Ne güzelValla benimkiler baya yumusadı ama tabiki normal meme kıvamında değil. Eşim de çok sert olmadığını söyledi
Benim de öyle sol büyük aşağı doğru sağ daha yukarıda daha küçük gibi kendini henüz salmadı tam,haftasonu ,2 ay dolacak.Biz tübüler olduğumuz için bazen esneme zor olabiliyormuş,esneme bekleyeceğiz ekstra biz diğerlerinden farklı olarak malum bizde bantlar vardıSelamlar herkese benim de yarın bir ay doluyor ama iki meme birbirinden iyice farklı bir hal aldı. Sol daha aşağıda, üst dekoltesi daha boş. Ama karşıdan daha büyük görünüyor. Sağ meme daha yukarıda, karşıdan daha küçük görünüyor ve şekil olarak da soldan daha farklı. Sol daha doğal bir meme gibi, sağın alt tarafı boş gibi.(Kas üstü, yuvarlak, her iki memeye de 360cc protez kondu.)
Düzelir mi? Ne kadar sürede düzelir baya kafaya takmış durumdayım.
Evet o bantları kesmiş doktor. Kıyafetle çok belli olmuyor ama çıplakken baya belli oluyor fark.Benim de öyle sol büyük aşağı doğru sağ daha yukarıda daha küçük gibi kendini henüz salmadı tam,haftasonu ,2 ay dolacak.Biz tübüler olduğumuz için bazen esneme zor olabiliyormuş,esneme bekleyeceğiz ekstra biz diğerlerinden farklı olarak malum bizde bantlar vardı
96cmle c cup olursunuz ama korseli ölçmüşsünüz b cupda olabilirsinizkorsemin üzerinde B yazıyor 96 cm :)
Yok o kdar yumusamadıNe güzelsallanıyor mu mesela yürüyünce
Kantoran yağı kullandınız mı kullandıysanız ne kadar süre sonra kullandınız96cmle c cup olursunuz ama korseli ölçmüşsünüz b cupda olabilirsiniz
Yok o kdar yumusamadıama mesela şöyle hafif zıplar gibi yapınca sallanıyor
Kardeşime gösterdi fark yok dedi ama ben dikkatli baktığımdan farkediyorum belki sizin de öyledirEvet o bantları kesmiş doktor. Kıyafetle çok belli olmuyor ama çıplakken baya belli oluyor fark.
Yok belli oluyor eşim de farketti, inşallah böyle kalmaz…Kardeşime gösterdi fark yok dedi ama ben dikkatli baktığımdan farkediyorum belki sizin de öyledir
MaşallahTeşekkür ederim şuan çok iyiyim sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim
Evet kantaron kullandım 20 gün sonra sürmeye başladım ben elimle hafifçe masaj yapar gibi yedirdimKantoran yağı kullandınız mı kullandıysanız ne kadar süre sonra kullandınız
Hala korseyi takıyormusunuz ben fırlatıp attım çoktanBende korsesiz yürürken hissediyorum ama bence hala gergin
Benim 10 günüm korsesiz yapamam ben ya duşa bir kez girdim korsesiz kalkmaya çalışıyorum ayna da bakmak için düşecek gibi hissediyorum ayağa dik kalkamıyorum o his bir gitse tamam olacak Benım içinEvet kantaron kullandım 20 gün sonra sürmeye başladım ben elimle hafifçe masaj yapar gibi yedirdim
Hala korseyi takıyormusunuz ben fırlatıp attım çoktanhiçbirşey takmıyorum ohh dünya varmış yaşasın sütyensiz gezmek
Birde masaj yapıyormusunuz nasıl masaj yapılıyor doktorunuz söyledi mi ben nasıl yapaışacagını bilmiyorjmEvet kantaron kullandım 20 gün sonra sürmeye başladım ben elimle hafifçe masaj yapar gibi yedirdim
Hala korseyi takıyormusunuz ben fırlatıp attım çoktanhiçbirşey takmıyorum ohh dünya varmış yaşasın sütyensiz gezmek
Suan sizin için erken korseyi en az 3 hafta takmak lazım. Doktorunuz ne kadar süre verdiyse takın çıkarmayınBenim 10 günüm korsesiz yapamam ben ya duşa bir kez girdim korsesiz kalkmaya çalışıyorum ayna da bakmak için düşecek gibi hissediyorum ayağa dik kalkamıyorum o his bir gitse tamam olacak Benım için
Yok ben masaj yapmadım elimle yağı sürerken yedirmek için hafifçe ovaladım. Benim doktorum bana masaj vermedi bende yapmadımBirde masaj yapıyormusunuz nasıl masaj yapılıyor doktorunuz söyledi mi ben nasıl yapaışacagını bilmiyorjm
Evet kantaron kullandım 20 gün sonra sürmeye başladım ben elimle hafifçe masaj yapar gibi yedirdim
Kendini salacak diye umut edelim.insallahYok belli oluyor eşim de farketti, inşallah böyle kalmaz…
3.haftadan sonra başlattı doktor,bana ortada birlestir ve üstten ov dediBirde masaj yapıyormusunuz nasıl masaj yapılıyor doktorunuz söyledi mi ben nasıl yapaışacagını bilmiyorjm
Senin de mi 2 ay.Bitmeyecek gibi geliyor ama geçiyor hatta şimdi bırakasım.yokSporcu sütyenine devam etmem gerekiyormuş benim de biraz daha. Herkese göre değişiyor sanırım. Neyse geç olsun da güç olmasın.