• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

cumartesi kontrol seansım var.tutup çekince elime geliyolar ama keseyle falan çok fazla dökülmüyor.tüm vücutta olunca hangi birini çekeyim Allah aşkına:26:hastaneyi aradım ne yapayım diye mecburen çekeceksiniz idare edin lütfen ilk seans sonucu bizim için çok önemli dedi.ha birde koli bandıyla dökülmelere yardımcı olabilirsiniz dedi.denedim gerçekten oluyor ama çook cansız olanları daha rahat alıyor.siyah ve sert olanları pek almıyor.:59:acaba aranızda başka bir yöntem bileniniz varmı kızlar?dökülmelerine ne şekilde yardım edebilirim?:58:

29 ekimde 2.seansım var.kadın tüm vücut jiletleyip gelin demişti ama aradan 2 ay geçmesine rağmen tüylerim uzamadı benim.kıl kökleri belirgin ama uzama pek olmadı.sizde böyle bişey oldumu acaba?

merhabalr,bende pendikte doğa lıfe da yaptırıyorum.işlem ve sonuç mükemmel arkadaşlar.diot açık renk kıllarıda görüyor üstelik teninizde önemli değil.acısız bir işlem.bana verilen bilgide sn.60 atış yapıyor.ütüleme teknolojisiyle.15 gün sonra dökülmeye başlıyor.özellikle 2.seanstan sonra ciddi gözle görülür sonuç alıyorsunuz.merkezde ilgide çok güzel,hijyen,çalışanlarda çok bilgili.benimle ilgilenen arkadaşın tel vereyim size isterseniz lazerle ilgili tüm bilgileri size versin.530.384 43 72.

bu kadarda belirgin bir reklamı ilk kez gördüm valla:1:oldu olacak merkezin 1_2 fotoğrafınıda ekleseydinizde tam olsaydı:9:

valla ben 3. seansı bitirdim belirgin bir şekilde inceldiler tabiki ama yine çıkıyolar :43:
valla bunlar bitmez ben diyim ben artık 2 ayda bir ağda niyetine gidicem napimm hem can acıyo ama normal lazer kadar değil...
belki bir gün bir gün biter :9:

ARKADASHLAR.. IZMIRde SOPRANO XL VEYA DIOT LAZER YAPTIRIP MEMNUN KALANLAR VAR MI? LUTFEN YAZARMISINIZZ.. YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR..

Merhabalar. Bende yarın icin randevu aldım.soprana xl cihaz.yüzümü yaptiricam ama oncesinde jilet oluyo dediler ben hiç istemiyorum jileti çünkü yüzümde çok fazla yok aralarda siyah kıllar ve cene bölgemde yogun olarak siyahlar var .yüzüne jilet yaptıran var mı sonucu Nasıl oluyor?bu arada ben izmirdeyim izmirde cihazı soran arkadasa hastenenin adını verbilirim burdan yazdmıyoruz sanırım.

bende yaptırıyorum 3.seansıma gidicem yakın zamanda.etkili oldu bende oldukça.ama kollarımda henüz pek etkili deil ne kadar sertse kıllar okadar çabuk etili oluyo ama tabi en az 7-8seansı gözden çıkarmak gerek bakalım umutluyum

geçen hafta 3. seansım vardı.ayın 14 ünde de kontrol seansım var.ben bu güne kadar ciddi bir değişiklik hissetmedim daha doğrusu hissedemedim.çünkü doğru düzgün uzamadan tekrar seansa çağırıyolar.haliyle hiçbişey anlayamadım sadece biraz daha cansız çıkıyorlar o kadar.miktarında bir azalma varmı bilmiyorum çünkü kökleri görünüyor tüylerin.toplam 6 seans anlaşmıştık biz.karar verdim 4.seansada gittikten sonra birkaç ay beklemek istiyorum.bakalım ne kadarı ne şekilde geri çıkacak.6 seansı acele acele yapıpta sonra aradan 3_5 ay geçtikten sonra yine çıkarlarsa ne olacak:47::20:aranızda tam bitirmiş olan varmı bu makineyle?yada seans aralığınız ne seviyede sizin?

ilk seans sonrası dökülme 15-20 günü bulmuştu.şimdi bir hafta oldu hafif hafif dökülüyo.bu kontrol seansını bi dahaki gittiğimde sorucam 3. seansım kasımda. azalmadan ziyade incelerek çıkmıştı sanki ama henüz yorum için erken.2. seans sonuçlarını yazrım muhakkak.

canım senin ne durumda şuanda?sen benden önce başlamıştın devam ediyormusun belirgin bir fark varmı?

Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını

Merhaba herkese,

Ben yeni katıldım. Serayse, Adana'da diode soprano xl çok araştırdım bulamadım. Haftalardır bakınıyorum.. Lütfen bana gittiğin yerin adını verir misin? Burda isim vermek yasakmış sanırım, mesaj atarsan çok sevineceğim.:3:

Merhaba herkese,

Ben yeni katıldım. Serayse, Adana'da diode soprano xl çok araştırdım bulamadım. Haftalardır bakınıyorum.. Lütfen bana gittiğin yerin adını verir misin? Burda isim vermek yasakmış sanırım, mesaj atarsan çok sevineceğim.:3:

ben şimdi baktım adana da 2 yerde var o cihazdan arama motoruna ütülemeepilasyon yaz en üstte bu cihazın satışını yapan firmanın sitesi var oradan şehir seçerek bakılıyor ben de yeni başladım bu cihaza tamamen bitermi bitmezmi kesin birşey diyemem ama en azından acı yok ...

soprano alman asılllı bır cıhazdır tammmen acısızdır 810 nm dalga boyludur gercekten devrım gıbı brı cıhazdr ımkanı olan bence onu secmelıdr ama genellde tum ıllerde bulunmuyo

mine_22 canım msj atmışsn özelden fakat henüz cevap veremiyorum..markası diode mi bilmiyorum sadece soprano xl makinası olduğunu biliorum ben kampanyayla oldukça uygun bir fiyatla başladım henüz 3.seansım tüm vücut gidiyorum umarım görürsün buradan yazdığımı..

mine_22 canım msj atmışsn özelden fakat henüz cevap veremiyorum..markası diode mi bilmiyorum sadece soprano xl makinası olduğunu biliorum ben kampanyayla oldukça uygun bir fiyatla başladım henüz 3.seansım tüm vücut gidiyorum umarım görürsün buradan yazdığımı..

oldukça uygun derken ne kadar acaba?yaptırdığın yeri değil sadece fiyatını merak etim.

Arkadaşlar bir süredir lazer epilasyon yöntemlerini araştırıyordum ve bu siteden de yorumları inceledim. Alexandrite yöntemine başladım ama aklıma gelmeyen bir sıkıntıyla karşılaştım ve çok moralim bozuldu. Ben kızıl tenli- kumral denebilecek bir cilt tipi ve kıl yapısına sahibim. Tüylerimin koyu renkli olduğunu düşünüyordum ve gittiğim merkez de önce bu şekilde nitelendirdi. Ancak ilk seansta malesef yarıya yakını ışından kesinlikle etkilenmedi ve bunların kızıl tüy yapısından kaynaklandığını öğrendim. Birkaç merkez daha gezdim ve bu tip kıl yapısına lazer etki etmeyeceğini söylediler. Bacaklarım ve tüm genital bölgeye yaptıracaktım ama şuan vazgeçmiş durumdayım. Etrafta bir sürü açık renkli kıl yapısına sahip bayan var televizyon medyada göz önünde bulunanlar var onlar ne şekilde çare buluyorlar anlamıyorum. Bu yeni bahsedilen metod ile ilgili açık renk- kızıl tüylerde etkinliği ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yada nasıl bir yol izlemeliyim fikir arayışındayım .
Siteye yeni üye oldum umarım doğru bir yolla mesaj aktarıyorumdur.

Arkadaşlar bir süredir lazer epilasyon yöntemlerini araştırıyordum ve bu siteden de yorumları inceledim. Alexandrite yöntemine başladım ama aklıma gelmeyen bir sıkıntıyla karşılaştım ve çok moralim bozuldu. Ben kızıl tenli- kumral denebilecek bir cilt tipi ve kıl yapısına sahibim. Tüylerimin koyu renkli olduğunu düşünüyordum ve gittiğim merkez de önce bu şekilde nitelendirdi. Ancak ilk seansta malesef yarıya yakını ışından kesinlikle etkilenmedi ve bunların kızıl tüy yapısından kaynaklandığını öğrendim. Birkaç merkez daha gezdim ve bu tip kıl yapısına lazer etki etmeyeceğini söylediler. Bacaklarım ve tüm genital bölgeye yaptıracaktım ama şuan vazgeçmiş durumdayım. Etrafta bir sürü açık renkli kıl yapısına sahip bayan var televizyon medyada göz önünde bulunanlar var onlar ne şekilde çare buluyorlar anlamıyorum. Bu yeni bahsedilen metod ile ilgili açık renk- kızıl tüylerde etkinliği ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yada nasıl bir yol izlemeliyim fikir arayışındayım .
Siteye yeni üye oldum umarım doğru bir yolla mesaj aktarıyorumdur.

diode lazerler daha doğru olmazmı senin için?açık renk yada daha cansız tüylerde genellikle onu tavs,ye ediyorlar.alexandrete çok koyu tüylerde kullanılıyor.sopranoda aslında diode türüymüş ama çok açık renkleri oda görmüyürmuş(tabi seninki hangi seviyede bilemiyorum bir uzmana tüylerini almadan gidersen fikir verirler belkide görür)hiç bir lazer göremeyecek durumdaysa mecburen iğneli epilasyona gideceksin.

Back