- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
Evde yastık bırakmamışsınBen 4 yastıkla yatıyordum.
Aynen canım ne istediğini iyi anlat, anlatki sonuctan memun olasın :) vilivildos gibi olsun de burdaki nickten bilmez ama sabiha gökcende de 4 agustosta olmus de kesın cıkarır bende arzum gıbı olsun demıstımBi hemşire bulup o iğnelerden yaptırmak lazım umarım çok ağrım olmaz evde bile oturur vaziyette yatmak için yatak ayarlayacağım yastıkları koyarım artık arkama.. sabah ola hayrola sağ olun kızlar tecrübeleriniz iyi oluyor vilivildos senin memeler gibi olsa banada çok iyi olurdu söyleyeceğim olabildiği en büyük ne oluyorsa o olsun
Teşekkür ederim canım :)canım benimm hayırlı uğurlu olsunnn
Canim cikinca yaz mutlaka hadi hayirli olsunTeşekkür ederim canım :)
güzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar hastaneye geldim önlüğümü giydim tahlillerim yapılacak.
Tamam canım,sende ameliyatını ol biraz iyileş inşallah organizasyon ayarlarızhasan fındık memişleri toplantısı mutlaka yapmalıyız kızlar ama benıde bekleyın 9 eylüldü ama malum benım taş olayı iptal alarmı verdiama cuma günü belli olur doktara gıdecegım ya.. ona gore tarıhımı burdan yazarım kızlar :)
Büyük ihtimal ya ameliyattasın yada odanda... Allah yardımcın olsun canım benim,ilerleyen saatlerde arar haberini alırım inşallahKızlar hastaneye geldim önlüğümü giydim tahlillerim yapılacak.
Çıktım ameliyattan şimdilik her şey yolunda 325 cc koyulmuş hafif batma var acım hala :)Canim cikinca yaz mutlaka hadi hayirli olsun
Çıktım canım şimdilik her şey yolunda 325 cc koyulmuşBüyük ihtimal ya ameliyattasın yada odanda... Allah yardımcın olsun canım benim,ilerleyen saatlerde arar haberini alırım inşallahÇok mutlu ol...
ay hadigeçmiş olsuun:) ne güzel bak buraya falan bakabildiğine göre iyisin anlaşılan çok sevindim, tekrar geçmiş olsun:)Çıktım ameliyattan şimdilik her şey yolunda 325 cc koyulmuş hafif batma var acım hala :)
gecmis olsun canim..hayirlisiyla atlattin simdilik..insallah fazla agrilarin olmaz..Çıktım ameliyattan şimdilik her şey yolunda 325 cc koyulmuş hafif batma var acım hala :)
Çıktım ameliyattan şimdilik her şey yolunda 325 cc koyulmuş hafif batma var acım hala :)
Sağ ol canım valla küçük geldi gözüme şişlik yok dren yok iyiyim şükürYaşasın cc kardeşliğiÇok geçmişler olsun canım, bitti gitti. Artık iyileşme sürecin başladı.
Sağ ol canım valla küçük geldi gözüme şişlik yok dren yok iyiyim şükür
İnşallah canım her türlü eski halinden iyi olurCanım ödemler vardır mutlaka onlar inince memenin asıl büyüklüğü meydana çıkacak, beğeneceksin bence.. :)
canım hastaneyi aradım ama adını bilmediğim için bağlamadılarİnşallah canım her türlü eski halinden iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?