soocute'un meme büyütme ameliyatı

Ben 4 yastıkla yatıyordum.
Evde yastık bırakmamışsın sağ olsun annem yanımda o yardımcı olur her türlü ben belki beş yastıkları yatarım hahahah şu süreci tek başına geçirenler var ne zor valla şimdi çanta hazırlıyorum sonra hop yatak dua edin bana olur mu? Sabah 7.30 da hastane olacağım

Aynen canım ne istediğini iyi anlat, anlatki sonuctan memun olasın :) vilivildos gibi olsun de burdaki nickten bilmez ama sabiha gökcende de 4 agustosta olmus de kesın cıkarır bende arzum gıbı olsun demıstım

hasan fındık memişleri toplantısı mutlaka yapmalıyız kızlar ama benıde bekleyın 9 eylüldü ama malum benım taş olayı iptal alarmı verdi ama cuma günü belli olur doktara gıdecegım ya.. ona gore tarıhımı burdan yazarım kızlar :)

Tamam canım,sende ameliyatını ol biraz iyileş inşallah organizasyon ayarlarız

Evet ilk önce çorba içtim saat 14 30 gibi sonra yürüyüş yaptım wc ye gittim tanya hemşire çok yardımcı oldu. 17 de akşam yemeğim geldi tuzlu gibiydi bol su içmem için olabilir Allaha Şükür bi sıkıntım yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamadım. Yatak eğimli duruyo o halde iken yatarken kalkabiliyorum ağrı kesiciler sayesinde bi ağrım yok ağırlık var sadece korkulacak bi durum yok şimdilik her şey yolunda Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…