Sopalık bir BEN. Deli eden, Ex olsun artık dediğim O

Bizimki Türkiyede kalan tek hayırsever. Aksini ben düşününce tüh kaka oluyorum. Hadi iyiliğinden eve aldın anladık. Kadının arabası var, daha önce nasıl arabasıyla işe gidiyorsa yine gitsin. Ne mecburiyetin var?
Dedigim gibi bunlar bahane onlar zaten bir flört dönemine baslamıslar. Bana kalırsa birdaha asla kabul etmeyin o adamı.

Aralarinda bi elektriklenme olmadiysa bile bundan sonra olur. Bu kadar sık gorustukleri icin.
Senin tepki gosterdigini bile bile devam ediyorsa cocuk seni gozden cikarmis demektir

Aralarinda bi elektriklenme olmadiysa bile bundan sonra olur. Bu kadar sık gorustukleri icin.
Senin tepki gosterdigini bile bile devam ediyorsa cocuk seni gozden cikarmis demektir
Akrabalari da "O hep iyi niyetinden kaybediyor. Yoksa oyle kadina kiza bakacak biri degil sen de biliyorsun" diyorlar. Iyilik yapilacak yer vardir yapilmayacak yer vardir. Kaldi ki bu durumun beni rahatsiz ettigini bile bile ustelik iliskimizin bozulmasi ugruna yapilir mi? Deger mi?

Sevgiliniz kac yasinda?
Kadin arabasi falan olduguna gore muhtac, cok kotu durumda biri falan degil anladigim kadariyla. Kadinin bir de cocuklari var sanirim. Nasil bir tadilatmis ki bu uc haftadan uzun suruyor? Biz de tadilat yaptirdik, evden ayrilmadik. Ya bilmiyorum kafada bir suru sorular... sanki tadilat falan hikaye gibi. Erkek arkadasinin o bos evi de esyalariyla dayali doseli sanirim sanki bu isler icin hazir bekliyor gibi.

Kızın sevgilisi var sizinki yok:KK51:bu kadarda aleni yapılmaz yani.sizde mesaj atıp peşine düşüp kendinizi komik duruma düşürmeyin.belli ki kız sizinkini kullanıyor veya hoşlanıyor sizinki de bu durumdan memnun.alan razı veren razı.sizi taksaydı kendi ilişkisinin bozulmasını göze almazdı.

Sevgiliniz kac yasinda?
Kadin arabasi falan olduguna gore muhtac, cok kotu durumda biri falan degil anladigim kadariyla. Kadinin bir de cocuklari var sanirim. Nasil bir tadilatmis ki bu uc haftadan uzun suruyor? Biz de tadilat yaptirdik, evden ayrilmadik. Ya bilmiyorum kafada bir suru sorular... sanki tadilat falan hikaye gibi. Erkek arkadasinin o bos evi de esyalariyla dayali doseli sanirim sanki bu isler icin hazir bekliyor gibi.
Kadin memur. Bosanmis ve 3 cocugu var. Annesi ile yasiyordu. Annesi ile kavga etmis. Annesi koye gidince bu da esyalarini toplamis, cocuklari karne tatili diye babaya gondermis. Sonra da benim erkek arkadasimi aramis. Biz 2.5 yildir sevgiliydik. Daha once erkek arkadasim orayi esyali olarak kiraya veriyordu ama bizim iliskimiz baslayinca ben geldigimde kalacak yerim olmuyor diye kiraya vermedi hic. O yuzden onun evinin bos oldugunu biliyordu. Zaten o kadin ile gorusmelerini istemiyirdum. Burada bundan dolayi linc yemisligim vardir, sevgilinin kiminle gorustugune karisamazsin diye epey laf yemistim daha once. Neyse benim verecegim tepkiyi bildiginden kadini eve koymus ama bana soylemedi. 1 hafta sonra ogrendim. 10 gunluk dogal gazi actirincaya kadar diye girdi. 1 aydir orada.

illa aralarinda birsey olunca mi vazgececeksin ondan?

ki kimsenin günahina girmek istemem ama öyle evini birine acmak vs gereksiz. hadi yapti diyelim.. alisverise götüyormus vsvs... gereksiz kisaca!

suan da seni el üstünde tutan baska kadina iyilik yapmak amacli seni kücük düsürmeyen birini mi istiyorsun yoksa bunlarin tersini yapan birini mi?

karar ver..

Bekar kadın istediğini yapar, cümlesinde ki “istediği” kelimesi kişinin standartlarına göre değişir. Ama normal! bir erkek arkadaşının evinde kalması bana göre hiçte aman sendelik bir durum değil. Herşeyin bir yakışanı, sınırı olmalı.
Erkek arkadaşın bu kadar yardım meraklısıysa madem para yardımı yapsın, ev açsınlar kıza. Yada otelde kalsın neyse ne...
Senin tepkini ve ilişkinize verdiği zararı bile bile hala daha o evde kalması büyük yüzsüzlük. Tabi senin anlattığın gibi masum bir ilişkiyse geçerli tüm bu yazdıklarım.
Erkek arkadaşın tam anlamıyla ex olmadığı sürece, senin için zaman kaybı olacak emin ol. Değer veren insan kaybetmemek için çoktan harekete geçmişti.

Kadin memur. Bosanmis ve 3 cocugu var. Annesi ile yasiyordu. Annesi ile kavga etmis. Annesi koye gidince bu da esyalarini toplamis, cocuklari karne tatili diye babaya gondermis. Sonra da benim erkek arkadasimi aramis. Biz 2.5 yildir sevgiliydik. Daha once erkek arkadasim orayi esyali olarak kiraya veriyordu ama bizim iliskimiz baslayinca ben geldigimde kalacak yerim olmuyor diye kiraya vermedi hic. O yuzden onun evinin bos oldugunu biliyordu. Zaten o kadin ile gorusmelerini istemiyirdum. Burada bundan dolayi linc yemisligim vardir, sevgilinin kiminle gorustugune karisamazsin diye epey laf yemistim daha once. Neyse benim verecegim tepkiyi bildiginden kadini eve koymus ama bana soylemedi. 1 hafta sonra ogrendim. 10 gunluk dogal gazi actirincaya kadar diye girdi. 1 aydir orada.
Iyi de annesiyle kadin tartisinca annesi koye gitmis. Kendi evleri bos. Orada yasamaya devam etmek varken sevgilinin evine cikmasi sacma. Ha annesinin evine dogalgaz dosetiyorsa onu bilemem. Yine de bu kadinin akrabasi falan yok muymus bana cok sacma geldi bu durum.

Bekar kadın istediğini yapar, cümlesinde ki “istediği” kelimesi kişinin standartlarına göre değişir. Ama normal! bir erkek arkadaşının evinde kalması bana göre hiçte aman sendelik bir durum değil. Herşeyin bir yakışanı, sınırı olmalı.
Erkek arkadaşın bu kadar yardım meraklısıysa madem para yardımı yapsın, ev açsınlar kıza. Yada otelde kalsın neyse ne...
Senin tepkini ve ilişkinize verdiği zararı bile bile hala daha o evde kalması büyük yüzsüzlük. Tabi senin anlattığın gibi masum bir ilişkiyse geçerli tüm bu yazdıklarım.
Erkek arkadaşın tam anlamıyla ex olmadığı sürece, senin için zaman kaybı olacak emin ol. Değer veren insan kaybetmemek için çoktan harekete geçmişti.
Bunu soyledigim icin kizan olacaktir ama kadin yuzsuz zaten. Kendi evime tasinincaya kadar kalacagim. Sen ne dersen de modunda biri

O kadar haklisin ki benim bile ex sevgiline saldirip dovesim geldi. Bu adamlar ana babalarina su vermezken kadinlara kucak aciyorlar!!!

Bunu soyledigim icin kizan olacaktir ama kadin yuzsuz zaten. Kendi evime tasinincaya kadar kalacagim. Sen ne dersen de modunda biri

o yüzü sevgilin vermese "elalemin" evine yerlesirmiydi yahu?
birkere hangi sifatla o evde :KK70:

konu sahibi... sinirlerimi bozuyorsunuz.
kadin tüh kaka olabilir ama böyleyse sevgilin yüzünden böyledir.

bak o evde sen kaliyordun sevgili sifatiyla simdi de kadin kaliyor.. anla yani artik birseyler!
sen simdi kalkip sevgiline gitmek istesen gidemezsin o evde kalamazsin. yerin dolmus. baska kadin var.

evet biz birlikteyiz demezler sana..
dalga geciyorlar resmen seninle.
birdaha görüsme konusma ikisiyle..

güzel vaktini faydali seylere harca.

ayrica sen kiskanc degilsin, safsin.

gaza getirmek istemem. ama hemcinsimin böyle sürünmesine de göz yumamam.
seni gercekten seven ve bunu gösteren hissettiren biriyle ol

Iyi de annesiyle kadin tartisinca annesi koye gitmis. Kendi evleri bos. Orada yasamaya devam etmek varken sevgilinin evine cikmasi sacma. Ha annesinin evine dogalgaz dosetiyorsa onu bilemem. Yine de bu kadinin akrabasi falan yok muymus bana cok sacma geldi bu durum.
Sorma. O olay biraz karisik. Ozetle annesinden ayrilip yeni almis oldugu eve gecme karari almis. Erkek arkadasimla 4 aydir falan birlikte calisiyorlar. Yani samimiyet de 4 aylik. Ben de sordum hic mi kiz arkadasi yok? Esi dostu akrabasi yok? Kaldi ki kadin bana bugun sevgilisi oldugunu da soyledi. Eee oyleyse ilk onu arasaydi. O bir care bulsaydi. Hem anlik yasanan bir tartisma sonrasi kapiyi cekip cikmamis.

Birkac konu once erkek arkadasim ile is yerinden bir kadin arkadasini gecici sureligine (kendi evinin tadilatlari bitinceye kadar) bosta duran evine yerlestirmesinden dolayi tartismistim. SOnra da iletisimi kesmistim.

Buradan sonra alacagim lincleri butun saygimla kabul ediyorum.

3 hafta oldu konusmuyoruz. DUn tabi benim arama krizlerim bas gosterdi ve dayanamayıp bugun iletisime gectim. Mesaj attigima da ayri pisman oldum. Ogrendigim kadariyla hanimefendinin onun evinde kalmasi yetmiyormus gibi bir de işe beraber gidip geliyorlarmış (kadının kendi arabası olduğu halde). Benim ex şahsiyetin bana söylediği zaruret olduğu için birlikte gidip geliyorlarmış. Yahu sen bundan dolayı beni kaybetmemiş miydin? Hiç mi umrunda değilim yani? Insan gamsız olur da bu kadar da olur mu? Bunu öğrendiğimde resmen deliye döndüm.

O sinirle kadına yazdım. "İçin rahat olsun, biz senin eve tasınma mevzunu öğrendiğimden beri görüşmüyoruz. Uzak durmak için çabalamana gerek yok falan yazdım. 3 hafta önce bana aralarında bir sey olmadığını, onu sadece abi olarak gördüğünü bundan sonra uzak duracagını yazmıştı. Tabi bunu yazar yazmaz ertesi gün işe beraber gidelim diyen de yine o kadın.

Bugün attığım mesaja cevap olarak demiş ki: Yok ben onun evinde kalmasını, işe birlikte gidip gelmelerini yanlış anlayamazmışım, haddimi aşıyor musum? (burada hak verdim doğru, bekar kadın istediğini yapar). Yeteri kadar sorunu varmış. Hem bir ilişkisi de varmış. Bu ilişki yaşadığı şahsiyet nerede acaba? Hastalanınca nedense onu benim erkek arkadaşım hastaneye götürüyor, gece yarısına kadar onun yanında hastanede kalan yine benim ex erkek arkadaşım. Alış verişe benim erkek arkadaşımla gitmek istiyor. Gece Annesiyle kavga edip evden ayrılmaya karar verdiğinde sevgilisini değil de benim erkek arkadaşımı arıyor ve kalacak yer onusunda ondan yardım istiyor. Gun içinde yapılan her şeye benim ex erkek arkadaşım ile gidiyor. EEEE BU SEVGİLİ KİŞİSİ NEREDE?

Tabi ben bu kadının hiç kız arkadaşı yok mu da seni arayıp senden yardım istiyor diye gayet iyi niyetli bir soruyu soracak saflıkta bir insanım. Kadın kendi sevgilisini bile aramıyor ki?

Kızıyorum kızıyorum en çok da kendime kızıyorum. Hayatım bir adam yüzünden darma duman oluyor.

Sonra kıskanç olan benim. Bunları normal karşılamam gerekiyormuş. Kadıncagız zor durumdaymış. Ne yapsınmış yardım istemiş. Ben de o zaman gidip erkek arkadaşlarımla gezip tozayım madem dediğimde duruma göre olabilir diyor:sinirli::KK62: Artık hangi ddurumsa bu durum. Sen istediğini yap ama senin gibi ben de yapayım deyince yapabilirsin diyeme.
Keşsn evlenecekler

Sorma. O olay biraz karisik. Ozetle annesinden ayrilip yeni almis oldugu eve gecme karari almis. Erkek arkadasimla 4 aydir falan birlikte calisiyorlar. Yani samimiyet de 4 aylik. Ben de sordum hic mi kiz arkadasi yok? Esi dostu akrabasi yok? Kaldi ki kadin bana bugun sevgilisi oldugunu da soyledi. Eee oyleyse ilk onu arasaydi. O bir care bulsaydi. Hem anlik yasanan bir tartisma sonrasi kapiyi cekip cikmamis.
Siz siz deseydiniz rahatsız oluyorum git erkek arkadaşını ara diye

Ister geri kafali desinler, ister kiskanc desinler ben baska bir kadinla ev arkadasligi yapan(benle iliskisi oldugu sürede) bir erkekle birlikte olmam.

o yüzü sevgilin vermese "elalemin" evine yerlesirmiydi yahu?
birkere hangi sifatla o evde :KK70:

konu sahibi... sinirlerimi bozuyorsunuz.
kadin tüh kaka olabilir ama böyleyse sevgilin yüzünden böyledir.

bak o evde sen kaliyordun sevgili sifatiyla simdi de kadin kaliyor.. anla yani artik birseyler!
sen simdi kalkip sevgiline gitmek istesen gidemezsin o evde kalamazsin. yerin dolmus. baska kadin var.

evet biz birlikteyiz demezler sana..
dalga geciyorlar resmen seninle.
birdaha görüsme konusma ikisiyle..

güzel vaktini faydali seylere harca.

ayrica sen kiskanc degilsin, safsin.

gaza getirmek istemem. ama hemcinsimin böyle sürünmesine de göz yumamam.
seni gercekten seven ve bunu gösteren hissettiren biriyle ol
Yok artik kadini anliyorum. Sonucta faydalanacagi biri var. Ne dese yapiyor. Daha ne istesin?
Safsin demissiniz. Cok dogru. Gercektrn saf bir insanim. arkadasim da oyle diyor. Ancak bu olaylarda art niyetli, kotu, kiskanc bir insan oldugum soylendi.

O hayır severlik de doğanın akışına aykırı da hadi yiyelim. Seninle ayrılma aşamasına gelip hala aynı şeyi yapıyorsa seni sevmiyordur. Yine ona olan sevgin yüzünden sana döner ama senin için hiç bir şey yapmaz. Kendini kandırma lütfen. Acının süresini uzatma. Engelle sil kendini uzak tutmak için her şeyi yap. Acı çekmekten de korkma. Gerçekten sonunda rahatlayacaksın.

X