Sonundaaa meme büyütme ameliyatı oldumm!

Bende de öyle olacak büyük ihtimal mecbur böyle kalacak bir ameliyat daha zor :)
Aşırı bir fark olmadıktan sonra zaten dıştan belli olan bir şey değil ben kendim anlıyorum acılarım daha yeni geçiyor sağlıkla sıhhatle kullanalım bende bir daha kaldıramam

Selam benim de 17. Gunum Mesela benim sol memem daha agrisiz odemsiz ve acisiz ama sag tarafim daha sis sanki kolum alttan degiyor sisligi. İkisi birbirinden farkli iyilesiyor galiba. Bilenler var mi ? Dr normal dedi ama takiliorum haliyle. Sag kolu daha cok kullaniyoruz diye mi acaba ?

Merhaba benim de tam tersi sol biraz daha geç iyileşti sağ tarafımdan hiç ameliyat olmamış gibiydim. Ama daha sonra sol da iyileşti hiç bir sıkıntı kalmadı

Benım korsem 80B korse kullanmayı bıraktıktan sonra ki bendeyim 85 mi olur korse çok sıkıyor çünkü bilerek küçük gibi

Bu haftasonu benim 2 ay dolacak ama hala yeterince yumuşamadı sizde nasıl durumlar ,gerçi hala korse takıyorum ,2.ayda çıkartacağız demişti doktor ama hala içime sinen balensiz bir sütyen bulamadım ,bu gidişle ben korseyi kullanmaya devam ederimEvli olanlar yorumlar ne eşinizden bir de

Çooook heyecanlıyım 22 Ekim ameliyatım , kas altı , umarım çok ağrım olmayacak en iyi yanı hastanede 2 gün kalmam :)

Geçmiş olsun hayırlı olsun şuan nasılsınız alıştınız mı yeni haline

Benım korsem 80B korse kullanmayı bıraktıktan sonra ki bendeyim 85 mi olur korse çok sıkıyor çünkü bilerek küçük gibi
Memenizi ölçün bakalım mezurayla kaç cm çıkacak. Bu arada 80-85 olan sırtınızın ölçüsü meme büyüklüğünüz a-b-c diye gidiyor. Bu arada memenizi en yüksek yerinden ölçmeniz lazım yani meme uçlarına gelecek şekilde ölçeceksiniz.

Valla benimkiler baya yumusadı ama tabiki normal meme kıvamında değil. Eşim de çok sert olmadığını söyledi

korsemin üzerinde B yazıyor 96 cm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…