- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
Canım ne güzel artık sen de memişlerine kavuşacaksın,inşallah her şey istediğin gibi olur :)Kızlar bugünde bitti bi yarın kaldı sonra ameliyat ay çok sabırsızlanıyorum
Canım,Metrobüse binersen Altunizadede inersen hastanenin hemen önünde iniyorsun zaten.Sadece üst geçit var,karşıya geçiyorsun çok kolay yaniEvet kızlar az önce arandım altunizade de Newest te ameliyatımı oluyorum sabah 7.30 da giriş yapacağız. O saatte orada nasıl olacağım bilmiyorum. Takı oje makyaj olmayacak. Gerekirse bir gece yatacağım
insallah hersey gönlünce olur ve sorunsuzca atlatirsin canimKızlar bugünde bitti bi yarın kaldı sonra ameliyat ay çok sabırsızlanıyorum
Çok sevinirim canım gelirsen :) annem yanımda olacak eşim çocuğa bakacak başka kimseye söylemedik güneş doğmadan yola koyuluruz sanırım. Gerekirse bir gece yatırrız dediler acaba akşam taburcu olabilir miyim ki. Nihayet geldi ameliyat günü bugünde öyle böyle biterCanım,Metrobüse binersen Altunizadede inersen hastanenin hemen önünde iniyorsun zaten.Sadece üst geçit var,karşıya geçiyorsun çok kolay yaniOna göre kendini ayarla,sabah erken kalk Kim olacak yanında? Belki Süpriz yapar yanına gelirim bak
Sağ ol canım darısı başına seninde az kaldı. Yarında gelişmeleri aktarırıminsallah hersey gönlünce olur ve sorunsuzca atlatirsin canim
Evet kızlar az önce arandım altunizade de Newest te ameliyatımı oluyorum sabah 7.30 da giriş yapacağız. O saatte orada nasıl olacağım bilmiyorum. Takı oje makyaj olmayacak. Gerekirse bir gece yatacağım
Ölüyorum heyecandan korku falan hissetmiyorum ama yarın nasıl olur bilmiyorum inşallah sorunsuz atlatırım canım önümde iki tane meme görmeyi çok istiyorum dombul dombul memeler kavuşmuyor düğmelerCanım 1 gece yatman senin yararına, herhangi bir durumda daha hızlı müdahale edilmiş olur, gözetim altında kalman bence daha sağlıklı.. Akşama taburcu edeceklerini pek sanmıyorum ama bilemeyiz tabi.. Eminim çok heyecanlısındır, ameliyata memesiz girip memeli çıkıcan ama bunu düşünİnşallah çok rahat bir biçimde atlatırsın canım.. :)
Ölüyorum heyecandan korku falan hissetmiyorum ama yarın nasıl olur bilmiyorum inşallah sorunsuz atlatırım canım önümde iki tane meme görmeyi çok istiyorum dombul dombul memeler kavuşmuyor düğmeler
Bence o geceyi muhakkak hastahanede geçir canım,çıkma.. Ağrı kesici iğnelerin yapılıyor,tansiyonuna bakılıyor.Hastanede daha güvenli olursunÇok sevinirim canım gelirsen :) annem yanımda olacak eşim çocuğa bakacak başka kimseye söylemedik güneş doğmadan yola koyuluruz sanırım. Gerekirse bir gece yatırrız dediler acaba akşam taburcu olabilir miyim ki. Nihayet geldi ameliyat günü bugünde öyle böyle biter
Hastane de giymek için önden düğmeli pijama götürüyorum dışarda giymeye bluz önden düğmeli baya bi bol alıyorum bakalım nasıl anlatacağımHehe aynen ilk zamanlar o kadar ödem vardı ki benim düğmeler cidden kavuşmuyordu, ameliyat için aldığım önden düğmeli bluzu kapatamamıştım
Evet canım o gece hastanede olmak daha iyi bencedeBence o geceyi muhakkak hastahanede geçir canım,çıkma.. Ağrı kesici iğnelerin yapılıyor,tansiyonuna bakılıyor.Hastanede daha güvenli olursun
Aynen canım agrı kesici igneler yapılıyor hastande daha etkılı oluyor ben ertesi gün sabah cıkmıstım eve gelip agrı kesicinin etkisi gecince keske bi gece daha kalsam demiştim hem hastane yatagını dıklestıre biliyorsun bir süre oturur pozisyonda uyuman gerekecek. 1Evet canım o gece hastanede olmak daha iyi bencede
Arzu keske yarın izinli olsaydımda beraber gıtseydık hemde tanısmıs olurduk...Canım,Metrobüse binersen Altunizadede inersen hastanenin hemen önünde iniyorsun zaten.Sadece üst geçit var,karşıya geçiyorsun çok kolay yaniOna göre kendini ayarla,sabah erken kalk Kim olacak yanında? Belki Süpriz yapar yanına gelirim bak
Bi hemşire bulup o iğnelerden yaptırmak lazım umarım çok ağrım olmaz evde bile oturur vaziyette yatmak için yatak ayarlayacağım yastıkları koyarım artık arkama.. sabah ola hayrola sağ olun kızlar tecrübeleriniz iyi oluyor vilivildos senin memeler gibi olsa banada çok iyi olurdu söyleyeceğim olabildiği en büyük ne oluyorsa o olsunAynen canım agrı kesici igneler yapılıyor hastande daha etkılı oluyor ben ertesi gün sabah cıkmıstım eve gelip agrı kesicinin etkisi gecince keske bi gece daha kalsam demiştim hem hastane yatagını dıklestıre biliyorsun bir süre oturur pozisyonda uyuman gerekecek. 1
Bende bir işim çıkmazsa gideceğim,inşallah..Arzu keske yarın izinli olsaydımda beraber gıtseydık hemde tanısmıs olurduk...
Beklerim canımBende bir işim çıkmazsa gideceğim,inşallah..
Ay valla süper olurdu .. Neyse,Fazlanazlı arkadaşımızda biraz iyi olsun buluşuruz müsait zamanda inşallah kızlar
Bi hemşire bulup o iğnelerden yaptırmak lazım umarım çok ağrım olmaz evde bile oturur vaziyette yatmak için yatak ayarlayacağım yastıkları koyarım artık arkama.. sabah ola hayrola sağ olun kızlar tecrübeleriniz iyi oluyor vilivildos senin memeler gibi olsa banada çok iyi olurdu söyleyeceğim olabildiği en büyük ne oluyorsa o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?