• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

aslında yarın sabah bende gidip randevu alacaktım.tüm vücut 6 seansa 1.500 istediler yüzüde görmeden fiyat veremeyiz dedler tlfda.ama bu cihaz çok yeniymiş o yüzden seansları bitmiş üstünden 1 yıl geçmiş hala çıkmadı diyen birilerini bulamayacağız ve bu durum kafamı karıştırıyor.onca para güme giderse ne yaparım:((

Ben de çok araştırdım ve çevremdekilerin ısrarıyla ve referansıyla ütüleme epilasyon lazerine başladım gerçekten dökülmeler çok güzel 6 seansımı tamamlamadan 4.seansdan sonra gitmeye gerek kalmaz diye düşünüyorum çünkü yüde 40 döküldü ve hiç çıkmadı şimdi yarın 3.seansıma başlıyorum 2 hafta sonra tekrar paylaşacağım yorumlarımı.

aslında yarın sabah bende gidip randevu alacaktım.tüm vücut 6 seansa 1.500 istediler yüzüde görmeden fiyat veremeyiz dedler tlfda.ama bu cihaz çok yeniymiş o yüzden seansları bitmiş üstünden 1 yıl geçmiş hala çıkmadı diyen birilerini bulamayacağız ve bu durum kafamı karıştırıyor.onca para güme giderse ne yaparım:((

Fiyat iyiymiş aslında.Ben burda bi hastaneye sorduğumda seansını 500 dediler.Bu fiyatı nereden aldığını özelden mesaj atar mısın bana

Fiyat iyiymiş aslında.Ben burda bi hastaneye sorduğumda seansını 500 dediler.Bu fiyatı nereden aldığını özelden mesaj atar mısın bana

ben mersindeyim canım burda özel bir hastanede yapıyolar.bugün gidip görüştüm 1500e anlaştık.hatta bel ve göbek çevresi dahil değil normalde ama çok fazla yok diye onuda aradan çıkaracaklar.ama bayramdan sonraya randevu verdiler sanırım çok yoğunlar:(

ben daha 1 seans gittim ama kıllarda ciddi anlamda incelme oldu. bence bu kılın tüyün sonu yok hiçbir zaman tam olarak bitmiyor. bitti diyenler bile senede bir kere en az gidiyormuş. çok araştırdım ben 3 senede normal lazere gittim ama acısından daha sonra dayanamadım bıraktım. şimdi şöyle düşünüyorum artık hergün kıllarla uğraşmaktansa 3 ayda bir epilasyon yaptırırı rahat ederim.:79:

Ben geçen hafta 3.seansımı da tamamladım. Söz verdiğim üzere size 3 seans sonrası yorumlarımı yazıyorum. Daha önce de dediğim gibi 2. seansdan sonra 6 hafta bekledim 3.seansa başlamak için ve bu sürede kıllarımda yüzde 40 azalma oldu ve geri çıkanlarda inceldi şimdi 3.seans bitti ve doktor bana 4.seansına 8 hafta sonra geleceksin dedi ve 3.seans sonrasında yüzde 50 oranında kıllardan kurtulmuş olacaksın dedi ben gerçekten bu söylenenlere burada yazılanlara inanmamıştım ama tecrübe ederek gürdüm ki bu cihaz gerçekten çok etkili ve bi o kadar da acısız. 3 seansım bitti ve buradan okuyanlara ütüleme epilasyon lazer soprano yu tavsiye ederim. 4. seans zamanı yıne yazacağım.

yaklaşık 10 yıl önce başladı lazer epilasyon maceram. Batık kıl problemim olduğu için kurtulmak istemiştim.. 10 seans geçti gitti ama benim kıllar bitmemişti.. tabi bunda açık tenli ve açık renk kıllara sahip olmamın da payı var.. Seans aralıklarım da düzenli sayılmazdı.. yaklaşık 3 yıl sonra, epilasyonu yapan kadın artık gelme, sana bu kadar yardımcı olabiliriz demişti :)

benim hala batık kıl problemim var ve normal bir bikini giymenin hayalinin kuruyorum yıllardır.. :59:

aldığım bir eğitimde, kılların 5 yıl sonra tekrar çıkacağı, asla tamamen bitirilemiyceğini söylemişti dermatolog.... derinizin her santimetre karesinde 300-700 arası kıl kökü olduğunu biliyor muydunuz :) tabi hepsi birden çıkmıyor.. lazerle yok olanların yerine diğerleri çıkıyor.. lazer diğer kıl köklerini tetikleyebiliyor... işte bu yüzden bitmiyorlarmış..

Bodrumda yaşıyorum, bir arkadaşım SopranoXL Lazer Epilasyon Cihazının olduğu yerde tüm vücut bitirme anlaşmalı bir yere gidiyormuş.. o çok memnun.. ama onun kıl kökleri koyu..

Nette araştırdım, diode lazerler açık renk ve cansız kıllar için öneriliyor.. sanırım SopranoXL Lazer Epilasyon Cihazı biraz daha gelişmiş..

her neyse, ben de onun gittiği yere gitmeye karar verdim.. tamamen biteceğinin hayalini kurmuyorum bile, bitmeyecek biliyorum.. ama hiç değilse ağda niyetine, daha acısız ve yarasız beresiz geçireğim günleri düşlüyorum..

deneyimlerimi sizinle paylaşırım..
hoşça kalın...

allah rızası ıcın bna yardımmm ediiinn:(:(...
bende eplasyın yaptrmak ıstyorum ızmırde yaşyorum. alasancakta desabella dıye bı yer varmıs bırı bna o konuda bılgı vereblr mı? yanı kesın sonucu varmı?

daha da iyi olacak ikinci seans sonrasinda :) bende yuzde 50 oraninda gitti 3 seans sonrasinda geri cikanlarda cok inceldi sanirim 2 seans sonra bir daha gitmeme gerek kalmayacak.

bugün ilk seansıma gittim.tüm vücut yaptırdım.alt bacak genital ve koltuk altım acıdı ama üst bacak kol pek acımadı.göbek çevresi ve belimede atış yaptı onu hiç hissetmedim bile.sanırım tüylerin yoğun ve güçlü olduğu yerler acıyor.umarım herşey yolunda gider ayın 24 ünde kontrol seansım var bakalım hayırlısı inşallah dökülür o zamana kadar.

bugün ilk seansıma gittim.tüm vücut yaptırdım.alt bacak genital ve koltuk altım acıdı ama üst bacak kol pek acımadı.göbek çevresi ve belimede atış yaptı onu hiç hissetmedim bile.sanırım tüylerin yoğun ve güçlü olduğu yerler acıyor.umarım herşey yolunda gider ayın 24 ünde kontrol seansım var bakalım hayırlısı inşallah dökülür o zamana kadar.

Bu ütüleme lazerde kontrol seansı yok diye biliyorum ben.Cihaz soprano xl mi?

Bu ütüleme lazerde kontrol seansı yok diye biliyorum ben.Cihaz soprano xl mi?

evet var kontrol seansı.makineyede özellikle baktım soprano xl yazıyordu üstünde.hem zaten atış yaptığı tabancaylada anlaşılıyor ütüleme olduğu tek tek değil ütüler gibi cildinin üstünde gezdiriyor.

evet var kontrol seansı.makineyede özellikle baktım soprano xl yazıyordu üstünde.hem zaten atış yaptığı tabancaylada anlaşılıyor ütüleme olduğu tek tek değil ütüler gibi cildinin üstünde gezdiriyor.

bende soprano spaya gidiyorum oda ütüleme ama onda kontrol seansı yok dediler sonuçta aynı şekilde çalışan makinalar bunlar niye bize öyle ediler merak ettim şimdi :26: ve 3. seansıma giricem hiç arada kontrol seansım olmadı benim

Son düzenleme:
bende soprano spaya gidiyorum oda ütüleme ama onda kontrol seansı yok dediler sonuçta aynı şekilde çalışan makinalar bunlar niye bize öyle ediler merak ettim şimdi :26: ve 3. seansıma giricem hiç arada kontrol seansım olmadı benim

enteresanmış gerçektende .sormak lazım bu durumu:44:bu arada 3. seansa kadar ne kadar azalma oldu birde kaç gün sonra dökülmeye başlıyor tüyler acaba?

enteresanmış gerçektende .sormak lazım bu durumu:44:bu arada 3. seansa kadar ne kadar azalma oldu birde kaç gün sonra dökülmeye başlıyor tüyler acaba?

ilk seans sonrası dökülme 15-20 günü bulmuştu.şimdi bir hafta oldu hafif hafif dökülüyo.bu kontrol seansını bi dahaki gittiğimde sorucam 3. seansım kasımda. azalmadan ziyade incelerek çıkmıştı sanki ama henüz yorum için erken.2. seans sonuçlarını yazrım muhakkak.

kızlar cumartesi ilk seansım vardı.hergün kese yap demişti kız.birkaç gün sonra dökülmeye başlayacak demişti.hiç dökülme belirtisi falan yok bende.hatta tutup çek demişti çekiyorum ama elime hemen gelmiyor öyle.dökülme nasıl oluyor acaba kızlar.biri bana tam olarak anlatabilirmi?

kızlar cumartesi ilk seansım vardı.hergün kese yap demişti kız.birkaç gün sonra dökülmeye başlayacak demişti.hiç dökülme belirtisi falan yok bende.hatta tutup çek demişti çekiyorum ama elime hemen gelmiyor öyle.dökülme nasıl oluyor acaba kızlar.biri bana tam olarak anlatabilirmi?

ben de alexandrite lazere başlamıştım geçen yılın mayıs ayında..bacaklarım nerdeyse tamamen bitti kol altlarım da öyle,genital bölgede dudak çevresi bitmedi zaten genelde tam bitmez kalırmış...sırt bölgemde falan ince ince tüyler var onlar için de da soprano xl ile çalışan bir yere gitmek istiyorum da keşke bacaklarımda alexandrite ın yaptığı etkiyi sırtım için de soprano xl yapsa... ama diot lazerden umutluyum inş yanılmam

kizlar ben alexle basladim epilasyona bu gunde kontrol seansim vardi sopranoyla yaptilar,alex yapilirken cok acimisti ama bugun sprano yapilirken oluyorum sandim inanin coooook acidi ama benim tuyler baya kalin ve sert doktor ondan bu kadar cok aciyo dedi ama bilemiorum artik bilginiz olsun....

Back