Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

arkdslar makına diode mı dıye sordum evet soprano xl dediler ama emın olamıyorum ustunde yazıyormu soprano dıye sordm her makınada yazmaz dediler garıbıme gıttı ya acısız hıc acı yok ne duusnuyorsunuz yanı garıp değil mi yazmaması??? napmam lazım ya

ütüleme epilasyonun uygulama yöntemi zaten diğerlerinden farklıdır.kıl kökleriyle tek tek uğraşmıyorlar.tarayarak hızlı bir şekilde adı gibi ütü yapıyormuş gibi bir işlem uyguluyorlarama bence her makinanın üstünde markası yazar gibi.hiçmi bişey yazmıyor üstünde:44:

yazıyoda bı ara agzından şöle bısı kacırdı makınanın kendısı duruoda kafasınımı degıstım dedı öle bişi dedi anlayamadım ama maıl attm maıldede soprano dedıler bu kdr yalan soleyebılırlermı sızce garıp deılmı?

Ben de Ankara'da dermatolog Müsteyde Dilektaşlı'nın yanında soprano lazere başladım. Seansa gitmeden önce buradakileri okuyup çok korkmuştum, ama benden sonra okuyacaklar korkmasın diye tecrübelerimi yazıyorum:)) Yüz için 2 seansa gittim. Yüz çok hafif acıyor, yani bıyık bölgesi. İşlemi yapan bayan da en çok bıyık bölgesinin acıyacağını söyledi ama dayanılmayacak bir acı değildi. İple aldırırıken daha çok acıdıını söyleyebilirm:) 1 hafta sonra tüyler çıktı ve hepsi döküldü:)) Gerçi ben çok fazla iple aldırdığım için sert ve siyah kıl köklerim vardı, belki o yüzden dökülmüştür. Ama çok çabuk döküldüler diye mutlu oldum:))

Bacak ve bikini bölgesine gelince, gitmeden bikini bölgesine EMLA sürmüştüm.. Daha önce hiç lazer yaptırmadığım için acıyacak diye inanılmaz korkuyrdum.Ama galiba soprano ya da EMLA mucizevi bi şey ki hiç hissetmedim bile.. Gerçekten en çok ona memnunum:)) Bacaklarda da öyle bi acı olmadı. Sadece arada sinek ısırığı gibi bi şey oluyordu. Bacaklarım tam çıkmadı ama bikini bölgesi çıkmaya, çıknalr da dökülmeye başladı.. Bilmiyorum, bundan sonraki seanslar nasıl olacak ama çok umut verici görünüyor :) Ağrı sızı olmaması da süper bi şey..Bayağı esmer olduğum için lazer beni hep korkutmuştu, ama bu yöntemle ilgili başka siteleri de ararştırınca benim gibi esmerler için en ideali diye yazıldığını gördüm. Bacaklarım da çıkmaya başlasın dökülüp dökülmediğini yazarım :)

Merhaba arkadaşlar,
Bende soprano xli ütüleme sistemle bikini bölgesi için lazer yaptırmayı düşünüyorum.İki ayda bir seansı için 150 tl dediler.Her ay gelmiyorsunuz çünkü hemen çıkmıyor dediler.Ortalama 4 seansta bitiyormuş.Yaptıranlar memnun mu bu sistemden?

allah kahretsin ya kiskaniyorum resmen sizi! amerikada fiyatlar inanilmaz ucuk(
buldugum en ucuz merkez 6 seans icin 480$ aliyor her bolgeye, ve lanet olasicalar bacaklari dize kadar ve dizden yukari diye ayirmislar. yani toplam sadece bacaklara 1000$ odemem lazim. neyse ki merkezin kullandigi cihaz soprano xl mis, sizin yorulmarinizi okudum da icim rahatladi braz.
6 seans sonuc verir mi kizlar ne diyorsunuz?

Ben bacaklar-bikini bölgesi-yüz için seans başına 600 TL'ye anlaşytım. İlk seanstan sonra bacaklarım da bayağı döküldü. Galiba yıllardır jilet yapmanın güzelliği:)) Açıkçası ilk seans için bu kadar dökülme beklemiyordum, düşündüğümden fazla döküldü. Bi sonraki seanstan sonra yine gelişmeleri yazarım:))

bana genital kol altı ve komple bacak için 2470 lira dediler. bu da yarın akşama kadar olan fiyat. yoksa 3800 olacakmış. bu fiyat çok mu sizce? bir de anadolu yakasında bu cihazla uygulama yapan yerlere nereden bakabilirim bilen var mı?

Kızlar bu hafta 3. seansıma gideceğim, 2. seans sonrası gelişmeleri yazayım..Bacaklarım innaılmaz azaldı, sanırım senelerce jilet yapmamın faydası bu oldu, yarısından fazlasının gittiğini söyleyebilirim. Ancak geçen seansla ilgili şunu söyleyim, Emla sürmeme rağmen bıyık bölgesi inanılmaz acıdı, zaten en çok o acır diye işlemi yapan bayan söylemişti ama yok böyle bir acı ya.. Bikini bölgesine Emla'yı sürüyorum, ne güzel acımıyor ama bıyık bölgesinde niye etkili olmadı, strech filmle sarsam bi etkisi olur muydu emin olamıyorum..Neyse Allahtan az bir yer diye çok kısa sürüyor ama gerçekten işlemin dozu arttırıldıkça bıyık bölgesi canıma okuyacak diyebilirim..

ankarada ve istanbul avrupa yakasında soprano xl yaptırıp memnun kaldığınız yerler varsa özelden lütfen msj atın kızlar başlamak istiyorum bende banada yardımcı olun.isanbulda ikamet ediyorum ama ankarada da aılemın yanına gıdıp geldıgım ıcın soun olmaz.nasılsa seans aralıkları uzun.

herkese merhaba, ben de lazer konusunda kafası baya baya karısık olanlardanım artık kime, neye inanacagımı hiç bilmiyorum. bütün yorumları okudum herkes farklı birsey söylüyor. işimiz tamamen şansa kalmış durumda. ben alexandır lazerin kalın sert tüylerde işe yaradığına inanıyorum bu konu da hiç bi sıkıntım yok. hatta ben ara seanslarımla birlikte toplam 5 saeans genital bölgem için lazere gittim. hala da devam ediyorum sonuctan gayet memnunum. ama benim problemim. sırtımı, göbeğimi, gögsümü, boynumu, yüzümü, kalca üstümü komple kaplayan siyah fakat incecik tüylerim ince oldukları için alexandırın kesinlilkle işe yaramayacığını hatta çoğaltacağını biliyorum. çünkü buna kuzenimin yüzünde şahit oldum. kızın yüzünden ki tek bir tüy yerini onlarcasına bıraktı.

şimdi diod lazer ütüleme sisteminin ince tüylerde etkili olduğunu süylüyorlar hatta yüzde bile. dogrumu ? gidipte doğrulugunu onaylayan birileri varmı ? burdan bana kesin birseyler söyleyebilecek birileri var mı ? lütfen bu konuda bilgisi olup bana yardımcı olan birileri olursa gercekten cok ama cok sevinirim. en kısa zmanda cevaplarınızı bekliyorum

utulumeye. gittim hic memnun kalmadim bacaklari acitmiyo hizli yapildigi icin
ama koltuk alti ve bikini bolgesini cok acitiyor ve etkili bi yontemde degil iki seans
gittim hic azalma olmadi alexandra gitmistim tek seans yarisi azalmisti ama acisina
dayanamadigim icin devam edemedim

İstanbul da Soprano XL yaptırıp sonuç alanlar nerde yaptırdıklarını bana mesaj atabilirmi ? Yada yaptırdıkları yerde hem alex.... hemde soprano olanlar. En azından bir diğerinde sonuç alınamazsa diğerine geçme imkanı olabilir. Hiç bir şey % 100 değildirdir.
Zaten lazerde de % 85 ila % 90 sonuç alınması bile güzel bir netice.Cevap verecek herkese tşk.ler

Merhaba,
Gittiğin hastanenin adını bana mesaj atabilir misin acaba?
Şimdiden çok teşekkürler.. =)

Sopranocular merhaba :)

Ben İzmir'deyim ve size iki sorum olacaktı.

1) İzmir'de soprano xl için gidebileceğim bir yer var mı?

2) Soprano xl'ye tüy yapısına bakılmaksızın herkes gidebilir mi? (Örneğin alex beyaz ten-koyu tüy için öneriliyor ya, bunun gibi..)

Cevaplarsanız çok memnun olurum.. =)

Bende sopranoyla lazer yaptırmayı düşünüyordum ama cidden kafam karıştı şimdi. benim tüylerim kalın bayaa görür diye umuyorum.. Ya sopranoyla lazer yaptıran, memnun kalanlar var mı?

Selamlar herkese.Ben Ankara da diyod lazer ütüleme sistemi ile 2 farklı merkezde 2 farklı bölgeme seanslarıma başladım.Hem kafama takılanları sormak istiyorum hemde tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.Gittiğim ikiside diyod lazer ütüleme genitalim için tunalı da bir yere gidiyorum ilk seansımda cnm hafif acıdı (jilet yapıp gidiyorsunuz sinek ısırığı gibi acı oluor bazen biraz daha acıyor) koltuk altım için kızılayda bir yere gidiyorum hiç birşey hissetmedim ve çok kısa sürdü makinelerinin soprao xl olduğunu söylüyorlar yalansa günahları boynuna ama biraz tedirgin oldum.Hiiiç acımaması normalmi? genital bölgemde şimdi 1buçk haftayı geçti uzamadı çok ama dökülüyor.koltuk altım zerre dökülmedi daha ve uzadı çıkıyor bildiğin .Sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…