyo.bu kontrol seansını bi dahaki gittiğimde sorucam 3. seansım kasımda. azalmadan ziyade incelerek çıkmıştı sanki ama henüz yorum için erken.2. seans sonuçlarını yazrım muhakkak.
Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını
Merhaba herkese,
Ben yeni katıldım. Serayse, Adana'da diode soprano xl çok araştırdım bulamadım. Haftalardır bakınıyorum.. Lütfen bana gittiğin yerin adını verir misin? Burda isim vermek yasakmış sanırım, mesaj atarsan çok sevineceğim.
mine_22 canım msj atmışsn özelden fakat henüz cevap veremiyorum..markası diode mi bilmiyorum sadece soprano xl makinası olduğunu biliorum ben kampanyayla oldukça uygun bir fiyatla başladım henüz 3.seansım tüm vücut gidiyorum umarım görürsün buradan yazdığımı..
Arkadaşlar bir süredir lazer epilasyon yöntemlerini araştırıyordum ve bu siteden de yorumları inceledim. Alexandrite yöntemine başladım ama aklıma gelmeyen bir sıkıntıyla karşılaştım ve çok moralim bozuldu. Ben kızıl tenli- kumral denebilecek bir cilt tipi ve kıl yapısına sahibim. Tüylerimin koyu renkli olduğunu düşünüyordum ve gittiğim merkez de önce bu şekilde nitelendirdi. Ancak ilk seansta malesef yarıya yakını ışından kesinlikle etkilenmedi ve bunların kızıl tüy yapısından kaynaklandığını öğrendim. Birkaç merkez daha gezdim ve bu tip kıl yapısına lazer etki etmeyeceğini söylediler. Bacaklarım ve tüm genital bölgeye yaptıracaktım ama şuan vazgeçmiş durumdayım. Etrafta bir sürü açık renkli kıl yapısına sahip bayan var televizyon medyada göz önünde bulunanlar var onlar ne şekilde çare buluyorlar anlamıyorum. Bu yeni bahsedilen metod ile ilgili açık renk- kızıl tüylerde etkinliği ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yada nasıl bir yol izlemeliyim fikir arayışındayım .
Siteye yeni üye oldum umarım doğru bir yolla mesaj aktarıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?