Teşekkür ederim lilyciğimtekrar geçmiş olsun ve de hayırlı olsun sağlıkla kullan cherrygum
Teşekkür ederim. Bugun 3.günüm bende çok fazla ağrı olmadı şuan iyiyimHayırlı olsun,şu an nasılsınız
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunMerhaba bende ameliyat olalı 5 gün oldu, hayırlı olsun sizinde inşallah çok mutlu olursunuz sonuçtan. Ağrı durumunuz nedir?
Teşekkür ederim bugun daha iyiyimgeçmiş olsun nasılsınız
ağrı var mı
bi de sporcu sütyeni kullanıyorsunuz sanırım
oh ne güzel sevindim adınızaTeşekkür ederim bugun daha iyiyimağrım çok fazla değil ilaçlarımı düzenli kullanıyorum hafif bir sızı var dikiş yerlerimde. Evet korse sütyen kullanıyorum.
Her doktor farklı sütyen takıyor sanırım benim sütyenim beni rahatsız etmiyor şuan. Öyle çok aşırı derecede sıkı değil rahat ediyorum içinde. Ameliyat öncesi ilaç alkol vs kullanmayın bitki çayları da yasak. Yine ameliyat sonrası da 1 hafta kadar bunlara dikkat edilmedi dedi bana doktorum. Onun dışında normal yiyip içiyorum herşeydenoh ne güzel sevindim adınıza
ilk korse sütyen kullanıldığını duymuştum
peki beslenmede değişiklikler yaptınız mı
hmmm anladım e güzelmiş o zaman ya tekrardan geçmiş olsunHer doktor farklı sütyen takıyor sanırım benim sütyenim beni rahatsız etmiyor şuan. Öyle çok aşırı derecede sıkı değil rahat ediyorum içinde. Ameliyat öncesi ilaç alkol vs kullanmayın bitki çayları da yasak. Yine ameliyat sonrası da 1 hafta kadar bunlara dikkat edilmedi dedi bana doktorum. Onun dışında normal yiyip içiyorum herşeyden
Benimde o şekilde kesinlikle peki morluk yaşadınız mıTeşekkür ederim lilyciğim
Teşekkür ederim. Bugun 3.günüm bende çok fazla ağrı olmadı şuan iyiyim
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunçok fazla bir ağrım yok tek sorun sırtüstü hareketsiz yatmak
Teşekkür ederim bugun daha iyiyimağrım çok fazla değil ilaçlarımı düzenli kullanıyorum hafif bir sızı var dikiş yerlerimde. Evet korse sütyen kullanıyorum.
Teşekkür ederimmhmmm anladım e güzelmiş o zaman ya tekrardan geçmiş olsun
Hayır bende suan gördüğüm kadarıyla bir morluk yok normal duruyor sizde var mı varsa nerenizde olduBenimde o şekilde kesinlikle peki morluk yaşadınız mı
Evet benim göğüs alt kısmımda morluk oluştu doktor çok normal yani dese de görüntü korkutucu olduğu için yaşayan var mı diye sormak istedimTeşekkür ederimm
Hayır bende suan gördüğüm kadarıyla bir morluk yok normal duruyor sizde var mı varsa nerenizde oldu
Bana da bu tür şeyler olabilir vücudun verdiği tepki demişti o yüzden korkmayın. Sizin de kas altı mı kaç cc taktırdınız?Evet benim göğüs alt kısmımda morluk oluştu doktor çok normal yani dese de görüntü korkutucu olduğu için yaşayan var mı diye sormak istedim
Aynen bakalım bi an önce iyileşmek istiyorum bende. Kas altı 425cc mentor hpBana da bu tür şeyler olabilir vücudun verdiği tepki demişti o yüzden korkmayın. Sizin de kas altı mı kaç cc taktırdınız?
Oo sizin protezler baya büyükmüşAynen bakalım bi an önce iyileşmek istiyorum bende. Kas altı 425cc mentor hp
Bana Arnica diye bir krem verdi doktorum morluk oluşmaması için dikiş yeri hariç heryere sürülüyor morluk olmadı.Evet benim göğüs alt kısmımda morluk oluştu doktor çok normal yani dese de görüntü korkutucu olduğu için yaşayan var mı diye sormak istedim
Bende buraya yazınca öyle düşündüm kimse 400 üstü yaptırmamış.Oo sizin protezler baya büyükmüş
Bana da o kremden sürmemi önerdi işe yarıyorsa çok mutlu oldumBana Arnica diye bir krem verdi doktorum morluk oluşmaması için dikiş yeri hariç heryere sürülüyor morluk olmadı.
Vucudunuz neyi kaldırıyosa doktorunuz onu yapmış benceBende buraya yazınca öyle düşündüm kimse 400 üstü yaptırmamış.
Aslında şöyle hiç meme dokum yoktu. Ama geniş omuz yapım var. Doktor kendisi 400 ya da 425 demişti ben deneyip karar vericem dedi ve ona göre yaptı. Kocaman duran bi yapısı yok inanması güç ama gerçekten yok 85 b falanım sanırım şuan.
Teşekkür ederim inşallah herkes gönlünce mutlu olur bu konularda. Size de geçmiş olsun tekrardan. Bir an önce şifa diliyorum hepimizeVucudunuz neyi kaldırıyosa doktorunuz onu yapmış benceben mesela baya minyon ufak tefek biriyim ve gögüs kafesim dar alabildiği en büyük protezi denedi ve koydu bana suan gayet iyi gözüküyor. Bi büyüğü asla olmazmış. Burada çok okudum 350lere bile çok küçük denilmiş ama herkesin vucudunun kaldırdığı protez büyüklüğü var. Eminim size uygun ve güzel olmuştur