• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

3 seanslık tecrübe yeterli gelmiyor mu:))) e şimdi ben 3 seansta bu muhteşem makina ile yüzümdeki tüylerden kurtuldum. 5 aydır çıkmıyor ve inanılmaz memnunum. :) tecrübelerini yazan arkadaşlarımıza saldırır bi üslupla yaklaşmayalım lütfen. yada makinayı övenlere ticari basit sebepler gibi çirkin ifadelerler kullanmayalım, kötüleyeninde alex makinası var deriz o halde:)

sanırım tam olarak ne dediğim anlaşılmadı,kaç aydır gittiğiniz değil hiç gitmeden geçen altı ayda kılların nekadarının geri geldiği önemli!!! tabiki tecrubelerimizi paylaşıyoruz ancak tavsiye etmeden öncede net bilgilere ulaşmak zorundayız,herhangi bir bölgedeki kıllarınızı yanan bir ispirtolu pamuklada düzenli olarak ütüleseniz ve bunu 6-8 haftada bir tekrarlasanız o bölge tertemiz kalır ancak 4-6 ay işleme ara verdiğinizde hepsi yanlarına arkadaşlarınıda alıp geri gelir:-) sanırım bu kez ne anlattığım anlaşılmıştır!!!

meraba ;
ben eylül ayından lazere gidiyorum 5 seans gittim haftaya 6 olacak .5 seansın 4 ünde sopranoya 1 seans ta Quantum a girdim ama bidaha da Quantuma girmem çok canım yandı ve hafif yanıklar oluştu çok hafif izler kaldı(geçeceğini söylüyolar)
Sopranodan çok memnunum canımı yakmıyor şuana kadar bir sıkıntı yok tüylerimde azalma var hatta 1 ay olacak gideli ve daha çıkmadılar ama tamamen bitermi bilmiyorum orada çalışan kadın 3 yıl önce biten ve hala çıkmayan müşterileri olduğunu söyledi.ben paket aldım yani tüm vücut ve süresiz sonuçta bitmezse yıllar sonra bile gidip tekrar yaptırabiliyorum kılların bitmemesi onlarında aleyhine olur.
tamamen bitmese bile çok çok azalacağı kesin bi de kıl dönmeleri siyah siyah olan nokta gibi izlerden de kurtuluyorum en çok ona seviniyorum.
umarım bilgilerim faydalı olur.

merhaba,

xxxxxxxxx gidiyorsunuz ?bende soprano xl 10 seans 900 e buldum bir yer hatta polikilinik ama kararsızım acaba bitiş garantili mi olsun diye bir yere başlayamadım :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
ankarada bildiğiniz bir yer varmı? bende gitmek istiyorum ancak güvenilir bir yer bulamadım henüz.

Evet Ankara da belirli bir seans sayısı sonrası(örneğin 8 seans ücretlendirilme sonrası) ücretsiz seans olarak anlaşma yapılabilecek bi klinik var mı bildiğiniz,çünkü neredeyse her yer cihazını çok övüyor ama gerçekten cihazına güvenen bi yerin böyle bi anlaşmaya yanaşması gerekir bence..

Soprano xl lazer acaba ınce tuylerdede etkılımı arkadaslar kararsız kaldım:SBırde yazın baslamak ne kadar mantıklı olur?

Canım özelden msj atamıyorum, burdan yazayım;Ben kadıköyde bir merkezden çarşambaya randevu almıştım. İlk defa gidecektim. Ancak; randevumu iptal edeceğim. Çünkü güvenim sarsıldı bu yere. Nedenine gelince; dr ile yüzyüze görüştüm, tüylerime baktı. Herşey süper, hepsi tamamen bitecek, güneşe de çıkabilirsin vs şeklinde konuştu. Eve gelince intten araştırdım, bi kere alexandrit cihazı ince tüylerde uygulanmazmış( benim kollarım ve yüzümdekiler ince tüylü) Tamamen tüy bitimi de olmazmış, Güneşe de çıkılmaması gerekirmiş. Tabi bu bilgiler bütün güvenim sarsıldı. Dr un söylediklerinin tam zıddıydı bunlar. En iyisinin tavsiyeyle olacağına karar verdim sonunda. Siz gidiyor musunuz?

kafam muhteşem karıştı :) alex başladım bir hastanede ama bacaklarıma yapmadı geçen yaz güneş gördüşüm için yaaaa yardım yardım :( lütfen

Soprano xl için yarına randevu aldım özel bir hastahaneden, bakalım nasıl olacak? Sizlerle paylaşırım zamanla...

kafam muhteşem karıştı :) alex başladım bir hastanede ama bacaklarıma yapmadı geçen yaz güneş gördüşüm için yaaaa yardım yardım :( lütfen

Sanırım ten rengin koyu olmuş, alex koyu renkli tenlere uygulanmıyomuş. Doktorun yapmadığına göre güvenilir biri. Öyle olmasaydı benimki gibi şişkin şişkin konuşup para kazanmak için yapıp sağlığını tehlikeye atardı. Soprano sanırım koyu ciltlere de uygulanıyor, yani bugün sordum oluyor dedi. Bakalım...

evet canım alaxandrite ince tuylerde etkılı degılkı nasıl doktormus o öle:S olabilecek tek lazer ceısıdı sanırım diode oda olursa ama karrarsızım:S

Ayyynen öyle canım.diode yi hiç bilmiyorum araştırmadım...

Araştırdıkça hem bu konudaki bilgim artıyor hemde kafam karışıyor:27: Bizim burdada özel bi hastanede varmış bu sopranodan,reklamını görmüş eşim.YArın bi görüşmeye gideceğim. Tüm bacak 500 + koltuk altı ve bıyık bölgeside hediye demişler telefonda.YArın iyice öğrenirim artık. Bu cihazda yaptıran arkadaşlar fiyat nasıl sizce? Bu cihazla ilgili pek kullanıcı yorumuda yok maalesef,çok kararsız kaldım:44:

ben Ankarada iğneliye gidiyorum acısı dışında çok memnunum 3. seanstan sonra bazı yerler çıkmadı.
şu an ara ara tüylerim var yani. çünkü bayan atlayarak aldığı için. uzun sürede az bir bölge temizlendiği ve canım çok yandığı için acaba iğneliyi bırakıp lazer mi yaptırsam diyorum
ankarada lazer için önereceğiniz yerler ve makineler var mı?

ben Ankarada iğneliye gidiyorum acısı dışında çok memnunum 3. seanstan sonra bazı yerler çıkmadı.
şu an ara ara tüylerim var yani. çünkü bayan atlayarak aldığı için. uzun sürede az bir bölge temizlendiği ve canım çok yandığı için acaba iğneliyi bırakıp lazer mi yaptırsam diyorum
ankarada lazer için önereceğiniz yerler ve makineler var mı?

bence lazere hiç bulaşma 3 seansta çıkmayan tüylerin varsa daha ne istiyorsun? lazerde ilk gittiğinde oradaki bayan benim atış yaptığım yerden bi daha çıkmaz der, 10 seansta 10 atış yapar hala tüyler çıkar. artık tüyler mi arsız yapan mı? sen karar ver:63:

valla bir seans alex yaptırmıştım çok acılıydı bıraktım.iki yıl aradan sonra dün de soprana xl deneyen biri olarak hissettiğim acı birebir aynıydı diyebilirim. sanırım bu kişinin kendi acı eşiği ile ilgili birşey, çünkü bir arkadaşım soprano ile acı çekmediğini söylemişti fakat ben çok acı çektim. alex yaptırdığımda iki ay rahat gezebilmiştim bakalım sopranoda nasıl olacak? bu sefer kaçamam da 8 seansın parasını peşin verdim. neyseki gittiğim merkezde alex de var ne de olsa acı aynı olmadı alex e dönerim ağlaya ağlaya :D

3. seansıma 2 gün sonra gireceğim ilk 2 seansdaki ortalama dökülme yüzde 40 civarı inanılmaz birşey yıllardır istediğim şeyin olduğunu görmek çok mutlu ediyor 3.seansdan sonra yine yazacağım sağlıklı paylaşım olsun diye bitene kadar burdan yazacağım karar sizlere kalmış ondan sonra ama benden şuana kadar yaşadığım tecrübeye dayanarak firkrimi soruyorsanız arayın gidin bu cihazı bulun ve ona epilasyon yaptırın derim. o zaman anlarsınız ne demek istediğimi. :nazar:

aslında yarın sabah bende gidip randevu alacaktım.tüm vücut 6 seansa 1.500 istediler yüzüde görmeden fiyat veremeyiz dedler tlfda.ama bu cihaz çok yeniymiş o yüzden seansları bitmiş üstünden 1 yıl geçmiş hala çıkmadı diyen birilerini bulamayacağız ve bu durum kafamı karıştırıyor.onca para güme giderse ne yaparım:((

aslında yarın sabah bende gidip randevu alacaktım.tüm vücut 6 seansa 1.500 istediler yüzüde görmeden fiyat veremeyiz dedler tlfda.ama bu cihaz çok yeniymiş o yüzden seansları bitmiş üstünden 1 yıl geçmiş hala çıkmadı diyen birilerini bulamayacağız ve bu durum kafamı karıştırıyor.onca para güme giderse ne yaparım:((

Ben de çok araştırdım ve çevremdekilerin ısrarıyla ve referansıyla ütüleme epilasyon lazerine başladım gerçekten dökülmeler çok güzel 6 seansımı tamamlamadan 4.seansdan sonra gitmeye gerek kalmaz diye düşünüyorum çünkü yüde 40 döküldü ve hiç çıkmadı şimdi yarın 3.seansıma başlıyorum 2 hafta sonra tekrar paylaşacağım yorumlarımı.

Ben de çok araştırdım ve çevremdekilerin ısrarıyla ve referansıyla ütüleme epilasyon lazerine başladım gerçekten dökülmeler çok güzel 6 seansımı tamamlamadan 4.seansdan sonra gitmeye gerek kalmaz diye düşünüyorum çünkü yüde 40 döküldü ve hiç çıkmadı şimdi yarın 3.seansıma başlıyorum 2 hafta sonra tekrar paylaşacağım yorumlarımı.

Back