- Konu Sahibi ohcanimadeysin
merhaba hanımlar. ben de bu konudaki tecrübemi paylaşayım. ben Bodrum'da soprano xl cihazı kullanan bir yerde başladım. uzun araştırmalarım sonucu en yeni teknoloji ve en etkili cihaz olduğu için daha pahalı olmasına rağmen bunu tercih ettim. ben komple vücut bitene kadar 3.500TL 9 taksit ödedim.sonradan öğrendiğim kadarıyla bazen kampanyalar oluyormuş ama bana denk gelmedi.sağlık olsun :) ütüleme epilasyon ağrısız deniyor ama anlık da olsa yerimden sıçradığım zamanlar oldu. çok küçük iğne batıyormuş hissi veriyor kıl köklerinin yoğun olduğu yerlerde.ama asla dayanılmayacak bir ağrı değil.ağda ile mukayese bile edilemez.benim ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen ben katlanabildim. tabi kökler zayıfladığı için bir sonraki seans hep daha acısız olacakmış. 7 ila 21 gün arası dökülmeler olacak dediler. % 70 i döküldü gerçekten. 8 hafta seans araları.cildi tahrişten korumamız gerekiyor. güneş gören yerlerimize en az 30 faktör koruyucu kullanmamız gerekiyor ve 2 saatten fazla dışarıda kalacaksak yenilememiz gerekiyor. umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız.sevgiler...