- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
aslında yarın sabah bende gidip randevu alacaktım.tüm vücut 6 seansa 1.500 istediler yüzüde görmeden fiyat veremeyiz dedler tlfda.ama bu cihaz çok yeniymiş o yüzden seansları bitmiş üstünden 1 yıl geçmiş hala çıkmadı diyen birilerini bulamayacağız ve bu durum kafamı karıştırıyor.onca para güme giderse ne yaparım(
aslında yarın sabah bende gidip randevu alacaktım.tüm vücut 6 seansa 1.500 istediler yüzüde görmeden fiyat veremeyiz dedler tlfda.ama bu cihaz çok yeniymiş o yüzden seansları bitmiş üstünden 1 yıl geçmiş hala çıkmadı diyen birilerini bulamayacağız ve bu durum kafamı karıştırıyor.onca para güme giderse ne yaparım(
Fiyat iyiymiş aslında.Ben burda bi hastaneye sorduğumda seansını 500 dediler.Bu fiyatı nereden aldığını özelden mesaj atar mısın bana
bugün ilk seansıma gittim.tüm vücut yaptırdım.alt bacak genital ve koltuk altım acıdı ama üst bacak kol pek acımadı.göbek çevresi ve belimede atış yaptı onu hiç hissetmedim bile.sanırım tüylerin yoğun ve güçlü olduğu yerler acıyor.umarım herşey yolunda gider ayın 24 ünde kontrol seansım var bakalım hayırlısı inşallah dökülür o zamana kadar.
Bu ütüleme lazerde kontrol seansı yok diye biliyorum ben.Cihaz soprano xl mi?
evet var kontrol seansı.makineyede özellikle baktım soprano xl yazıyordu üstünde.hem zaten atış yaptığı tabancaylada anlaşılıyor ütüleme olduğu tek tek değil ütüler gibi cildinin üstünde gezdiriyor.
bende soprano spaya gidiyorum oda ütüleme ama onda kontrol seansı yok dediler sonuçta aynı şekilde çalışan makinalar bunlar niye bize öyle ediler merak ettim şimdi :26: ve 3. seansıma giricem hiç arada kontrol seansım olmadı benim
enteresanmış gerçektende .sormak lazım bu durumu:44:bu arada 3. seansa kadar ne kadar azalma oldu birde kaç gün sonra dökülmeye başlıyor tüyler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?