yaklaşık 10 yıl önce başladı lazer epilasyon maceram. Batık kıl problemim olduğu için kurtulmak istemiştim.. 10 seans geçti gitti ama benim kıllar bitmemişti.. tabi bunda açık tenli ve açık renk kıllara sahip olmamın da payı var.. Seans aralıklarım da düzenli sayılmazdı.. yaklaşık 3 yıl sonra, epilasyonu yapan kadın artık gelme, sana bu kadar yardımcı olabiliriz demişti :)
benim hala batık kıl problemim var ve normal bir bikini giymenin hayalinin kuruyorum yıllardır..
aldığım bir eğitimde, kılların 5 yıl sonra tekrar çıkacağı, asla tamamen bitirilemiyceğini söylemişti dermatolog.... derinizin her santimetre karesinde 300-700 arası kıl kökü olduğunu biliyor muydunuz :) tabi hepsi birden çıkmıyor.. lazerle yok olanların yerine diğerleri çıkıyor.. lazer diğer kıl köklerini tetikleyebiliyor... işte bu yüzden bitmiyorlarmış..
Bodrumda yaşıyorum, bir arkadaşım SopranoXL Lazer Epilasyon Cihazının olduğu yerde tüm vücut bitirme anlaşmalı bir yere gidiyormuş.. o çok memnun.. ama onun kıl kökleri koyu..
Nette araştırdım, diode lazerler açık renk ve cansız kıllar için öneriliyor.. sanırım SopranoXL Lazer Epilasyon Cihazı biraz daha gelişmiş..
her neyse, ben de onun gittiği yere gitmeye karar verdim.. tamamen biteceğinin hayalini kurmuyorum bile, bitmeyecek biliyorum.. ama hiç değilse ağda niyetine, daha acısız ve yarasız beresiz geçireğim günleri düşlüyorum..
deneyimlerimi sizinle paylaşırım..
hoşça kalın...