Benim asimetri vardı küçük olana daha büyük protez kondu ama hala küçük olan küçük görünüyor bana daEvet ama belli belirsizdi asimetrisi doktorda şuan normal dedi ama insan tereddüt ediyor işte :) inşallah şu 1 ay hemen geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim asimetri vardı küçük olana daha büyük protez kondu ama hala küçük olan küçük görünüyor bana daEvet ama belli belirsizdi asimetrisi doktorda şuan normal dedi ama insan tereddüt ediyor işte :) inşallah şu 1 ay hemen geçer
Bende de öyle olacak büyük ihtimal mecbur böyle kalacak bir ameliyat daha zor :)Benim asimetri vardı küçük olana daha büyük protez kondu ama hala küçük olan küçük görünüyor bana da
Aşırı bir fark olmadıktan sonra zaten dıştan belli olan bir şey değil ben kendim anlıyorum acılarım daha yeni geçiyor sağlıkla sıhhatle kullanalım bende bir daha kaldıramamBende de öyle olacak büyük ihtimal mecbur böyle kalacak bir ameliyat daha zor :)
Tercih meselesi tabi kiCesaret işi
Hiç canıma kiyamam
Merhaba bana korse vermedi dr hic kullanmadim.Merhaba korse var şuan üstümde ama bana küçük geliyor korseden dolayı olabilir mi bu durum sıkıyor küçük gösteriyor olabilir mi ?
Merhaba benim de tam tersi sol biraz daha geç iyileşti sağ tarafımdan hiç ameliyat olmamış gibiydim. Ama daha sonra sol da iyileşti hiç bir sıkıntı kalmadıSelam benim de 17. Gunum Mesela benim sol memem daha agrisiz odemsiz ve acisiz ama sag tarafim daha sis sanki kolum alttan degiyor sisligi. İkisi birbirinden farkli iyilesiyor galiba. Bilenler var mi ? Dr normal dedi ama takiliorum haliyle. Sag kolu daha cok kullaniyoruz diye mi acaba ?
Solak mısınız peki?Merhaba benim de tam tersi sol biraz daha geç iyileşti sağ tarafımdan hiç ameliyat olmamış gibiydim. Ama daha sonra sol da iyileşti hiç bir sıkıntı kalmadı
Hayır sağ elimi kullanıyorumSolak mısınız peki?
Dikişler yapıştırma sadece baş taraflarında dikiş ipleri var birer tane. Onlarda 15 günden sonra düşüyorMerhaba dikiş izleriniz kaçıncı hafta düştü 1 ay sürüyor mu
Geçmiş olsun hayırlı olsun şuan nasılsınız alıştınız mı yeni halineMerhaba kızlarrr. Sonunda yıllardır düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğm meme büyüytme ameliyatını dün oldum
Bir emzirme süreci yaşadım normalde küçük olan göğüslerim emzirmeyle hepten küçüldü. Neredeyse bir erkek görüntüsü gibi memelerim vardı tabi ona meme denilirse Dün 250cc yuvarlak hp round mentor marka protezlerim kas altından takıldı.
Çok korkuyordum çünkü bir sürü yorum okudum vloglar izledim.. Ama korktuğum kadar kötü bir süreç geçirmedim dün gece yapılan ağrı kesiciler sayesinde uyumuşum rahatça. Geceden beri ağrı kesici taktırmadım suan iyiyim. Evet ağrım var ama çok değil üstesinden gelinmeyecek bir durum yok. Şuan ki görüntü bile beni çok mutlu ediyor. Ben baya minyon biriyim 158 boy 41 kiloyum gögüs kafesimin aldığı en yüksek ölçüyü taktı doktorum ve ben suan bile çok memnunum. Merak edenler için doktorum Onur Egemen. Kendisi çok güleryüzlü yardımsever ve ilgili bir doktor
Gelişmeleri burdan gün gün yazacağım
Memenizi ölçün bakalım mezurayla kaç cm çıkacak. Bu arada 80-85 olan sırtınızın ölçüsü meme büyüklüğünüz a-b-c diye gidiyor. Bu arada memenizi en yüksek yerinden ölçmeniz lazım yani meme uçlarına gelecek şekilde ölçeceksiniz.Benım korsem 80B korse kullanmayı bıraktıktan sonra ki bendeyim 85 mi olur korse çok sıkıyor çünkü bilerek küçük gibi
Valla benimkiler baya yumusadı ama tabiki normal meme kıvamında değil. Eşim de çok sert olmadığını söylediBu haftasonu benim 2 ay dolacak ama hala yeterince yumuşamadı sizde nasıl durumlar ,gerçi hala korse takıyorum ,2.ayda çıkartacağız demişti doktor ama hala içime sinen balensiz bir sütyen bulamadım ,bu gidişle ben korseyi kullanmaya devam ederimEvli olanlar yorumlar ne eşinizden bir de
Teşekkür ederim şuan çok iyiyim sanki hiç ameliyat olmamış gibiyimGeçmiş olsun hayırlı olsun şuan nasılsınız alıştınız mı yeni haline
korsemin üzerinde B yazıyor 96 cm :)Memenizi ölçün bakalım mezurayla kaç cm çıkacak. Bu arada 80-85 olan sırtınızın ölçüsü meme büyüklüğünüz a-b-c diye gidiyor. Bu arada memenizi en yüksek yerinden ölçmeniz lazım yani meme uçlarına gelecek şekilde ölçeceksiniz